0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ECU ve ECT müdahelesi, gerekli noktalarda anahtarlama devresi gerekir, bence riskli bir iş olur abi.
Ben sadece anahtarlama yapacagım.Tork konvertör sistem circuit arızası vererek lamba yanar ama anahtar normal konuma dönünce söner.
Biliyorum abi önemli olan lambanın yanması değil, şanzımanın sağlam kalması
Anladım biraz çalışayım o zaman bu konuyu.
Buyur abi kaynak,http://www.autoshop101.com/forms/h16.pdf
JS Hava filtresi ve toyo silecek seti aldım, bugün geldi ve hemen değişimini yaptım. Filtre orjinali ile aynı ayarda, daha önce çin malı bakmıştım arada dağlar kadar fark var. Önceki filtreyi servisten almıştım ve değiştireli 8500km oldu ama yollarda hep çalışma olduğundan simsiyahtı. Bu yol koşullarında 7500km aralığında hava filtresini değiştirmek lazım sanırım. Orjinal fiyatına 2 tane alınıyor.Teşekkürler Ufuk Bey.
Çıkan marka daiwa aman ses çıkarma :-):-)
Bende de daiwa vardı sonra Ufuktan degistik daiwatı sevmeyiz biz :-):-)
Evet nibkler iyi, sen balata ve diski ayni anda degistirerek en iyisini yapmışsın. Memnun kalacaksın emin ol.
Balatalar değiştikten sonra, araç P'deyken her frene basışta, 1 defaya mahsus olmak üzere, vitesin oradan çıt, çıt diye bir sigorta sesi gibi bir ses geliyor. Bu olaya herhangi bir yorum yapabilir misin UFUK abi ?
O cit cit sesi sanzimandan degilde sokuldugunde bakir gres ile yaglanmayan kaliper piminden geliyor olabilir mi Yuksel ? Bir de vites kol mekanizmasinin altinda, frene basmadan P konumundan cikmasini engelleyen kilit mekanizmasi var, frene bastiginda acilan kilit piminin sesini de duyuyor (cok sessiz calisir gerci ama) olabilirsin.Emin ol memnun kalacaksin, en guzeli jantlarini hergun daha temiz goreceksin
Neyse ki çok rahatsız edici bir şey değil, günde kaç kere P'deyken frene basacağız ki zaten ?