0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Senin ki tam bahtsızlık zaten hocam, biraz sende de kabahat var ya neyse... NIBK senin aracına göre vardır, hatta @Burak Ulubir (32698) @Mehmet Günay (27267) @Cavit YORDAM (26016) kullananlar arasında.
Sizde ayni fiyata mi veriyosunuz hocam
Evet kabahatliyim, ne diyelim hayırlısı deyip gönlümü rahatlatayım.Nasipse düşünüyorum bende Ufuk, ama benim için en büyük sıkıntı işçiliği yapacak yer, ufak çaplı bir dükkan olmalı ki adam malzeme satmıyor olsun. Elinde malzeme ile gidince tavırları farklı oluyor büyük servis ve ustaların. Araştırıyorum bakalım ne çıkacak.600 tl görünce benim soruyu hatırlatmaya korktum, ben trd falan istemiyorum topuzun sadece krom halkası ve rakamlı kısmı lazımdı 4 teker balatası ve varsa bu vites parçaları fiyatı alabilirmiyim
Ufuk bey elinizde toyota long life antifiriz 1 lt varmıdır ?
Toyota "Orijinal" Long Life antifriz 5Lt. ambalajlarda temin edilebiliyor, Eneos olarak 1Lt. ambalajda mevcut.
ikisinin arasındaki fark nedir litre harici Fiyatları nedir ve nasıl alabilirim sizden.
Ufuk hakan beye soylemistim.Yanlis degilsem log life antifiriz 160 bin km veya 10 yil di koruma suresi.Hakan bey lpg takilirken su hortumu kesildigii icin yedek su deposunda antifiriz eksilmisti.Yanlis hatirlamiyorsam su eklendiginden ozelligini kaybediyordu.Bu durumda sen ne onerirsin.Long life mi LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eksilme 1 litrenin üzerinde değilse saf su öneririm abi
Max 1 litredir diye tahmin ediyorum bende bu saf su akülere konulan cinsten değilmi soğutma sistemi için bir sıkıntı olmaz sanırım.
Aynen akülere konulan saf su'dan bahsediyorum, şebeke suyu kullanmazsanız sıkıntı olmaz.
Tamamdırr. Çok teşekkür ederim.
Hakan bende lpg sonrası su konmuştu geçen ölçtüler -40 çıktı
abi bende aldım şimdi 1 lt saf su ekleyip ölçecem bakalım sende ki gibi bir değer çıkarsa yeterli benim içinde
Ufuk bey merhaba Size mesaj göndermiştim ama okuyabildijiz mi?