0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bak bu iyi fikir,kullanılırmı hakikaten burak.motor üstündeki plastik aksamlara zararı olurmu peki.
Mesela bir ürün var Atas EST , motor ve jant temizleyici. Ama sulandırma oranına göre APC (genel temizleyici) olarak kullanılabiliyor
İddia ettikleri gibi, plastik ve kauçuk aksama zarar vermediğini görmüş oluruz Cavit abi Şaka bir yana bence denemesen daha iyi olur.
Jantta 1/3 motorda 1/5 sulandırma oranı diye hatırlıyorum ben. Kesinlikle katılıyorum en iyisi nemli bir bezle silmek.
Seçkin bende verso ya bosch almistim ses vardi 2000 3000 devam etti.sadik ustaya soyledim saolsun nibk göndrdi.o balata bitti arabada gitti.Yarin corolla aliyorum bakalim kismet toyota diye gidiyoruz.Kaan buna beyaz ampul alalim philips mi osram mi neyse.Ampul den anlayan en iyi usta sensin.Ufuk kisa farlar h7 mi 2011 corolla da ayrica elegant jantina da bakarsan sevinirim
Hayırlı olsun tuncay abi yeni araban. Bi dörtnala gitmek nasip olmadı gidince bende nibk istesem diye düşünmüyor değilim ses gittikçe artmaya başladı özellikle geri geri gelirken frene basınca çok ses çıkıyor.
Ufuk Bey Merhaba,2013 Auris aracımın ön fren balatalarının değişmesi gerekiyor. Elinizde var mıdır? Varsa fiyat bilgisi alabilir miyim ö.m. ile?Ayrıca aracın garantisini etkiler mi bu balataları kullanmak? Servise götürsek takarlar mı?
Balatadan gelen ses benimkine mi benziyor?//www.youtube.com/watch?v=JEy64X2kc1c
Karbon bazlı balata sesi bu, kışın ses olmadığını belirtmişsiniz, tahminim diskleriniz sert metal balatalarınız ise aşırı yumuşak karbon olduğu için, disk/balata uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Disk veya balata değişene kadar ses devam eder yani
Her ikisi de değişene kadar devam eder muhtemelen.
Diskler ve balatalar değişeli 6-7 bin km oldu sanırım. Balatalar neyse de diskleri aldığıma pişman oldum. Önceki disklerdeki şikayetim; 100 km civarı hızlarda frene basınca olan titreme, bu disklerde de hafiften başladı gibi. Mecbur katlanacağız artık bitene kadar.
Bahsettiğiniz durum salgı muhtemelen, diskler ısındıktan sonra ani soğuma ile meydana gelir. Disklerin markalarını biliyor musunuz?
Önler ya da arkalar için Veka dedi. Diğer ikiliyi bilmiyorum. Orijinal deyip "ben bu işin ustasıyım bana güven için rahat olsun" edasıyla tavsiye etmişti bizim japoncu usta. Ben de ertesi gün yola çıkacağım için fazla düşünmeden almış bulundum.