0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz acayim ne demek istedigimi, ilk aldigimizda pekde dusunmeyiz ne yakti ne yakmadi diyerek basariz araci deneriz vs. gibi hareketler sayesinde aracin yakitida normalin ustunde olur haliyle, 10.000km den sonra yakit duser diye bir sey soz konusu olamaz ama dusurmek istiyorsaniz ve gidisatinda bir fark istiyorsaniz 5 30 ya da 5 40 tam sentetik yag kullanin.Araci ilk aldiginiz yani 0 km ile degisimin olacagi km en fazla 1000 kmdir, eskiden 3000 km idi. Simdilerde sadece bu isi benim gibi ustune dusenler dikkat ederek yagini degistiriyor 1000 km gibi bir rakamda.
aracı ilk aldığımda da, şimdi de aracı aynı karakterde kullanıyorum, gayet sakin. içerisinde de 5 30 yağ var (mış). 5000 km den sonra bir şeyler hissettim, aynı karakterde sürmeye devam edeceğim, 10.000 km den sonraki durumu da paylaşırım, belki faydası olur birilerine diye yazacağım. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
selamlar arkadaşlar, cam tavandan tıngırtı başladı araç 3000 km de onun dışında sıkıntı yok gerçi bu tıngırtı bir var bir yok sürekli gelmiyor yani..
arada bir ses gelmesi ilginç. servise gösterdiniz mi? bende sıkıntı yok şükür.
Herkese Merhabalar;Arkadaşlar birebir kullanım ile 2500 km ye gelmiş bulunmaktayım. Aracım Auris 2013 1.4 Active skypack Diesel... Cam tavandan zaman zaman gelen se bende de var. Onun dışında ön göğüsten gelen bir tıkırtı ve gıcırtı onunla birlite tavan lambasından genel sorun olarak gelen bir ses... Bu ses sorunu basit uygulamalar ile çözülmeye çalışıldı ama maalesef tatmin edici çözümler değil bunlar. İlk aracım ve ilk sıfır aracım... Ama maalesef Toyota dan soğumak üzereyim. Sıfır araç alıp bu sesleri duymak çok can sıkıcı bir durum. İkinci kez servise gittim.. Ama maalesef tatmin olmadım. Bazı arkadaşların da belirttiği gibi plastik aksamlardan oluşan bir yapıdan bu denli çok parçanın olduğu bir oluşumdan seslerin gelmesi normaldir deniliyor. Ayrıca servis görevlisi hava yastığının kapağından gelen ses ile ilgili olarak o kısımları çok fazla açıp kurcalamak taraftarı olmadığını bunun başka seslere ve o kısımdaki geçme parçalarının laşkalaşmasına neden olabileceğini söyledi... Nedir bu anlam veremedim. ? Bu konunun ciddi bir şekilde çözüme ulaşması için JToyota genel merkezine mi ulaşmak gerekliyor ? Yoksa sıfır araç almış olmamızın verdiği bir aptal cesareti midir sesizlik istememizdeki lüksün karşılığı ? Birileri beni aydınlatsın lütfen... Saygı ve selamlarımla....
Arkadaşlar cam tavan gercekten mutlaka olması gereken bir özellikmi ben araç sürerken genelde arka koltuk boş oluyor ön koltuk için cam tavanın pek bir artısı yoksa ses derdi falanda olmaz diye cam tavanlı auris almazsam cok şey kaybetmişmi olurum.bu aralar auris almayı ciddi olarak düşünmeye başladım ondan soruyorum.
bende sunrofsuz almam.sonucta aracın her yerı cam.fıtıllerın omru öyle 1-2 sene degil.yazın cok eglenceli ve hos oluyor.cam tavan acılmadıgı için çokta tercıhım degil.arabaya ayrı bır hava kattıgı da kuskusuz bır gercek
VW alın.Söylemedi demeyin.
Bencede Söyleme abi
+10000000000000000000000 bu forumda wv propagandası hiç olmuyor ya.