0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umarim gelmez abi, Torostan sonra bu Auris devrim olmustur
toros varken 407 avensis golf falan kullandım ama insanın hayran olduğu bir araca binmesi çok daha güzel..büyük devrim oldu bana bununla uzun yola gitmek önceden torosumla gidiyordum peder avensisi al git derdi ben gitmezdim:) gelirsede yapacak birşey yok kardeşim ödeyecez mecbuuurr cezaların arabanın fiyatına göre olması lazım..ben dikkat ederken hiç dikat etmeyen lükls araçalr vardıo gördüm yani..demekki ödeyeceği ceza ona caydırıcı değil..yeni arabalardada düşük hızda gidilmiyorkı arabaalr atak torosumda öle sıkıntım olmazdı 2. vitesde 40 la tıntın giderdim cam filmi plaka değişşik yazı tipide sorun olmadı şehjir içinde bir kaç yerde polise denk geldim ama durdurma falanda olmadı..şimdiki hedefim allah nasip ederse ailecek istanbulda bir abime hafta sonu msiafirliğe gitmek olacak 2459 km yee vurduk aurisimle aurise şehir dışında biniyom zaten torosum hala duryor onada belde içinde biniyom :)yazarken aklıma geldi otobanda 180 giderken biri sellektör yapıor çekil geliyom bakdım bmw çekilem bari dedim:) ortaya geçtim bir geçti aurisim sirkelendi arabam arkada bir tek 7 yazdığını gördüm birde şunu öğrendim bu yolculukda sağdan geçmeyecen hiçbir zaman araabnın birisi beni geçti sağdan önümdeki kamyona geçerken kamyon sağa bir kırdı dedim bariyerlere gömecek taksiyi kamyoncu hemen düzeltti falan yarım metre kaldı kalmadı araalrında. savaş alanına dönerdi ortalık çünkü adam ben 120 ile giderken sağdan geçti beni 140-150 kamyopnunda hızı var bariyerlerle bir olurdu kamyonm falan atardı belki allah korudu herkesi o an dedim sağdan kesinlikle araba geçilmez...
Ne anlamda iyi tanınırsınız Sercan Bey:)
Anladım.Ben park bahçeler müdürlüğünde çalışıyorum.
Sağdan geçenlere bende bizzat sinir olanlardanım ama bazende trafiğin akışı sağdan hızlanmaya izin veriyor ya da soldan giden gelene haksızlık yapabiliyor (sözüm meclisten dışarı).Bir de tavsiye abi, km'ni çekebilirsin mesela 3333 km deyken falan güzel oluyor ben hep çekerdim fotolarını değişik değişik kmler ilgin oluyor
evet foto çekme işini düşünmemiştim hiç ben onu aklıma geldikçe ilginç kmlerde yapayım
Bir de aracin fotosunu da cek abi Profil foton eksik
Pazar günü park halinde bir yeni Auris gördüm. Bronz renkti. 17 inç pitlane jantları vardı. Kapıların en alt kısmında krom kaplamalar vardı, aynı şekilde bagajın orda da. Krom egsoz ucu vardı, cam rüzgarlıkları vardı. Arka tamponu bir farklıydı sanki. Galiba bütün orjinal aksesuarları almış sahibi. Farklı duruyordu, iyiydi yani. Resmini çekip buraya koymayı düşündüm sizin için, eminim çok hoşunuza giderdi araç. Ama sınava yetişecektim, telefon yanımda değildi malesef çekemedim. Döndüğümde de yoktu...
ağzımızın suyu ile kaldık