Gönderen Konu: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]  (Okunma sayısı 221850 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]
« Yanıtla #1120 : Nisan 09, 2013, 16:58:54 »
Paylaştığın linkteki araçlarda YArı deri var Selçuk Alcantra koltuk deniyor, süet ve deri.
Bifarlar ülkemizde de mevcut.
Jantlara bayılıyorum bende Ülkemizede gelir umarım.

Abi ben full deriye benzettim ama, bence full deri alcantrayıda biliyorum. Bi fotoğraf var farkettiysen koltuk parlamış ışıkdan full deriye benziyor  :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1120 : Nisan 09, 2013, 16:58:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1121 : Nisan 09, 2013, 16:59:54 »
    Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için yeni corollayıda bekliyecegim ve kesin kararımı verecegim ama şeceneğimi 4 araca indirdim yeni corolla. auris,civic bunlardan birisi olursa benzinli otomotik olacak manueli kullanmaya eşim razı olursa 1.6 avensis hangisini alacagımı bende merak ediyorum son anda yine sizlere danışacagım yeni corollayı görmeden karar vermiyegim nasılsa vaktim var.

corollayı kesinlikle bekle abi senin için yeterli gelmezse avensisi 2. sıraya al derim ben...tabi kullanım yeri kullanılacak kişide önemli yengede kullanacaksa otomatik vites düşünülebilir..hangi amaca hizmet edeceği çok önemli burada...araçtan neler beklediğini falan netleştirmen lazım abi...çorap değilki al beğenme at yenisini al..aldımı geri dönüşü masraflı olur...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1122 : Nisan 09, 2013, 17:33:09 »
Abi ben full deriye benzettim ama, bence full deri alcantrayıda biliyorum. bir fotoğraf var farkettiysen koltuk parlamış ışıkdan full deriye benziyor  :)

Selçukcum inanırmısın ilk baktığımda bende sen gibi full deri zannettim. Daha sonra Alcantrayı görünce alcantraya ikna oldum şimdi tekrar baktım full deriymiş. :) Haklısın. :)

corollayı kesinlikle bekle abi senin için yeterli gelmezse avensisi 2. sıraya al derim ben...tabi kullanım yeri kullanılacak kişide önemli yengede kullanacaksa otomatik vites düşünülebilir..hangi amaca hizmet edeceği çok önemli burada...araçtan neler beklediğini falan netleştirmen lazım abi...çorap değilki al beğenme at yenisini al..aldımı geri dönüşü masraflı olur...:)

Yenge için Avensis ya da Corolla bence fazla gelir yani ebat olarak hakimiyet olarak ve de tampon ve rötuş boyaları için :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1123 : Nisan 09, 2013, 17:43:32 »
Ayrıca gözüme çarpan iki artı özellik daha buldum araçta.

Elektrikli koltuklar, Entegre park sensörü (anladığım kadarıyla touch sistemine bağlı)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1124 : Nisan 09, 2013, 17:56:10 »
Ayrıca gözüme çarpan iki artı özellik daha buldum araçta.

Elektrikli koltuklar, Entegre park sensörü (anladığım kadarıyla touch sistemine bağlı)
Jbl ses sisteminide unutmayalım. :(
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1125 : Nisan 09, 2013, 17:57:33 »
Jbl ses sisteminide unutmayalım. :(

Ülkemize giriş yapanlarda da mevcut Mustafalı Emrecim. :)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1126 : Nisan 09, 2013, 20:16:08 »
Ülkemize giriş yapanlarda da mevcut Mustafalı Emrecim. :)
Ben hiç görmedim.Donanım tablosunda falan yoktu sen bu bilgiyi nerden temin ettin sercan abi?
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1127 : Nisan 09, 2013, 21:07:32 »
Ben hiç görmedim.Donanım tablosunda falan yoktu sen bu bilgiyi nerden temin ettin sercan abi?

Ben ederim, hatta E15 kasa Aurislerde bile eklenebiliyor.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1128 : Nisan 09, 2013, 21:12:53 »
Versoya arkadan vurunca ablanın biri benimde yolum servise düştü sonunda.valla ben serviste geçen gün gördüm.Bence içi de dışıda önceki kasadan çok güzel olmuş.Zevk meselesi tabi ama sorsan 10 kişiden 9 u yeni kasa der.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1129 : Nisan 09, 2013, 21:15:36 »
Versoya arkadan vurunca ablanın biri benimde yolum servise düştü sonunda.valla ben serviste geçen gün gördüm.Bence içi de dışıda önceki kasadan çok güzel olmuş.Zevk meselesi tabi ama sorsan 10 kişiden 9 u yeni kasa der.

