0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında burada temizleyicilere güvenesim gelior tabi kendini kanıtlamış markalara örneğin: Würth
Est. araç değil ama diesel yakıtlı araçlarda o nedenle önemlidir, kükürtü düşük kaliteli yakıt kullanmak. EGR sistemini en temiz tutabilecek olan yakıtta doğal gaz katkılı GTL'dir.
Tekin Abi,Sayende N A S A nin maymunu gibi hissetmeye başladım ! Hangi düğme Muz veriyordu be ya )) Dırakyalı Chimp!
Bu arada dikkatimi çekti Aurisin kadran üstü konsol yapısı öncamı HUD olarak kullanmak için süper bir şekle sahip. Bence bir sonraki elektronik adım/gelişme/upgrade bu olmalı. Hatta sistem GPS ile entegre çalışmalı ve sadece dönüş yönlerini göstermeli. Önemli bilgiler system hakkındaki... Aslında pahalı teknoloji değil bunlar. Zaten tüm system sensörlere sahip mühim olan bunları görsel bilgiye cevirecek bir yazılım ve yansıtıcı. Ne kadar zor olabilir ki?
ECU'sunda Cruise Control alt yapısı olupda aktive etmek için kolunu direksiyona takamayan bir firma ne kadar zorluk çekiyorsa en az okadar zorlu olabilir... bazı bilgileri cama yansıtmak, diye düşünüyorum.
Sorun teknolojik değil pazar sorunu ozaman. ECU üzerinde ki her sersör bilgisi zaten data değilmi ? Daha azla para kazanmak ve üs segmentteki ağır abileri rahatsız etmemek için yapılan bir düzmece bu ( benim komplo teorim bu ). Çünkü teknoloji zaten var ve ucuz ama bu şekilde pazara sunulursa tüm dengeler alt üst olur. Bu tıpkı alternatif yakıta geçmemizin engellenmesi ile aynı şey....F the System ))
Hangi yakıt kullanılırsa kullanılsın zaten düzenli enjektör temizleyici kullanımı kaçınılmazdır. Bu arada yağ bakımlarıda kesinlikle aksatılmamalı, hava filtresi düzenli temizlenmeli ve periyodunda orjinali ile değiştirilmelidir.
Israrla hala 1.4 dizel motorunu 1.6 motor olarak üretemeyen Toyota hakkında söyleyecek bişey bulamıyorum. Adamlar 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6 dizel hepsini yapıyor ve satıyorlar, bu kadar kasılmak niye anlamıyorum.
yeni auriste (H4) uzunlar ve kisalar ayni ampul uzerindedir. H4: Çift flamanlı bir ampuldür. Yani tek ampulün içerisinde 2 adet tungsten flaman bulunur. Bunlardan birisi kısa birisi uzun ışık huzmesi içindir. Yani uzun-kısa görevleri aynı ampule yüklenmiştir. Uzun far için bağımsız bir reflektör kullanmayan araçlarda kullanılır. bir xenonda ise ayna diye tabir edilen ışık kırıcı vardır ampülün içinde
Ravın satışı her zaman düşünülenden fazla oluyor Selçuk hatta en garanti satışa sahiplerden biri bence.