0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Eneos 10W/40 Motor Yağı 4Lt. :50TLEneos 10W/40 Motor Yağı 1Lt. :15TLYağ Filtreniz: 10TLHava Filtreniz: 20TLPolen Filtreniz: 15TLFren Hidroliği 750Ml. : 15TLV kayışı : 40TLV kayışınızın normalde 100.000km de kontrol edilmesi gerekiyordu, 100.000km'de normal miydi?
Ufuk abi bizim kuheylanin baski balatasi artik kacirmaya basladi 151.500 oldu arac baski balata set fiyati nedir orjinal parca olarak dusunuyoruz sarsma ziplama tekleme yapmasin bazilari oyle oldu boyle oldu diyor korkumda car acikcasi takildiktan sonra 10-12 sene acilmayan ve surekli sokulecek bir parca degil sanziman fiyat konusunda bir bilgilendirme yapabilir misin acaba ?
Orjinali 500TL Ercüment, AISIN ya da DAIKIN istersen de 250TL.
Teşekkür ederim Ufuk abi. Bu aisin ve daikin orjinaline göre nasıl tepki verir ?
Ercü tek bildiğim bu aisin bizim toyotada oem olarakda kullanılıyor Tek bildiğim bu
Doğru biliyorsun İlkecim, Daikin'da Honda ve Mitsubishi modellerinin birçoğunda OEM üretici.
Ufuk abi bizim otomatik viteste türbin mi ne varmış baskı balata yokmuş bunlar normal kullanımda ömrü kaç bin km?
Düzgün kullanırsan torununuza miras bırakabilirsiniz İlkecim
Abi ne torunu bu kadar az kullanılırsa . Torununun torunu torununa miras bırakır .
Ara sira zorlasamda duzgun kullaniyorum
78 model Otomatik Corona müşterimiz var ilk sahibinin torunu kullanıyor ve hala şanzımana dokunulmamış vaziyette, ona istinaden söylemiştim.Ara sıra da olsa zorlama (zorlamaktan kastın ne bilmiyorum ama) bence.
UfukBizim A/T şanzımanların tork konvertörü kaç devirde lockup sistemini çalıştırıyor?Yada hangi şartlarda çalışıyor?
Ufuk bey merhaba,Fırsatını bulmuşken size birkaç soru sormak istiyorum. 1999 model 1.3 corolla araca sahibim. Aisin marka olarak baskı balata değişiminin bana tahmini maliyeti ne olur.(işçilk ve diğer sarf malzemeleri dahil)Bulunduğum ilçedeki özel servis işleten bir ustaya sordum bana uçuk gelen yetkili servisin ücretine yakın bir fiyat verdi. O yüzden İstanbul Avrupayakasındaki özel bir servise gidip değiştirmeyi bile düşünüyorum.Ayrıca katalitik konvertör motor soğukken çıt çıt diye ses yapıyor. Herhalde ömrü doldu uzatmaları oynuyor. Katalitalitik konvertörlerin yan sanayi olanlarının fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Benim sürüş karakterim genelde ekonomi odaklıdır.Lockup'ı acil ihtiyaçlarda kısa süreli iptal etmeyi düşünüyorum.