0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sitede 1,6 benznli manuel için aşağıdakileri yazıyor fabrika verileri 7,9 ben onunda altındayım sert kullanmama rağmen neden yüksek olsunki kardeşim..bana düşük bile geliyor Birleşik 5,9 lt/100km Şehir dışı 4,8 lt/100km Şehir içi 7,9 lt/100km
Abi yaşlandım ben sen bana bakma Dizelle karıştırmışım Şimdide benzinli olduğundan emin misin diye sorasım geldi o ne öyle abi Maşallah maşallah maşallah.
valla bende yaşlandım ama auris olunca gençleşmeye başladım sanki ben yazanı söledim psikolojik olarak rahat etsin şoför diye az mı sölüyor yoksa yarın allah nasip ederse duzce gidecem o zaman uzun yolda kaç yakacak belli olur hoş yakıtı ile pek işim yok yılda 5000km yapan birisi için konuşmaya bile değmez aslında...ama merak sadece minimumu yakalama adına..
Herkese iyi akşamlar. Bugün Auris 1.33 life modelini teslim aldım. Araçlar hakkında çok bilgim yoktur. Yanlış bir şeyler yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Aracı almadan önce 1.33 life dizeli test etmiştim. 140 km hıza yaklaştığında 6. viteste 3000 devir gösteriyordu. Ama aldığım araçta aynı şartlarda 110 km hızda 3000 devir gösteriyor. Devir ayarı yapılabiliyor mu acaba.
cuma günü başlayam auris maceram toplam 504 km ile son buldu hayırlısı ile...ortalama 7,6km yakıt tüketimi ile bitirmişim...net bilmemekle beraber kabaca 350km'si falan otoban gerisi şehir içi...7,6 çok gibi görünebilir otobanda biraz fazla gaz pedalı ile haşır neşir oldum ondan oldu kanımca hızları yazmayam sıkıntı olmasın site yönetiminden ihtar almayalım yokuş kalkış desteği, yüksek hızlarda yol tutuşu, ses yalıtımı, geri görüş kamerası beni hiç üzmedi...frenlere tamamen alıştım mükemmeller tek kelime ile..1000km bakımı yaptırdım gitmişken ne yaptılar bende bilmiyom para vermediğim için ilgilenmedimde...4000 devirlerde sanki egzondan spor araba sesi gelmesi banamı öle geldi bilmiyom ama,değişik bir ses geliyor egzosdan gitmişken garantisini 530tl karşılığında 5 yıla uzattım. trafikden aldığım plakaların yazısı soyulmaya başladılar artık bir APP plaka yaptıracam...sıcakda siyah araba gerçekden çok kötü oluyor arabanın içi hamam gibi oluyor...ve muazzam kirleniyor araba cam filmi olması gece görüşünde sıkıntı oluyor dışarısı zifiri karanlık gibi oluyor dikizlerden etrafı gözetlerken alışmak gerekecek allahdan fazla gece yolculuğu yapan birisi değilim gittiğim bir kaç yerde arabamla ilgili sorular sormaları çok güzel görünüyor yeni auris demeleride bu gezinin bonusu oldu...
Cumartesi günü bende test etme fırsatı buldum aracı çok güzel araç fakat mmtde manuele alınca performans sanki fazla törpüleniyor gibi geldi bana otomatiğe alınca gerçekten mükemmel oluyor o performans. Yol tutuşu gerçekten güzel frenlerde mükemmel direksiyon yumuşacık harika bir araç olmuş gerçekten ama şöyle bir nokta var ilk baş avensisi test edip ardından auris yapınca olmuyor avensis başka bir dünyaymış avensisten sonra pek yavam geldi auris
Abicim Allah ağız sağlığıyla binmek nasip etsin inşallah. Valla okurken aracına hayran bir kişi geldi gözümün önüne.Koyu renkli araçlar hakkaten insanı pişiriyor Yaklaşık 1 sene kadar gözler üzerinde olur gibi Bende bu manuel ve otomatik arasındaki serilik ya da yavaşlık durumunu bir türlü anlayamıyorum.Direksiyon benimde hoşuma gidenler arasında.
hatun kısaca özetledi meseleyi zaten; nikahına al mehmet tam olsun dedi direksiyon tutuşu ve yuksek hızlarda sertleşmesi çok hoş insana güven veriyor...allah herkese hayırlısı ile aracına binmek nasip etsin...
Amin abicim cümlemiz için İnşallah Yengeler hep aynı abi, kıskanıyorlar araçlarla olan bağlarımızı.
Burası kapandımı yoksa başka biyeremi taşındı?
tüm aurisler piyasadan toplanana kadar devam edecek burası abi
Aynen son Auris kalana dek
Cezalar bitmiş
Cok oldu Selcuk yeni mi fark ediyon