Gönderen Konu: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]  (Okunma sayısı 221815 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]
« Yanıtla #1060 : Mart 19, 2013, 20:24:37 »
uzunlarda bizim aurislerde problem olur ilk olarak geç ısıncağı için selektör işe yaramayacak ikincisi ısındıktan sonrada mercek olmadığı için karşı taraftan gelenlere büyük problem teşkil edecek kısalarda bende var gayet sağlıklı çalışıyor xenonlar
Bende aynı şekilde kullanıyorum.Ben yeni kasalar için bahsetmiştim. :)
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1060 : Mart 19, 2013, 20:24:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1061 : Mart 19, 2013, 22:47:52 »
Bol virajli guzel yollar dugun calisan bir vites sistemi harika tepkili frenler , lastikler b ktan, guzel suspansiyon ve direksiyon :D bugun cok eglendim !!!!!

Duz yolda tamponuma yapisim ardi ardina 3 virajda kesik duzluk ve arkasina iki virajdan sonra 300m e yakin fark yiyen Range soforune uzuldum ama arkadas benim aracta 1.4 dizel motorcuk var ve elbette duz yolda eziceksin :)) ama altindaki aracla viraja girip cikamiyorsan onundeki sofore saygi duyacaksin ya da yanindaki hatuna nasil olduda o bucur toyotacik oyle gittigini aciklayacaksin ! Komik insanlar.

Yeni aurisin frenlerini kullanmayanlar bence frenleri sert buluyor ama frenlerin dozu harika ! Ayrica agir kullanimda bile ( ki iki ayak kullaniyorum !!  ) hic yorulmadan istediginizi yapiyorlar!

Aurise gittikce isiniyorum keza frenlerde oyle :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1062 : Mart 19, 2013, 23:24:42 »
yenilerde sıkıntı olmaz mercekten ışık yansıyacak dağılma olmayacak ki ısınmasına gerek olmayacak tek ampülden işlem gördüğü için
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1063 : Mart 20, 2013, 00:13:29 »
Umarım yine öyle olur gerçi doldurmuşlar araçları yok yok premium plusda inceledin mi bilmiyorum.

İnceleme fırsatım olmadı ama hafta içi ş.arası yolda tırlarla sürekli taşınıyordu.
Satış grafiğinin iyi olacağını düşünüyorum, dediğin gibi doldurmuşlar bi hayli aracı, iç dizaynıda hoşuma gitti benim.

Bol virajli guzel yollar dugun calisan bir vites sistemi harika tepkili frenler , lastikler b ktan, guzel suspansiyon ve direksiyon :D bugun cok eglendim !!!!!

Duz yolda tamponuma yapisim ardi ardina 3 virajda kesik duzluk ve arkasina iki virajdan sonra 300m e yakin fark yiyen Range soforune uzuldum ama arkadas benim aracta 1.4 dizel motorcuk var ve elbette duz yolda eziceksin :)) ama altindaki aracla viraja girip cikamiyorsan onundeki sofore saygi duyacaksin ya da yanindaki hatuna nasil olduda o bucur toyotacik oyle gittigini aciklayacaksin ! Komik insanlar.

Yeni aurisin frenlerini kullanmayanlar bence frenleri sert buluyor ama frenlerin dozu harika ! Ayrica agir kullanimda bile ( ki iki ayak kullaniyorum !!  ) hic yorulmadan istediginizi yapiyorlar!

Aurise gittikce isiniyorum keza frenlerde oyle :))

Katılıyorum, virajlardaki performansları çok iyi Aurislerin şahsen bizzat ben :) Polo GTI'ın giremediği viraja girdim. :D Binenler de şaşırıyorlar ama gerçekten beklenenin üstünde bir performansa sahip.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1064 : Mart 20, 2013, 07:25:23 »
Alsinda viraj da ozel birsey yapmaya gerek yok sadece girin cikin. Yani "atrakasiyon" olsun diye birsey yapmadim, olagan hizimla yoluma devam ettim. Zaten arkada kalanin onemi yok sadece tamponuma gecekondu yapan birinin her kosulda bunu yapmasi lazim!? Kör bir sanatcımız vardı o bile düz yolda araç kullandı...

Auris kendi sınıfında guzel yol tutan bir arac. Tum sistemleri ve mekanigi cok uyumlu bu da kullanici olarak bana guven ve rahatlik sagliyor ve de eglence. Sonucta 1.4 Dizel bir arac :) su an ortalamam 5.8 ve 2000 km deyim. Sessiz sakin bir sehir otosudan beklenenden fazlasi var, bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1065 : Mart 20, 2013, 11:39:37 »
Alsinda viraj da ozel birsey yapmaya gerek yok sadece girin cikin. Yani "atrakasiyon" olsun diye birsey yapmadim, olagan hizimla yoluma devam ettim. Zaten arkada kalanin onemi yok sadece tamponuma gecekondu yapan birinin her kosulda bunu yapmasi lazim!? Kör bir sanatcımız vardı o bile düz yolda araç kullandı...