Tuncay bey çok incesiniz.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1130 : Nisan 09, 2013, 21:34:57 »
Tuncay bey çok incesiniz.
ben hep öyleydim sercan bey.Teesüf ettim şimdi siye
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1131 : Nisan 11, 2013, 01:10:52 »
Selçukcum inanırmısın ilk baktığımda bende sen gibi full deri zannettim. Daha sonra Alcantrayı görünce alcantraya ikna oldum şimdi tekrar baktım full deriymiş. :) Haklısın. :)

Yenge için Avensis ya da Corolla bence fazla gelir yani ebat olarak hakimiyet olarak ve de tampon ve rötuş boyaları için :D

bende sen gibi düşünüyorum bayan aracı dedimi insanın aklına ilk etapda hb geliyor..ilk etapda büyük gibi görünüyorda kardeşim bir ablamızın eşi passat aldığında azmetmişti şimdi iğne deliğinden geçiriyor...ve hiçbiryerinde çizik dahi yok...hb araçlar göze ufak göründüğü için magandalardan bayan şoförün kurtulması için büyük araç her daim daha cazip geliyor kulağa diye düşünüyorum...birde şu var vedat abiyede hb ufak gelebilir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1132 : Nisan 11, 2013, 22:43:22 »
bende sen gibi düşünüyorum bayan aracı dedimi insanın aklına ilk etapda hb geliyor..ilk etapda büyük gibi görünüyorda kardeşim bir ablamızın eşi passat aldığında azmetmişti şimdi iğne deliğinden geçiriyor...ve hiçbiryerinde çizik dahi yok...hb araçlar göze ufak göründüğü için magandalardan bayan şoförün kurtulması için büyük araç her daim daha cazip geliyor kulağa diye düşünüyorum...birde şu var vedat abiyede hb ufak gelebilir...

İşte beklentileri bilmemiz gerek bence Araç olarak Yeni Auris memnun bırakacaktır ama tabi bu işi bir de cüsse beklenti boyu var :D
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1133 : Nisan 12, 2013, 15:10:24 »
   Değerli arkadaşlarım verdiğiniz güzel bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler belirttiğim gibi yeni corollayıda bekliyorum piyasaya cıksın kullanmaya başlasın arkadaşlar o zaman kesin kararımı vereceğim ve size danışmadan kesinlikle karar vermiyeceğim cünki sizlerin oto konusunda bilgi görgü ve tarafsızlıgınıza son derece inanıyor ve güveniyorum  teşekkürler hepinize.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2013 Auris d4d m/m
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1134 : Nisan 13, 2013, 00:17:34 »
Yeni auris kullanicilarina iki sorum olacak. Ses sisteminde tum sesi arka hoparlorlere aldiginizda ses kisik geliyormu yoksa benim araca ozel birsey mi? Diger bir soru yagmur yagdiginda araci park ettikten sonra far caminkn toyota amblemine yakin olan kisminda buharlasma gordum iki farda da vardi. bu sorunu baska yasayan var mi? Aracim d4d m/m active skypack. Tesekkurler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1135 : Nisan 13, 2013, 00:32:13 »
Yeni auris kullanicilarina iki sorum olacak. Ses sisteminde tum sesi arka hoparlorlere aldiginizda ses kisik geliyormu yoksa benim araca ozel birsey mi Tesekkurler..

Bence normal bir durum önler 16'lık arkalar 13'lük olabilme ihtimali yüksek önceki kasalarda öyleydi.

Değerli arkadaşlarım verdiğiniz güzel bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler belirttiğim gibi yeni corollayıda bekliyorum piyasaya cıksın kullanmaya başlasın arkadaşlar o zaman kesin kararımı vereceğim ve size danışmadan kesinlikle karar vermiyeceğim cünki sizlerin oto konusunda bilgi görgü ve tarafsızlıgınıza son derece inanıyor ve güveniyorum  teşekkürler hepinize.

