Gönderen Konu: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]  (Okunma sayısı 221856 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]
« Yanıtla #1260 : Haziran 23, 2013, 13:01:22 »
Yani otomatikte anlarim ecoyu acarsin 3000 rpmi gecmez ama manuel yani bize bagli bir durum :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1260 : Haziran 23, 2013, 13:01:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1261 : Haziran 25, 2013, 18:08:19 »
Eco Otomatik vites araç ortalama 8,5 ama çok sakin kullanımda. Normal kullanım 10 biraz agresif kullanımda 12 oluyor :)
Abi yakit fazla degilmi? benim 2.0 corollada bile o degerleri gorunce hemen yolbilgisayarini sifirliyorum sinirim bozulmasin diye.:)
Abi birşey merak ediyorum bu yeni civiclerde manuel vitesinde de eco modu var ne işe yarıyor hala anlamış değilim eco modu sadece otomatiklerde olmaz mı ?
Ercu ECO mod sadece vites degisim zamanlarini haber veriyor. Onun icin hem otomatikte hemde manuelde ayni mantikla var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1262 : Haziran 25, 2013, 18:44:00 »
Abi yakit fazla degilmi? benim 2.0 corollada bile o degerleri gorunce hemen yolbilgisayarini sifirliyorum sinirim bozulmasin diye.:) Ercu ECO mod sadece vites degisim zamanlarini haber veriyor. Onun icin hem otomatikte hemde manuelde ayni mantikla var.

Ben çok uzun yol yapıyorum onun için sıfırlamıyorum ortalama düşük görünüyor :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1263 : Haziran 28, 2013, 01:30:26 »
    Bana öyle geliyoki anladığım kadarı ile auris yeni coralladan daha kaliteli olacak yeni corollayı bekliyorum ama cvt auris tercihim olursa şaşmam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1264 : Temmuz 02, 2013, 23:03:54 »
Aracımı bugün teslim aldım. Daha önce de burada söylenen bluetooth isim göstermeme sebebinin +90 olduğunu farkettim. Telefon numaralarını +90lı olarak kaydederseniz isim gözüküyor, yoksa gözükmüyor.
Aracı çook beğendim. İlk 100km ortalamam 4.8 litre hafif şehir içi - şehir dışı ort. 65km hız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1265 : Temmuz 02, 2013, 23:31:54 »
  Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanın sakıncası yoksa fiyat nedir indirim yaptılarmı hediye verdilermi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1266 : Temmuz 02, 2013, 23:41:34 »
Teşekkür ederim.
Mavi aydınlatmalar ve skyview gerçekten hoşuma gitti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1267 : Temmuz 02, 2013, 23:47:24 »
    Bana öyle geliyoki anladığım kadarı ile auris yeni coralladan daha kaliteli olacak yeni corollayı bekliyorum ama cvt auris tercihim olursa şaşmam.

Mutlaka denemenizi öneririm. Yeni auris ile her ne kadar çok kilometre yapmasamda şunu gördüm ki CVT şanzıman normal sürüş modunda aracın en ekonomik şekilde kullanılmasını sağlayacak şekilde çalışıyor. Normalde aracı çok yumuşak kullanırım. Bu tarz sürüşü devam ettirerek manuel moda geçtiğimde gördüm ki CVT ile olandan daha fazla yakıt tüketiyorum. Spor moda alınca tabi ki durum değişiyor. Spor modda 3000 devirin altına pek inmiyor. Araç tabii ki daha canlı oluyor ama yakıt tüketimi de o oranda artıyor.

Bu başlık altında bazı üylerinde belirttiği gibi eğer süratli ve seri kullanmak birinci amaç ise CVT şanzımanın performansı tartışılabilir. Ancak ekonomik ve konforlu sürüş ön planda ise bence çok başarılı. Şu ana kadarToyota'nın CVT şanzımanları ile ilgili bir soruna da rastlamadım. Şanzıman ne zaman dağılacak gibi bir korkum yok. Rahat rahat kullanıyorum.

2004 Corolla Verso Elegant 1.6 VVT-i (2004-...)
2011 Auris 1.33 Comfort (2011-2013)
2013 Auris 1.6 Valvematic Premium Multidrive S (2013-2017)
2017 C-HR 1.2T 4x2 Diamond Premium (2017-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1268 : Temmuz 04, 2013, 11:21:52 »
http://youtu.be/04V9x5iftL4

auris hybrid testi en sonunda içi için sanki 20 sene önceden kalmış demesi ilginçti
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1269 : Temmuz 09, 2013, 18:19:26 »
      Evet arkadaşlar yeni corolla fiyatları açıklandı bu durumda auris benzinli ile corolla benzinli otomatik arasında pekte fark yok bagajda biraz önemli benim için ne dersiniz artık advance coroalla benzinli otomatik son tercihim olsunmu yıl sonunda olayı bitirmelimi yoksa şimdiden sırayamı girmelimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1270 : Temmuz 09, 2013, 18:48:30 »
Bence Size hitap eden Corolla ama eşinizin kullanımı söz konusu olduğunda biraz zorlanabilir ama Corolla Cvt bence size fazlasıyla yakışır.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1271 : Temmuz 09, 2013, 22:38:49 »
Yeni corolla'nın touch yazılımının farklı olduğunu fark etmişsinizdir. Etmeyenler için, türkçe olması ve daha grafiksel bir hale bürünmesi farkları. Ben aracı ilk gördüğümden beri o yazılımı aurise yüklemenin yollarını arıyordum, ve bugün aldığım bilgiye göre bu yazılım ekim'de touch ekranlı cihazlarımıza yüklenecek. Bu arada corolla'nın touch ekranı, cep telefonu üzerinden internete bağlanıp e-posta alıyor,  bu auris'te olacak mı bilemiyorum.