Auris kendi sınıfında guzel yol tutan bir arac. Tum sistemleri ve mekanigi cok uyumlu bu da kullanici olarak bana guven ve rahatlik sagliyor ve de eglence. Sonucta 1.4 Dizel bir arac :) su an ortalamam 5.8 ve 2000 km deyim. Sessiz sakin bir sehir otosudan beklenenden fazlasi var, bence.

Katılıyorum Abicim sana  haklı görüyorum her şeyin bir adabı vardır, ama kim uyuyor tabi bu da meçhul.

Ortalamanda gayet iyi bende 1000km ortalaması yaptım Ş.içi 5.8 ve 5.9 arasındaydı genelde ilerleyen bölümde başka bir konuda payalaşacağım.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1066 : Mart 20, 2013, 16:16:26 »
İzlemek isteyenler için ben tamamını izledim ve bir çok sorunun cevabı burada var.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eP375CguUmo#!

| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1067 : Mart 20, 2013, 21:52:09 »
Geçen gün nataş bayiden krom egzost ucu taktırdım araca uzaktan bakınca gerçekten çok şık duruyor bariz arabanın arkası daha sportif oldu fiyat biraz tuzlu ama (150 tl) umrumda degil almışken orjinal olsun dedim  ;)

2013 Auris D4D Active Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1068 : Mart 21, 2013, 00:45:56 »
Selçuk bende başından sonuna dinledim SW hakkında ilk ağızdan duyduk geleceğini bu benim için iyi bir haber oldu :)

Emek bey bencede en mantıklısını yapmışsınız orjinal alarak çünkü orjinalin duruşu gerçekten göze hitap anlamında çok iyi güle güle kullanın. :)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1069 : Mart 21, 2013, 08:53:51 »
arkadaşlar bu arada arabayı aldım ama iyi kötü hic bir özelliğini pazartesi günü ameliyat olduğum için paylaşamadım. kusura bakmayınız
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1070 : Mart 21, 2013, 09:37:35 »
arkadaşlar bu arada arabayı aldım ama iyi kötü hic bir özelliğini pazartesi günü ameliyat olduğum için paylaşamadım. kusura bakmayınız

Hayırılı olsun, geçmiş olsun.

Hasan istersen sen aldığın modeli söyle bizlerde sana anlatalım bir kaç özellik.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1071 : Mart 21, 2013, 10:10:43 »
Selçuk bende başından sonuna dinledim SW hakkında ilk ağızdan duyduk geleceğini bu benim için iyi bir haber oldu :)

Bencede çok iyi haber SW gerçekden güzel. Ancak stokdan çok sıkıntılılar anlaşılan satacak araba yok diyor adam :( Orada ben olsam ilk soracağım konu 1.6 dizel ve dizellerdeki cc olurdu herhalde çok bekledim ama soran olmadı. Birde dikkatimi çeken toyota parça sıkıntısımı çekiyor die soran bir basın mensubu vardı hiç mi kafan çalışmıyor arkadaş bu soruyu sorarken toyota yine satışlarda dünya lideri 8 milyon araç satmış türkiye ye göndericek araç yok ama parça sıkıntısı çekiyor saçmalığa bak haydar bey avrupa pazarındaki daralmadan araç bulamuyoruz dio hala satış grafinğinden sorular soruyorlar enteresan. Halbuki üretimlerde sıkıntı yok.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 49 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1072 : Mart 21, 2013, 10:52:30 »
Hayırılı olsun, geçmiş olsun.

Hasan istersen sen aldığın modeli söyle bizlerde sana anlatalım bir kaç özellik.

çok sağol sercan valla arabayı aldık nazara geldik ne diyelim.. heyecanı kursağımızda kaldı. bu arada sizleri dinleyerek multidrive s aldım advance paket.cam tavan yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1073 : Mart 21, 2013, 11:04:05 »
Bencede çok iyi haber SW gerçekden güzel. Ancak stokdan çok sıkıntılılar anlaşılan satacak araba yok diyor adam :( Orada ben olsam ilk soracağım konu 1.6 dizel ve dizellerdeki cc olurdu herhalde çok bekledim ama soran olmadı. Birde dikkatimi çeken toyota parça sıkıntısımı çekiyor die soran bir basın mensubu vardı hiç mi kafan çalışmıyor arkadaş bu soruyu sorarken toyota yine satışlarda dünya lideri 8 milyon araç satmış türkiye ye göndericek araç yok ama parça sıkıntısı çekiyor saçmalığa bak haydar bey avrupa pazarındaki daralmadan araç bulamuyoruz dio hala satış grafinğinden sorular soruyorlar enteresan. Halbuki üretimlerde sıkıntı yok.

