0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumda yer alan tüm Toyota seven kullanıcılara selamlar. Foruma henüz bu gün üye oldum. Üyelik sebebi birazda servisler. Yeni aldığım 2012 dizel Aurisin 60000 bakımını yaptirinca ne yalan söyleyim önceki aracım Toledo yu aradım. Zira 15000 de bir bakıma girer duruma göre 200-300 civarı çıkardım.Ufuk bey benim araç önceki kasa 2012 Auris d4d dpf manuel. Görünen o ki filtre ve balatalari sizden isteyecegiz. Önceki sayfalara hızlıca baktım heralde uyumsuzluk olmuyordur. 70bin bakımı öncesi sizden hava, polen filtreleri ve ön fren balatalari isteyecegiz. Görüşmek üzere kolay gelsin.
Ufuk Bey,Corolla 2008 d4d için hava ve polen filtresi almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Hava ve polen filtresi gayet güzel. Teşekkürler.
Ufuk bey gönderdiğiniz parça elime geçeli baya zaman oldu anca bugün fırsat bulup taktırabildim sorunum halloldu teşekkür edrim
TEM Motorlu Taşıtlara teşekkür etmek istedim arkadaşlar buırayada kadar herşey normal normal olmayan az önce kargonun gelmesi ve bana bir adet silecek teslime dilmesi sağolsun Ufuk hep kargo bedelini ödemiş , hemde diğer silecekte yaşadığım ufak sıkıntı nedeni ile bedelsiz olarak yeni bri silecek yollamış forum aracılığı ile birkez daha kendisine teşekkür etmek ve memnuniyetimi dile getirmek istedim