uff advance jantini zaten sevmem

Bekliyorum numaram var herhalde ara beni
e120 kasa direksiyon kutusu tamiri yapiyormusunuz çok aşiri bir ses var kutuda bozuk yollara girince bunun maliyeti ne olur acaba ?
merhaba ufuk bey 2005 corolla hb makyajlı kasa ön disk ve balatalar için fiyat alabilrimiyim
merhaba ufuk bey 2005 corolla hb makyajlı kasa ön disk ve balatalar için fiyat alabilrimiyim
Özel mesaj gönderdim @Hasan Taşdelen (34623) bey.
merhaba ufuk bey 2005 corolla hb a/t makyajlı kasa için ön arka diskler,ön arka balatalar,polen,yağ filtresi,hava filtresi fiyatlarını alabilir miyim?teşekürler
Merhaba Ufuk Bey, 2014 corolla 1.33 aracıma hız sabitleyici taktırdım. Malum çalışıyor fakat ışık yanmıyor. Bu ışık olayını halledebilir misiniz acaba?
Mesaj Birleştirildi: 08 Mar, 2016 11:23
Ayrıca malum fren sesi forumda da çokça şikayet edilmişti. Bununla ilgili bir çözüm var mı? Forumdaki bütün yazıları takip edemedim de.
Merhaba Ufuk Bey, 2014 corolla 1.33 aracıma hız sabitleyici taktırdım. Malum çalışıyor fakat ışık yanmıyor. Bu ışık olayını halledebilir misiniz acaba?
Mesaj Birleştirildi: 08 Mar, 2016 11:23
Ayrıca malum fren sesi forumda da çokça şikayet edilmişti. Bununla ilgili bir çözüm var mı? Forumdaki bütün yazıları takip edemedim de.
Işık olayı, elektronik olarak çözülebilir ancak biz müdahale edemeyiz ne yazık ki
@Ahmet Güve (8047) 'nin belki bu konu ile ilgili çalışması olabilir.
Ses şikayeti olan kullanıcıların bir çoğu NIBK ürünleri ile sorunlarının çözüldüğünü belirtiyor, dilerseniz siz de deneyebilirsiniz.
Bu dediğiniz ürün sizde var mı ya da nerden ulaşabilirim? Cevabınız için de teşekkürler
Mesaj Birleştirildi: 08 Mar, 2016 18:10
@Ahmet Güve (8047) 2014 model 1.33 corolla hız sabitleyici için gösterge ışığını halletme imkanımız var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Bu dediğiniz ürün sizde var mı ya da nerden ulaşabilirim? Cevabınız için de teşekkürler
NIBK Türkiye distribütörü biziz

Aracınızın şasi numarasıyla beraber istediğiniz parçaları özel mesaj atarsanız yardımcı olurum.
merhaba ufuk bey 2005 corolla hb a/t makyajlı kasa için ön arka diskler,ön arka balatalar,polen,yağ filtresi,hava filtresi fiyatlarını alabilir miyim?teşekürler
Ufuk Bey çok teşekür ediyorum. Hızlı ve sorunsuz bir alışverişti.
Ufuk Bey çok teşekür ediyorum. Hızlı ve sorunsuz bir alışverişti.
Rica ederim, ne demek, görevimiz.Güveniniz için ben teşekkür ederim, Saygılar.
hafta sonu istanbula geleceğim eğer avrupa yakasına geçersem yanınıza uğrayacağım mutlaka.
hafta sonu istanbula geleceğim eğer avrupa yakasına geçersem yanınıza uğrayacağım mutlaka.
Buyur gel Seçkin, Cumartesi 15:00' a kadar yerimizdeyiz, geç kalırsan da haber ver bana, beklerim seni
Buyur gel Seçkin, Cumartesi 15:00' a kadar yerimizdeyiz, geç kalırsan da haber ver bana, beklerim seni 
Tamam Ufuk abi gelirsem cumartesi 15.00'a kadar haber veririm.
Mesaj Birleştirildi: 11 Mar, 2016 10:56
Az önce dörtnalda 2000 km önce bosch ile değiştirdiğim fren balatalarım ses geliyor diyince ben değiştirelim demeden onlar nibk ile değiştirdi sağolsunlar
Merhaba ben 70 bin km bakimi icin serviste ufuk beyden aldigim enoes yağ ,NIBK ön fren disk ve balatalari degisttritim sorun cikarmadilar gerci tanidik belkide ondan bisey demediler degismesi gerekiyosa degistirin demistim disk ve balatalari sadece on disk ve balataları degistirmisler ,arka disk ve balatalari degistirmediler on diskide tornalatip kullanilirsin dediler ben degiştirin dedim fren disk ve balatalar iyi ses yok toz yok frenleme de iyi suan memnunum ufuk beye tesekkur ediyorum..
Merhaba, 2011 avensis filtreler, eneos 5-30 yağ, ön-arka diskler ve ön-arka balata fiyatlarını alabilir miyim.
Merhaba, 2011 avensis filtreler, eneos 5-30 yağ, ön-arka diskler ve ön-arka balata fiyatlarını alabilir miyim.
Araç kaç km de? LPG li mi? 5w30 yerine Ufuk beyin önerisine kulak vermenizi tavsiye ederim
O yağ konusunu bende Ufuk abiye danışmak istiyorum. Kitapçığında 0/20 yağ kullanın diyor ama bakımlarda 5/30 kullanıyorlar. Senin önerin ne olur Ufuk abi? Aracım 2011 auris sport Lpg'li