0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Son 2,5 aydır bende yeni Auris kullanıcısıyım. aracım 4200km. de ve genel anlamda çok memnunum. Aracım 1.6 Multidrive S Advance Skypack.Tek problemim cam tavandan gelen ses. Zıngırdama sesi geliyor. Sanırım tavanın oradaki çıtalardan kaynaklı. 1000km. bakımında söyledim. Bir işlem gördü ve birkaç gün kesilir gibi oldu sonradan yeniden başladı.Onun dışında sürüş konforu, performans, yakıt tüketimi, konfor olarak bence araç çok başarılı. ancak bu tavandan gelen ses çok canımı sıktı doğrusu.
Fabrikasyon takılan, performans ve ekonomiyi sunabilen ama konfor ve tutunmadan uzak olan lastikleri bir an evvel yumuşak hamurlu lastiklere değiştirerek, yep yeni aracınızın gözleriniz önünde dağılmasını engelleyebilirsiniz.
Cam tavandan gelen sesin nedeni lastikler mi yani ? Oysa lastikler oldukca iyi geldi bana. Continental. O da bir yana bu durumda tum cam tavanli modellerden lastiklerden dolayi ses gelmesi gerekmez miydi ? Bildigim kadariyla Turkiye'de satilan tum yeni aurislerde ayni lastikler kullaniliyor.
Katılıyorum, Contiler bence Bridgestonelar gibi sert yapılı bir lastik değiller. Bakımınız gelmeden bu konuyu tekrar serviste dile getirmenizde fayda görüyorum.
Evet, en kisa zamanda servise gitmeye calisacagim. Bu arada internette biraz arastirdim. Ayni problemden bahseden baskalarida var. Umarim kronik bir sorun degildir ve bir sekilde giderilir.
sorunsuz toyotama bak daha 4200 km de problem çıkarmaya başlamış ki bu ilk değil sonuncusu da olmayacak bu forum toyotasıyla yaşadığı problemeleri anlatan insan dolu ama at gözlüklüler hala toyotanın problemsizliğinden bahsediyor ne diyeyim allah akıl fikir ihsan eylesin
Cam tavanı olup ses gelmeyen bir tane araba söylesene bana ?
toyota dışında hepsi , özellikle honda jazz
Jazz sevdigim bir modeldir ama ses konusunda cok geride yorum yapmak icin yapmayalim lutfen.
yarın öğleden sonra aurisimle 2. uzun yoluma çıkıcam bilecik ve bursa yollarında yaklaşık hafta sonu 1000km yapıcam..allah nasip ederse pazar akşamı evde olurum en son otobanda 4000 devirlerde gezmiştim 35 kuruş yakmıştı..bu sefer 3000 devir geçmeyecem hızı sabitleyecem 120 ye...bakalım kaçlara düşecek merakımı gidermem lazım
Cok iyi guzel degerler.Radar bu aralar cok yogunlasti geledebilir.