0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007 e 12 kasanin hava ve polen filtresini ashakashi olarak tem den aldim. Usulune uygun taktim ama bunlarin ikisi de alt ve ust cevirirsem yerine oturuyor. Bunlarin nicin tersi düzü var,?
Haklısınız ümit bey bende Toyota Temden js marka hava filtresi alıp kendim taktım. Arkadaşın dediği gibi iki tarafı da uyumluydu. Şimdi arkadaş söyleyince aklıma şüphe düştü. Belki sizin bilginiz vardır diye sormak istedim.
Yazısı düz bir şekilde olacak
Selamlar. Ufuk beyden js asakashi filtre seti alarak liqui moly toptec 4600 yağ ile avensis 1.6 d-4d aracımın 10 bin km bakımını yaptım. Ürünler çok kaliteli geldi gözüme ama içindeki mühendisliği tabiki bilemiyorum. Piyasadan sahte bosch filtre almaktansa referansı olan, arge çalışmaso yapan bir firmadan aldığım için içim rahat şimdilik. Zaten tüm fren disk ve balatalarını da nibk ile değiştirmiştim. Japonyadan devam 🙃
Onu sorup yaptim da merak iste farki nedir diye...
Merhabalar. Bundan birkaç ay önce Tem oto'dan NİBK Ön fren balatası aldım ,çok hevesli bir şekilde takdırdım. Ancak hiç memnun kalmadım yavaş frenlemede resmen kazıma şeklinde sürtünme sesi yaptı, belki düzelir diye yaklaşık 2000 Km yol yaptım sonuç değişmedi forumlardan okuduğum için pah kırma yaptırayım düzelir belki diye düşündüm fakat yine düzelmedi. Balataları söktürmek zorunda kaldım . Yerine MGA marka balata taktırdım , en ufak bir ses vb. sorun yok. Paylaşmak istedim. Saygılar
Maalesef aynı sorunu ben de yaşamıştım, Ses konusunda hassas olduğumdan değişim kararı alarak kısa süre sonra ferodo balata ile değişim yapmıştım. Ufuk beyle bu konuda yazışmıştım da. Tozutması ise sıfırdı. Kenarda duruyor t27 ön balatalar. İsteyen olursa gönderebilirim. Temoto ya da ürünü kötülemek maksatlı yazmıyorum, yaşadıklarımı dile getirdim. Filtre konusunda Asakashinin de üstüne marka görmedim.