(not: corolla'nın yazılım cd'si auris'e yüklenemez, çünkü aurisin touch kodu 59021 iken corolla'nınki 53883)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1272 : Temmuz 09, 2013, 22:42:16 »
Yazılım güncellemesinde aralarında fark olacağını sanmıyorum.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1273 : Temmuz 11, 2013, 00:44:22 »
    Corolla bölümünde millet fiyatları görünce karalar bağladı sanırım auris otosu olanlar bu işten memnundur bende yıl sonunda advance camtavan cvt 54.500 gibi bi rakam bulursam alabilirim diyorum corolladan daha donanımlı gerci daha 5 ay var yıl sonuna uzun zaman yani.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1274 : Temmuz 11, 2013, 00:49:04 »
    Corolla bölümünde millet fiyatları görünce karalar bağladı sanırım auris otosu olanlar bu işten memnundur bende yıl sonunda advance camtavan cvt 54.500 gibi bir rakam bulursam alabilirim diyorum corolladan daha donanımlı gerci daha 5 ay var yıl sonuna uzun zaman yani.
Vedat abi aurisde kota sıkıntısı var bence bayi ile görüşüp senin alacağın tarihlerde ellerinde araç olacakmi öğrenmen sağlıklı olacaktır. Yıl sonunda Auris bulmak sıkıntılı olabilir :wacko:
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1275 : Temmuz 11, 2013, 03:20:46 »
Vedat abi aurisde kota sıkıntısı var bence bayi ile görüşüp senin alacağın tarihlerde ellerinde araç olacakmi öğrenmen sağlıklı olacaktır. Yıl sonunda Auris bulmak sıkıntılı olabilir :wacko:
+1
Katiliyorum Tomali Selcuk dogru diyor, stogunda sorun var Aurisin talep cok ya ondan dolayi. ;)
Ozellik olarak Corolla daha dolu diye biliyorum.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1276 : Temmuz 14, 2013, 17:57:01 »
    Aurisci arkadaşların keyfi yerinde sanırım herkes köşesine çekilmiş vaziyette ses seda yok bu arada corolla test sürüşü yapan arkadaşlar genelde aurisin daha kaliteli olduğunu söylüyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1277 : Temmuz 14, 2013, 18:06:52 »
     Bu arada 4-5 ay içinde civicte makyaj söylentisi var bu durumda şu anki kasalarda 5bin tl lere varan yıl sonu indirimi olacağından söz edenler var yıl sonunda pek ihtimal vermiyorum ben ama japonlar akıllıdır bindiği dalı kolay kolay kesmezler öyle olursa auris ve corolla zorlanır 7500 kota demek isteyen olursa kota bitti araç yok anlamına gelmez satılamayan yerlerden araç gelir hatta talep olursa  fabrika ekstra çalışır talebi karşılar  avrupada kriz belirgenleşmeye başladı oto satışlarında önemli düşüşler var ülkemizdede aslında pek iç açıcı değil durum bu paralara hele hele krediyle falan borçlanarak oto alırken çok çok iyi düşünmek lazım. öyle 70 bin  tl verip c sınıfı araba almak kolay değil bu devirde yani.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1278 : Temmuz 15, 2013, 12:26:05 »
     Bu arada 4-5 ay içinde civicte makyaj söylentisi var bu durumda şu anki kasalarda 5bin tl lere varan yıl sonu indirimi olacağından söz edenler var yıl sonunda pek ihtimal vermiyorum ben ama japonlar akıllıdır bindiği dalı kolay kolay kesmezler öyle olursa auris ve corolla zorlanır 7500 kota demek isteyen olursa kota bitti araç yok anlamına gelmez satılamayan yerlerden araç gelir hatta talep olursa  fabrika ekstra çalışır talebi karşılar  avrupada kriz belirgenleşmeye başladı oto satışlarında önemli düşüşler var ülkemizdede aslında pek iç açıcı değil durum bu paralara hele hele krediyle falan borçlanarak oto alırken çok çok iyi düşünmek lazım. öyle 70 bin  tl verip c sınıfı araba almak kolay değil bu devirde yani.
Vedat abi bayilerin satamadigi eski kasa corollalara bakarsan uygun fiyatli alabilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1279 : Temmuz 15, 2013, 12:32:01 »
Vedat abi bayilerin satamadigi eski kasa corollalara bakarsan uygun fiyatli alabilirsin.

Bu zamana kalacagini sanmiyorum, ayrica Hocamiz Yeni Kasa pesinde.
Taklitlerden sakının