herkese selamlar bugün ayışığı honda bayisine gittim yeni dizel hb civici görmeye 64 bin tl fiyatlı olanı vardı açıkcası tip olarak hoşuma gitmedi eski kada daha güzel ancak motor performansını ve tüketimini merak ediyorum kağıt üstünde baya iyi duruyor, bu arada bayinin kapıya yakın benim aurisi bırakınca bayiden çıkan herkes bide benim aracı inceledi milletin kafasını karıştırdım baya

birde bugün dar bir yolda kaldırıma yanaşırken ön sağ jantın üst ucunu çizdim sizce böyle bıraksammı yoksa boyatsammı

o kadar ufak çizik için...
yapmayın lütfen...

Bu arada Conti lastiklerinizin jant koruması yok gibi duruyor...
kaldırıma yanaşırken ön sağ jantın üst ucunu çizdim
Hondaya çirkin dersen çarpılırsın işte böyle

yapmayın lütfen... 
Alper sen bilirsin bu lastiklerin üretim tarihi neresinde hangi sembolle yazıyor
sanırım önce yıl sonra hafta şeklinde....mi..?
Haklı ama, yani ciddi anlamda çirkin HB modeli. Bir önceki de çirkindi, bu daha da çirkin olmuş
Artık 3-4 gün evden çıkmam

4 rakamdan oluşur,
"DOT 4511" gibi, hafta ve yıl
genelde tek tarafında yazdığı için her lastikte dışta kalmayabilir.
Metroda kampanya vardı, meğer ellerinde kalmış eski tarihli lastikleri kakalıyorlarmış
bu sıralar kampanyadan geçilmiyor bende lastikleri yenileyeceğim için , tarihini görmeden almak istemiyorum
o bahsettiğin DOT ne anlama geliyor, her markada varmıdır
Abi forumda ararsan daha detaylı anlatımlar mevcut, Auris konusunda daha fazla yazmak istemiyorum.
cevaplar için teşekküler , yanlız cidden şu arka görünüm güzelse birşey demiyorum eski kasanın o tampondan çıkan egzostlar nere bu nere..
yapmayın lütfen... 
jant koruması derken esktra birşeymi takılıyor acaba
cevaplar için teşekküler , yanlız cidden şu arka görünüm güzelse birşey demiyorum eski kasanın o tampondan çıkan egzostlar nere bu nere..

Hay anasını laptopa kustum
Bu ne biçim link yawv lastikten başka her şey var
abboov link kırık gelmiş Kemal amca düzelteyim
Lastiği buldunda bıyıklısını arıyorsun Kemal Amcam
şuan 746 km de aracım yakıt tüketimi 7,6 oldu...gün geçtikçe daha çok sevmeye başlıyorum...
Dİzel ve Benzinli versiyonlarında aracın kapılarını kilitlediğinizde aynalar otomatikman kapanmakta.
şuan 746 km de aracım yakıt tüketimi 7,6 oldu...gün geçtikçe daha çok sevmeye başlıyorum...
Maşallah abi, yakıt tüketimi biraz fazla gibi benden söylemesi
Dİzel ve Benzinli versiyonlarında aracın kapılarını kilitlediğinizde aynalar otomatikman kapanmakta.
Maşallah abi, yakıt tüketimi biraz fazla gibi benden söylemesi 
sitede 1,6 benznli manuel için aşağıdakileri yazıyor fabrika verileri 7,9 ben onunda altındayım sert kullanmama rağmen neden yüksek olsunki kardeşim..bana düşük bile geliyor

Birleşik 5,9 lt/100km
Şehir dışı 4,8 lt/100km
Şehir içi 7,9 lt/100km