0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaldırıma yanaşırken ön sağ jantın üst ucunu çizdim
o kadar ufak çizik için...yapmayın lütfen... Bu arada Conti lastiklerinizin jant koruması yok gibi duruyor...
http://www.toyotaclubtr.com/results.php?q=link
cevaplar için teşekküler , yanlız cidden şu arka görünüm güzelse birşey demiyorum eski kasanın o tampondan çıkan egzostlar nere bu nere..
Bu ne biçim link yawv lastikten başka her şey var
jant koruması derken esktra birşeymi takılıyor acaba
herkese selamlar bugün ayışığı honda bayisine gittim yeni dizel hb civici görmeye 64 bin tl fiyatlı olanı vardı açıkcası tip olarak hoşuma gitmedi eski kada daha güzel ancak motor performansını ve tüketimini merak ediyorum kağıt üstünde baya iyi duruyor, bu arada bayinin kapıya yakın benim aurisi bırakınca bayiden çıkan herkes bide benim aracı inceledi milletin kafasını karıştırdım baya birde bugün dar bir yolda kaldırıma yanaşırken ön sağ jantın üst ucunu çizdim sizce böyle bıraksammı yoksa boyatsammı
şuan 746 km de aracım yakıt tüketimi 7,6 oldu...gün geçtikçe daha çok sevmeye başlıyorum...
Dİzel ve Benzinli versiyonlarında aracın kapılarını kilitlediğinizde aynalar otomatikman kapanmakta. Maşallah abi, yakıt tüketimi biraz fazla gibi benden söylemesi