0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün ufuk beyin yanına uğrama fırsatı buldum kendisinin bilgi birikiminden faydalanıyordum bide yüz yüze tanışalım dedim. Aracım için filitre aldım yakıt ve hava , sağolsun ziyadesiyle ilgilendi sohbet için çok teşekkür ediyorum buradan kendisine [emoji4]Aracım için birşeye ihtiyacım olursa kesinlikle kendisini rahatsız edeceğim bu saatten sonra servisle bağımı kalmadı kopardı Ufuk bey ilgi ve alakasıyla [emoji1][emoji1]
Bende gidicem birgün kendisiyle tanışma imkanım olacak inşallah
Merhabalar hocam 2012 model toyota auris 1.6 132 beygir versiyonu aracımız var tüm balatalarını değiştirmek istiyorum nasıl temin edebilirim sizden ürünleri?
Ufuk hocam Sizden temin ettiğimiz ürünleri bugün itibariyle kullanmaya başladık.Filtrelerin serviste takılanlardan daha kaliteli olduğunu söylemiş montajı gerçekleştiren usta.Ön balatarın durumu iyiydi fakat arka balatalar bitmiş hazır almışken tamamını değiştirelim bir daha uğraşmayalım dedik iyi de oldu.Fren balatalarını usta beğenmiş babama sorduğumda onunda ilk kullanımda çok beğendiğini söyleyebilirim.Tabi ki bunlar ilk izlenimler umarım devamlı bu şekilde devam eder ve sizden ürün temin etmeye devam ederiz.Yapmuş olduğunuz dürüst ticaretten dolayı size teşekkür etmek isterim.
Ufuk hocam spor hava fıltrelerıde var mı sızde ve sadece balata ve fıltre mı satıyosunuz dıger toyota malzemelerı de var mı
Geçenlerde TEM Toyota'dan aldığım ön balataları aracıma taktım. Aracımdan asıl şikayetin fren sesi gelmesiydi. İlk birkaç kilometre balata alışana kadar ince ince ses yaptı. Fakat son 2000-3000 KM'dir ne ses kaldı ne birşey. Ayrıca mor olmasından dolayı jantın arasından görüntüsü çok hoş. Bir de birşey farkettim, orjinal balataya göre düşük hızlarda çok çok az düşük kalıyor fren performansı fakat üst hızlarda orjinal balatadan daha iyi ve stabil frenleme yaptığını söyleyebilirim. Bu durum balatanın yapısından dolayı sanırım. Tabii bunlar benim kendi tecrübelerime dayanarak yaptığım yorumlar. Kısacası ben çok memnun kaldım, hem fiyat hem performans olarak. Bundan sonra başka balata almam. Teşekkürler TEM Toyota.
Ufuk hocam aksesuarları ınceleyebılecegımız sıte falan var mı
Aracınızın aksesuar broşürü mevcutsa yada Toyota Türkiye web sitesini inceleyebilirsiniz SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de sizden filtreleri temin ettim. Ve polen filtresini kendim değiştirdim. Ancak kafama bir şey takıldı. Orjinal filtre de ok yukarı doğru olduğu için bende filtreyi öyle taktım ama yazılar ters kaldı bu sefer de. Ok yönü nereye bakmalı. Araç 2013 auris 1.33
Filtre karbonlu JS Asakashi ise yazılar düz, ok yönü aşağı şeklinde olmalı.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haydaaaa. ben bunu bilmiyodum. bi sakıncası var mı ?
Serdar beye bende katılıyorum.önden ıslık sesi ,balata sesi ,servise gitgel bıktım.garanti dinlemedim.14000km'de NİBK ile ön arka degiştim.Fren sesini birdaha duymadım.10000 km geçtim ,Frenlerim mükkemel tutuyor. Ufuk beye teşekkür ediyorum.
ufuk hocam bu gt 86 nın aksesurlarında trd vites topuzu var ondan temin edebilirmiyiz?
Bende sağolsun Denizlide TEM olupta gidemediğimiz için malzemeleri Ufuktan alıp burada bir kasapta değiştirmiştim. polen filtresini ters takmışlardı kendim eve gelince yönünü değiştirmiştim. Avensis T27 de hava üstten girip aşağıya iniyor. Karbon polen filtresi, hava filtresi ve araçta kullanılan fren hidroliği, şanzıman yağı ve yağ filtresi aldım ve kullandım, elhamdülillah baya güzel oldu maşallah.Nibk fren balatalarından da nasipse alacağım Ufuk,kasap önler incelmiş demişti ama inanmadım bana malzeme satacak diye Yapmışken hepsi birden değişsin diyorum, bende isterem bu Nibk lardan,inşallah aracıma uygun vardır hayırlı işler Ha bu arada aklıma gelmişken bu vites topuzu sayı ve krom halkasından var mı? Mümkünse sayıları elle çıkmayacak birşey olsun, mat alüminyum gibi olanlardan
evet ufuk hocam bu vites topuzu