Bu güveni verebilmek güzel bir duygu :)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1136 : Nisan 15, 2013, 00:43:27 »
bugün aracımla 160km yaptım lastik sesi ile ilgili dişli asfaltta ses var normal olarak ama kaymak gibi asfaltta ses yok..düşük devirlerde titreme yapmıyor..misal 3. vitesde gidiyorum devir 1500 oluyor ama vites küçültmeme gerek kalmıyor titreme yapmıyor..gaza basınca kendini topluyor tekrardan...yağmurlu havada üstündeki yağmur damlası dışında geri görüş kamerası benden yine tam puan aldı...park sensörü taktırmaya plazadaki abim tamponu deldirme gerek yok dedi iyiki deldirmemişim...kırmızı çizgiye kadra geliyorum 10-15cm falan kalıyor değmesine aşağı yukarı...bir kaç defa çalışma olan yola girdim süspansiyon beni üzmedi...8,9 ortalama yakıt tüketimi var 590km olan benzinli 1,6 132ps bir araç için bana geyet hoş geldi...ama anlık tüketimi nerden bakacağımı anlayamadım...frenler kesinlikle mukemmel...ses sistemi kaliteli radyo çekimi kendini tekrar ispatladı...birde polis durdurdu kavşağa hızlı girmişim :) bende yeni aldım abi araba bana fazla atak alışmaya çalışıyorum dedim dikkat edin gençler dedi...atak olması konusunda belki size garip gelebilir ama 10 yıldır yoğunluk 92 model torosa binen birisi pedala alışmakda zorluk çekiyor... günü hayırlısı ile bitirdik...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1137 : Nisan 15, 2013, 14:41:17 »
Geçen gün ara sokakta yanımdan geçti 20-30 arasında geçmiştir ama değişik sportif bir sesi var resmen aşık oldum arabaya tekrar. Ayrıca devir aşırı düşüktü muhtemelen 2. vites falan gidiyordu ama o sportif ses geliyor nasıl yapmışlar gerçekten çok ilginç.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1138 : Nisan 15, 2013, 18:14:15 »
bugün aracımla 160km yaptım lastik sesi ile ilgili dişli asfaltta ses var normal olarak ama kaymak gibi asfaltta ses yok..düşük devirlerde titreme yapmıyor..misal 3. vitesde gidiyorum devir 1500 oluyor ama vites küçültmeme gerek kalmıyor titreme yapmıyor..gaza basınca kendini topluyor tekrardan...yağmurlu havada üstündeki yağmur damlası dışında geri görüş kamerası benden yine tam puan aldı...park sensörü taktırmaya plazadaki abim tamponu deldirme gerek yok dedi iyiki deldirmemişim...kırmızı çizgiye kadra geliyorum 10-15cm falan kalıyor değmesine aşağı yukarı...bir kaç defa çalışma olan yola girdim süspansiyon beni üzmedi...8,9 ortalama yakıt tüketimi var 590km olan benzinli 1,6 132ps bir araç için bana geyet hoş geldi...ama anlık tüketimi nerden bakacağımı anlayamadım...frenler kesinlikle mukemmel...ses sistemi kaliteli radyo çekimi kendini tekrar ispatladı...birde polis durdurdu kavşağa hızlı girmişim :) bende yeni aldım abi araba bana fazla atak alışmaya çalışıyorum dedim dikkat edin gençler dedi...atak olması konusunda belki size garip gelebilir ama 10 yıldır yoğunluk 92 model torosa binen birisi pedala alışmakda zorluk çekiyor... günü hayırlısı ile bitirdik...:)

:D

Düşük devirlerde titrememesinin sebebi zaten vites olmaması kasnağı ayar yapmasıyla alakalı bir durum.

Örneğin; gaza sonuna kadar bastınız devir 6600 d/d da ve hızınız 60km/h da devir hiç değişmeden aracın son süratina kadar gitmesi bunu en rahat anlatan örnek olaydır sanırsam. :)

Geçen gün ara sokakta yanımdan geçti 20-30 arasında geçmiştir ama değişik sportif bir sesi var resmen aşık oldum arabaya tekrar. Ayrıca devir aşırı düşüktü muhtemelen 2. vites falan gidiyordu ama o sportif ses geliyor nasıl yapmışlar gerçekten çok ilginç.

Yeni Aurisi geçen arkadaşımdan duymak istedim daha doğrusu konuyu onlar açtı sadece dinledim şu an araba alacak olsam başka araç almazdım o nasıl bir güzelliktir dedi bir arkadaşım bir arkadaşımda SW Ceed alacak ona bakıyordu ben de Aurisin SW'si geliyor dedi araba alımını erteledi. :)

Sanırım tip olarak göremediğimden çok daha fazlası var araçta 4 kişilik bir arkadaş ortamında 3 kişi bayılmış araca.

Şu SW gelsede bi baksak :D
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1139 : Nisan 15, 2013, 18:54:36 »
Yeni Aurisi geçen arkadaşımdan duymak istedim daha doğrusu konuyu onlar açtı sadece dinledim şu an araba alacak olsam başka araç almazdım o nasıl bir güzelliktir dedi bir arkadaşım bir arkadaşımda SW Ceed alacak ona bakıyordu ben de Aurisin SW'si geliyor dedi araba alımını erteledi. :)

Sanırım tip olarak göremediğimden çok daha fazlası var araçta 4 kişilik bir arkadaş ortamında 3 kişi bayılmış araca.

Şu SW gelsede bir baksak :D

Abi gerçekten bu sefer nokta atışı yaptı Toyota kaliet olsun aerodinamikolsun ağırlık konusu olsun gerçekten güzel ses konusunda zaten bayıldım şu ehliyeti alayım biraz zaman geçtikten sonra direk test sürüşü düşünüyorum avensis ve aurise tabi herhangi bir sorun çıkartmazlarsa :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)