0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inceliyorum ufuk abi bi bakıp dönüş yapcam sana teşekkür.Mesaj Birleştirildi: Ocak 21, 2016, 16:47:00Ufuk abi fren balatası varmı işçilik ile birlikte gönderirmisin
Mailinizi yanıtladım.
Umut bey özelden parça fiyat talebinde bulundum haberinizi bekliyorum.
Benim aracıma bakımda filtreler asakashi ile değişti dörtnal tarafından. Geçenlerde de arka balatam bitti bosch ve nibk vardı bosch istedim. Bosch ile nibk arasında çok fark var mı hangisi iyidir?
Öncelikle kazasız belasız günlerde kullan aracını Seçkin, benim cevabım haliyle kimseye objektif gelmeyecektir Her iki ürünü de kullanan kullanıcılar artı ve eksilerini belirtebilir, teknik detay olarak baktığımızda açık ara NIBK.
Teşekkür ederim Ufuk abi Ben açıkçası bosch çok balata tozu bıraktığı için nibk istemiştim. Ama dörtnal bosch'a daha iyi dediği için bosck taktık. Artık bir dahakine nibk isterim
Yazdığım gibi Seçkin, benim yada birinin demesiyle olmaz, her iki ürünü kullananların yorumları önemli.
Ben kullaniyorum nibk balata,yaklasik 3-4 hafta oluyor takali,cok guzel be ses var be toz,saolsun ufuk beyden almistim ön arka
Ben boschtan memnun değilim yüksek hızda geri geri gelirken frene bastığımda aşırı bir ses çıkıyor bir dahakine tercihim nibk olcak.
Bende nibk kullanıyorum.takalı dörtbin km oldu genel olarak memnunum yanlız aracı gün içinde ilk kullanmada düşük hızda fren yaparsam ses yapmaya başladı.Önceki orjinaller bosch markaydı balata tozundan bıkmıştım ve yarı ömürdeyken fren yaptığımda hışırtı şeklinde sanki metal metale sürtüyormuş gibi ses yapıyordu.ömrü bitmeye yaklaştığunda ses kesilmişti.
Merhaba Ufuk Bey,Ben de aracımın kabin filtresini değiştirmek istiyorum.İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorum.Bana fiyat ve marka verirseniz sevinirim. Aracım 2011 Verso dizel.
Ufuk dikkatimi çeken şimdilik soğukken yapıyor.Ses olayını biraz takip edeyim bilğilendiririm.
Fren diskleri ile ilgili de olabilir Seçkin, şikayetini dile getirip NIBK ile değişim istersen Sadık usta seni kırmaz Balata tozu konusunda haklısın Cavit abi, bende Auris'de yaklaşık 1000km, Land Cruiser'da 1500km civarıdır kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım NIBK'de. Yeni mi oluştu bu ses? Soğukken sıcakken vs. değişiyor mu?
Sadık abinin kırmayacağını biliyorum ama taktık üstünede 2000 km yol yaptım gittiği yere kadar gitsin balatalar bitince değiştiririm artık
Seçkin sorun her zaman sorundur, @Cavit YORDAM (26016) abi kullanalı 4000km olmuş ama ürünün montajını yapan belli kullanan belli herhangi bir sorun varsa çözmek zorundayız, bu iş böyledir