SW'nun ben uyumunu çok beğendim açıkcası kafamda hayalini kurduğum bir araca yakın.

Parça sıkıntısı diyen arkadaş bence konuşmak için konuşmuş gibi. :)

Satışta sorun var gibi gerçekten satmaya araç bulamayacağız diyor Müdür, sanırım ilk etapta tek fabrikadan çıktığı için bu kadar kısıtlı araç tedariği.

çok sağol sercan valla arabayı aldık nazara geldik ne diyelim.. heyecanı kursağımızda kaldı. bu arada sizleri dinleyerek multidrive s aldım advance paket.cam tavan yok.

Emin ol memnun kalacaksın dostum CVT şanzıman gerçekten başarılı adeta kuğu gibi süzülüyor. Cam tavanda olsaydı iyi olur ama olsun, ne kadar fark istediler acaba cam tavan için?
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 49 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1074 : Mart 21, 2013, 11:10:09 »
1500 lira fark istediler ama araç ellerinde yokmuş en erken mayıs gibi dediler o zaman bizde plazada tek kalan gri renk advance aurisi aldık..genel olarak fiyat konusu da şöyle oldu bende 2011 yaris terra sporty vardı düz vites 31,000 km deydi. üstüne 26000 verdik.. pazarlık iyi mi oldu yoksa biraz daha kırpılır mıydı bilemedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1075 : Mart 22, 2013, 18:02:45 »
1500 lira fark istediler ama araç ellerinde yokmuş en erken mayıs gibi dediler o zaman bizde plazada tek kalan gri renk advance aurisi aldık..genel olarak fiyat konusu da şöyle oldu bende 2011 yaris terra sporty vardı düz vites 31,000 km deydi. üstüne 26000 verdik.. pazarlık iyi mi oldu yoksa biraz daha kırpılır mıydı bilemedim

Almışsınız artık azına çoğuna bakmamak gerek.

Bayilerde satacak Auris kalmamış hakkat. :) Hem tutuldu hem de stokta çok yoktu zate.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1076 : Mart 22, 2013, 23:59:25 »
Arkadaşlar dün yeni aurisin benzinli otomatiğini test etme imkanı buldum. Otomatik vites gerçekten hayranlık bıraktıran cinsten ama performans olarak çokta hissedilir bir yanı yok ama fenada değildi. Gerçekten hayranlık uyandıran bir tasarım ve toyota kalitesini hissediyorsunuz ancak iç hacmin bu kadar dar olabileceğini düşünmemiştim. Sürücü koltuğunu kendime göre ayarladığımda arkaya geçip oturduğumda dizlerim ön koltuğa değiyordu. Ordan çıkıp Hyundai bayiine gittim. İ30u test etme imkanım olmadı ancak ix35in 1.6 benzinli manuelini test etme imkanım oldu ve performansı beni çok memnun etti. Ayrıca i30daki iç mekan ferahlığı beni daha çok kendine hayran bıraktı. Sonuç itibariyle i30un iç mekan ferahlığı, donanım fazlalığıyla sunduğu fiyat ve yabana atılmayacak kalitesi beni kendisine hayran bıraktı ve aurise olan ilgimi sonlandırdı.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her dil, gönlün perdesidir.
  • Kilometre: 77777
  • Model Yılı: '09
  • 12 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1077 : Mart 23, 2013, 17:44:24 »
bu gün dizelii test ettim aracın içi niraz dar gibi geldi ön konsolu beğenmedim dik torpido ...
ama aracın yol tutuşu 4000 devirdeki motor sesi hızlanması, ve en önemlisi frenleri çok hoşuma gitti ama satı fiyatı biraz fazla skoda 0 km superb 60000 tl ye 1,6 dizel alınır donanımdan biraz fedakarlık edersek. aurıse nazaran
.....TOYOTA COROLLA 2009 1,6 ELEGANT VE SİYAH.....
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1078 : Mart 24, 2013, 00:42:17 »
Bugün Toyota Bayiine gittim aracımın check up ı için. O sırada hemen hemen bütün modelleri inceledim. Yeni Aurisin ön konsolunu çok beğendim. Sonunda Toyota adamakıllı bir konsol yapmış. Gerek kadran gerek ön çizgile gayet hoştu. Fakat içi biraz dar bir araç olmuş. Ve fiyatları da çok yüksek. Seven için fiyat önemli değilse alınabilir bir araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1079 : Mart 24, 2013, 01:05:43 »
Aracı dıştan beğendim. Ön konsol da ya çok beğeniliyor ya da beğenilmiyor, ortası yok sanırım:) Ben de beğenmeyenlerdenim, duvar gibi karşıda duruyor.