0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir farlar zaten standart ama xenon koyabilmesi için far yıkama koyması gerek.
Ayrıca otomatik far yükselik ayarı olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Bu xenon olması için far yıkama olayı kanunlarla alakalı bir durum değil mi yoksa tüvden geçemiyordu sanırım
Ve biri bana far yikama ile zenyolarin arasında ki ilişkiyi açıklarmı. Konu hakkında bilgim yok
İşte far yıkama, otomatik far ayarı olmadan geçmiyor artık muayeneden ve bu arada artık muayeneler her yıl yapılacakmış.
her yıl muayene işi kesinleşmiş mi?
Eğer doğruysa inşallah Yeni bir Yeni Auris çıkar seneye bizde muayene parası vermeden yenisini alırız
Yasa yakında yürürlüğe giriyormuş. Tabi umarım girmez.
Aacın içinin ısınıp ön camdaki ve ön yan camlardaki buzların çözülmesi çok ama çok hızlı oldu. 2012 Modelde bu daha uzun sürüyordu ve busefer şok oldum açıkcası. Araç sabah 7 den gece yarısına olduğu yerde kalmasına rağmen sanki ( neredeyse ) bir az önce patk etmiş gibi çalışıp ısındı. Buna sebeb olan nedir ? Yani bukadar farkı ne yaratır ki? Isıtma Sisteminde yapılan değiişiklikler var mı ?
hayırlısı bakalım tüv sitesinde öyle birşey göremedim ama belki vazcaymışlardır dermişim
Aracın yeni olmasına bağlı olarak EGR sisteminin temiz olması.
Camlarda buğu yok tu diş yüzeyi buz olmuştu )) Sağlam buz ve No GO dedim ) ama iki dakkada çözüldü. Yani benim eski aracım pismiydi Tekin Abi !! ))Şişlide ferrari değil auris iş görüyor )) Üstüne numaramı yazacağı " Beğendiyesen Ara" )
Şişlide ferrari değil auris iş görüyor )) Üstüne numaramı yazacağı " Beğendiyesen Ara" )
bakma güzelim ara görüşelim gezelim yazdır abi numaranın altına
Tek sorun bakanların %80 erkek !Bu arada 2 auris daha sattım ) Toyotadan Yılın müşterisi ödülü bekliyorum artık
Çok beklersin abi Ben 50den fazla sattırmışımdır.
Alırsam seninle paylaşırım Bu gün karadaniz sahil yapim de biraz uzun yolunu göreyim. Zavallı İstanbul içinde tıkılı kaldı. Dirksiyonda ki hafiflik şehir içindeki kas spazmlarını en aza indiriyor. Beğenilmeyen koltuklar ise çok rahat.
Yani benim eski aracım pismiydi Tekin Abi !! ))