0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ufuk bey selamlar,dün verdiğim sipariş geldi teşekkürler.ilk defa hava filtresi sipariş verdim ve gerçekten çok kaliteli duruyor.hayırlı işler
Ufuk merhaba kardeşim. Balataların rengini yanlış görmüyorum dimi?? Mor renkte dimi
Yo kardeşim. Renk güzel, de benim araca göre değil. Tabiki değişik renklerde olur ufuk kardeşim.mesela kırmızı olabilir
Valla Japon amcalar araç rengine göre seçmemişler bu mor rengi ama senin arabanın benzinlisinin ön balatası (04465-12610 parça numarası) aynı renge sahip, üretcisi japon ADVICS firması ama NİBK'e fason üretim yaptırdığını düşünüyoruz.NİBK'de kırmızı balata da mevcut ama 300-1000 derece arası çalışan bir hamura sahip, yarış araçları için üretilmiş yani, balataları 300 dereceye ısıtana kadar fren hemen hemen tutmuyor
adrenalini iyi olur ama bas bas fren yok
Çakmaktaş usulü ayaklarla fren yaparız artık
Konuyu dağıtmayalım Ufuk Bey bana kızmasın Gerçekten 300 dereceden önce tutmayan balata,sonrasındada ne kadar gider acaba? Yani herhalde 2 turda nakavt olur gibi geliyor.
merhabalar Ufuk bey,sanırım yakın zaman da ön fren disklerimi ve balatalarını değiştirmem gerekecek. bununla ilgili internette araştırma yaparken genelde TRW ve Bosch markalarının tavsiye edildiğini gördüm. Tam TRW ye karar vermişken sizin konuyla ilgili yorumlarınızı okudum ve kafamda soru işaretleri oluştu. