0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saolsun Ufuk kardeşim bugün benim aracın devirdaimi dağılmış, V kayışı deforme olmuş, uğradım hallettiler saolsunlar. Teşekkürler Tem ailesine.
Bir de Japon Asahi birası vardı pilsener Konuyla alakası yok ama çağrışım yaptı
geçen seneki bakımımda asakashi filtreler takılmıştı çok memnundum. Bu senede asakashi takıldı ve balatalarımız nibk ile değişti frenleme mesafesi çok düştü. Eski balatalar 23 bin km deydi orjinal fabrika balatası
ilke, memnuniyetin daim olur insallah
merhaba ufuk bey,sipariş ettiğim nibk arka fren balatalarını kullanmaya başladım.gayet memnun kaldım.ön fren balatalarını da nibk ile değiştireceğim kesinlikle.önlerde trw marka balatalar var ve frenlemelerde ötüyor,aynı zamanda sağdaki kaliperden bozuk yollarda ses geliyor rahatsız edici düzeyde sebebini anlayamadım bir fikriniz varmı acaba?teşekkürler...
Bizler NIBK'i ne kadar övsek de kendinizin tatbik etmesi daha iyi olmuş.Balatalar konfor anlamında gayet iyi. Fakat, merak ettiğim bir konu olan balata ömrü hakkında şu an yorum yapmak çok erken ama erken pes edecek gibi durmuyorlar.
bende soru sorayım 2011 corollam da aldığımdan beri nerdeyse frenlemede sürekli bir titreme var servise gösterdim bir kaç kez hep normal dediler ama artık canıma tak etti değiştirmek istiyorum sizin nibk markaları gayet iyi gibi duruyor bu yüzden1- sizce sadece önleri değistirsem yetermi2- 4 teker balata disk ne kadara geliyorburdan sordum ama sıkıntı olmaz heralde isterseniz özel mesajdan da cevap verebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
Selam Ufuk bey 1995 model ae101 in orjinal ön takım için fiyat verebilirmisiniz?
Orijinal ön takım olarak bahsettiğini parçaları listelendirebilir misiniz?
komple ön takım olarak Ufuk bey
"Komple ön takım" diye birşey olmaz hocam, o galerici deyimi.Akslar, taşıyıcılar, aks bilyaları, salıncaklar, rotiller, askı rotları, rot kolları ve başları hepsi ön takıma girer hepsi mi gerekli? Ön takım ile ilgili işlem öncesi tespit gereklidir.