0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende öğretmenim, aynı şeyleri düşünüyorum doğal olarak Vedat hocam:)Bu arada life modeli alan arkadaşımız yok mudur aramızda, hep active-advance donanımlı aurislerin fotoğrafları var. Fırsat bulup gidemedik bayiye, içini görseydik bari, teybini, döşemesini...
Hayirli olsun abicim gule gule kullan. Paylasimlarini bekliyoruz.
Life donanımı en düşüğü galiba ve bence onu şirket arabalarına özel tasarlamışlar gibi geldi özelliksiz...Ayrıca ön konsol hakkında ben ne beğenen nede beğenmeyenlerdenim eski amerikan araçları gibi çok düz iniyor fakat değişik bir havası var değişik duygular işte
eyvallah kardeşim sağolasın...bugun toplam 37km yaptım arka cam küçük silecek küçük falan dedim ama görüşe hiçbir zararı yok onu öğrendim koltuğa oturupda elektikli bir aleti kapatıp açmak gibi start stop varya o süper birşey hele birde kapıyı kapatınca dikizlerde kapanıoyor yaa deme keyfine kardeş..yol tutuşu süspansiyonlarına diyecek hiçbir lafım yok yanlız yol sesini içeri alıyor dişli asfalt olduğundanmıdır lastikmi serttir onu anlamam tabii otobanda falan deneme şansım yok şimdilik...ön konsol düz iniyor falan deniyor ama o benim çok hoşuma gitti...frenlere sert deniyor ama alıştıktan sonra süpe bence ve ben ilk gunden alıştım bile hiçbir sorun yaşamadım....tork 160 olduğundan kanımca araba düşük devirlerde ağır gidiyor acelesi yok sakin kullanım için ideal ben beğendim..gaza kökledimi tepkiyi veriyor ama oluk gibi yakar o hisside veriyor ama 4000 devirlere geldimi şaha kalkıyo koltuğa yapıştırıyor insanı o hissi verdi bana...ruhsatta araç 1380 kilo yazıyordu plazaya sordum sitede 1250 yazıyor falan dedim donanım paketine göe değişir o dedi....plazadaki arkadaş dediki şehir içi kullanımda 2000 devirde vites büyültürseniz yakıtta en ekonomik şekilde kullanmış olursunuz dedi..camlarıo film yaptırdım 2 numara park sensörünü plazadaki tanıdık abi geri görüş var zaten tamponu delmeyelim dedi yok illa isterim dersen yapalım dedi karar senin benden etkilenme falan dedi..bende düşündüm zaten geri görüş var dedim tamam abi senimi kıracaz dedim zaten araca sonradan gelen 600 zammı ihmal etti ödemede...kauçuk paspas takımı verdi...şimdilik başka birşey gelmiyor aklıma geldikçe yazarım..
Aynaların otomatik kapanma durumu benzinli modellerde var galiba bir tek dizellerine bakmak gerek. Abi sizin aracınız hangi seri?Bence ön ve arka park sensörü yaptırsaydınız iyi olurdu ama olsun
hangi seri derken ? yaptırmadığıma pişman olmadım daha bir eksikliğini görmedim işin aslı...
Abi arabanın modeli nedir yani Active mi? Premium mu? Advance mi?
afyon patlamadı daha anlayamadım advance
Kapıları kilitleyince aynalar kendiliğinden kapanıyor doğru değil mi? Abicim
aynen öle kardeşim...hatta anahtardan kitlemeyde gerek yok.araba stop edince şoför tarafında kapı kolunda manyetik birşey var oraya parmağını südüğünde kapıları kitleyip dikizleri kapatıyor araba...yada arabaya yaklaştığında yarım metreden kapılar açılıyor tabii tüm bunları yapmak için o anahtarın cebinde yada elinde olması lazım...
Aynenn. Ayna işi muammaydı ama şimdi netleşti.
evet kardeşimn ayna işi çözüldü tam olarak olan pedere oldu aurisde var avensisde nasıl olmaz deyip duruyor
pedere söyle avensisi satıp auris alsın .... bu biraz anlamsız oldu galiba....
Olanla idare edecek artık abi Avensisteki konforda hiç birinde yok diyerek kandırırsın artık.
bende öle dedim abi ama oda altında kalmadı tabii bir yere giderken haberım olsun benim arabanın bagajına koyalım aurisi ben gezdiririm seni dedi hem km de yapmamış olursun dedi