0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, 2011 avensis filtreler, eneos 5-30 yağ, ön-arka diskler ve ön-arka balata fiyatlarını alabilir miyim.
Bende disk fiyatlarını merak ediyorum
O yağ konusunu bende Ufuk abiye danışmak istiyorum. Kitapçığında 0/20 yağ kullanın diyor ama bakımlarda 5/30 kullanıyorlar. Senin önerin ne olur Ufuk abi? Aracım 2011 auris sport Lpg'li
Ben de benim arabaya Nibk disk-balata kaça maledebilirdim merak ediyorum.
Özel mesaj gönderdim, @Ali Aslan (37437) bey,LPG olmasa ILSAC GF5 (yada API SN) 0W20 kullan ama LPG varsa 0W50 kullan @Seçkin ÜNLÜSOY (10786) Size de özel mesaj gönderdim @Talat Serkes (28471) Özel mesaj gönderdim @Süleyman Karaboğa (34915)
Tesekkurler hocam. Bir şey sorayım bu markalar nibk ve diğer Blue ile başlayan marka. Ankara dortnal otoda da var mı? Galiba sizden bazı parçaları temin ediyorlar. Şimdi değişeceği zaman oraya parça alıp gitsek ağız yüz eğme ihtimalleri de var çünkü
Rica ederim, @Yeni Dörtnal (29364) ile orijinal ve eşdeğer parça da çözüm ortaklığımız mevcut ancak stoklarını göremiyoruz doğal olarak Sadık ustanın, Ogün ustanın yada Dörtnal'da herhangi birinin, parçasını kendi getirdiği için birine negatif bir yaklaşımı olduğunu duymadım, zaten olmaması da gerekir diye düşünüyorum.
Disklerin hangi marka ve durumu nasıl Seçkin ?
Ön disklerim yeni değişmiş markasını bilmiyorum. arka diskler fabrikanın taktığı ama durumu kötü değil. Ses arkadan geliyor.
Bir yerde bir gariplik olmalı, alakası olmadığını düşüneceksin biliyorum ama sağ ve sol el fren tellerini kontrol ettir lütfen, sonrasında gerekirse diskleri de NIBK yaparız.
tamam Ufuk abi. Şu an vizelerim dolayısıyla kırıkkaledeyim Ankaraya gidince dörtnala uğrayacağım.
Ufuk Bey 2005 corolla hb aracım için sizden aldığım NIBK balataları taktırdım.frene basıldığında gelen sesler kesildi fakat araç soğukken çalıştırdığımda ilk frene basışımda arkadan gırç diye ses geliyo, biraz kullanınca gelmiyor.aracı bagajdan salladığımdada benzer sesler geliyor sizce sebebi ne olabilir?
Ufuk Bey Balata değişiminden önce sadece frene basıldığında çıkan teşbihimi mazur görün ciiyyk diye balatadan tahmin ettiğim sesler vardı.balata değişince pamuk gibi oldu.balatalar gerçek ten iyi.sabahları ilk basışta gıırçç diye bir ses yoktu değişimden önce söyledikleriniz üzerinde yoğunlaşıp ustaya göstereyim.cevabınız için teşekkürler.
Estağfurullah Mehmet bey, eğer "ürünü mü kötülüyorsunuz ?" algısı oluşturduysam asıl siz kusura bakmayın lütfen.Üstelik NIBK ülkemizde bizim temsil ettiğimiz bir marka ama ürünlerini biz üretmiyoruz Sorun da çıkabilir, sonuçta kul yapısı ama bizim görevimiz en hızlı ve makul şekilde sorunu bertaraf etmek.Ürün konusunda da bir sorun olursa veya ustanızın tespiti bu yönde olursa bizimle irtibata geçmeye çekinmeyin lütfen, bizim öncelikli amacımız sizin aracınızı güvenle ve zevk ile kullanabilmeniz.