0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uzunlarda bizim aurislerde problem olur ilk olarak geç ısıncağı için selektör işe yaramayacak ikincisi ısındıktan sonrada mercek olmadığı için karşı taraftan gelenlere büyük problem teşkil edecek kısalarda bende var gayet sağlıklı çalışıyor xenonlar
Umarım yine öyle olur gerçi doldurmuşlar araçları yok yok premium plusda inceledin mi bilmiyorum.
Bol virajli guzel yollar dugun calisan bir vites sistemi harika tepkili frenler , lastikler b ktan, guzel suspansiyon ve direksiyon bugun cok eglendim !!Duz yolda tamponuma yapisim ardi ardina 3 virajda kesik duzluk ve arkasina iki virajdan sonra 300m e yakin fark yiyen Range soforune uzuldum ama arkadas benim aracta 1.4 dizel motorcuk var ve elbette duz yolda eziceksin ) ama altindaki aracla viraja girip cikamiyorsan onundeki sofore saygi duyacaksin ya da yanindaki hatuna nasil olduda o bucur toyotacik oyle gittigini aciklayacaksin ! Komik insanlar.Yeni aurisin frenlerini kullanmayanlar bence frenleri sert buluyor ama frenlerin dozu harika ! Ayrica agir kullanimda bile ( ki iki ayak kullaniyorum !! ) hic yorulmadan istediginizi yapiyorlar! Aurise gittikce isiniyorum keza frenlerde oyle )
Alsinda viraj da ozel birsey yapmaya gerek yok sadece girin cikin. Yani "atrakasiyon" olsun diye birsey yapmadim, olagan hizimla yoluma devam ettim. Zaten arkada kalanin onemi yok sadece tamponuma gecekondu yapan birinin her kosulda bunu yapmasi lazim!? Kör bir sanatcımız vardı o bile düz yolda araç kullandı...Auris kendi sınıfında guzel yol tutan bir arac. Tum sistemleri ve mekanigi cok uyumlu bu da kullanici olarak bana guven ve rahatlik sagliyor ve de eglence. Sonucta 1.4 Dizel bir arac su an ortalamam 5.8 ve 2000 km deyim. Sessiz sakin bir sehir otosudan beklenenden fazlasi var, bence.
arkadaşlar bu arada arabayı aldım ama iyi kötü hic bir özelliğini pazartesi günü ameliyat olduğum için paylaşamadım. kusura bakmayınız
Selçuk bende başından sonuna dinledim SW hakkında ilk ağızdan duyduk geleceğini bu benim için iyi bir haber oldu
Hayırılı olsun, geçmiş olsun.Hasan istersen sen aldığın modeli söyle bizlerde sana anlatalım bir kaç özellik.
Bencede çok iyi haber SW gerçekden güzel. Ancak stokdan çok sıkıntılılar anlaşılan satacak araba yok diyor adam Orada ben olsam ilk soracağım konu 1.6 dizel ve dizellerdeki cc olurdu herhalde çok bekledim ama soran olmadı. Birde dikkatimi çeken toyota parça sıkıntısımı çekiyor die soran bir basın mensubu vardı hiç mi kafan çalışmıyor arkadaş bu soruyu sorarken toyota yine satışlarda dünya lideri 8 milyon araç satmış türkiye ye göndericek araç yok ama parça sıkıntısı çekiyor saçmalığa bak haydar bey avrupa pazarındaki daralmadan araç bulamuyoruz dio hala satış grafinğinden sorular soruyorlar enteresan. Halbuki üretimlerde sıkıntı yok.
çok sağol sercan valla arabayı aldık nazara geldik ne diyelim.. heyecanı kursağımızda kaldı. bu arada sizleri dinleyerek multidrive s aldım advance paket.cam tavan yok.
1500 lira fark istediler ama araç ellerinde yokmuş en erken mayıs gibi dediler o zaman bizde plazada tek kalan gri renk advance aurisi aldık..genel olarak fiyat konusu da şöyle oldu bende 2011 yaris terra sporty vardı düz vites 31,000 km deydi. üstüne 26000 verdik.. pazarlık iyi mi oldu yoksa biraz daha kırpılır mıydı bilemedim