0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eco Otomatik vites araç ortalama 8,5 ama çok sakin kullanımda. Normal kullanım 10 biraz agresif kullanımda 12 oluyor
Abi birşey merak ediyorum bu yeni civiclerde manuel vitesinde de eco modu var ne işe yarıyor hala anlamış değilim eco modu sadece otomatiklerde olmaz mı ?
Abi yakit fazla degilmi? benim 2.0 corollada bile o degerleri gorunce hemen yolbilgisayarini sifirliyorum sinirim bozulmasin diye. Ercu ECO mod sadece vites degisim zamanlarini haber veriyor. Onun icin hem otomatikte hemde manuelde ayni mantikla var.
Bana öyle geliyoki anladığım kadarı ile auris yeni coralladan daha kaliteli olacak yeni corollayı bekliyorum ama cvt auris tercihim olursa şaşmam.
Corolla bölümünde millet fiyatları görünce karalar bağladı sanırım auris otosu olanlar bu işten memnundur bende yıl sonunda advance camtavan cvt 54.500 gibi bir rakam bulursam alabilirim diyorum corolladan daha donanımlı gerci daha 5 ay var yıl sonuna uzun zaman yani.
Vedat abi aurisde kota sıkıntısı var bence bayi ile görüşüp senin alacağın tarihlerde ellerinde araç olacakmi öğrenmen sağlıklı olacaktır. Yıl sonunda Auris bulmak sıkıntılı olabilir
Bu arada 4-5 ay içinde civicte makyaj söylentisi var bu durumda şu anki kasalarda 5bin tl lere varan yıl sonu indirimi olacağından söz edenler var yıl sonunda pek ihtimal vermiyorum ben ama japonlar akıllıdır bindiği dalı kolay kolay kesmezler öyle olursa auris ve corolla zorlanır 7500 kota demek isteyen olursa kota bitti araç yok anlamına gelmez satılamayan yerlerden araç gelir hatta talep olursa fabrika ekstra çalışır talebi karşılar avrupada kriz belirgenleşmeye başladı oto satışlarında önemli düşüşler var ülkemizdede aslında pek iç açıcı değil durum bu paralara hele hele krediyle falan borçlanarak oto alırken çok çok iyi düşünmek lazım. öyle 70 bin tl verip c sınıfı araba almak kolay değil bu devirde yani.
Vedat abi bayilerin satamadigi eski kasa corollalara bakarsan uygun fiyatli alabilirsin.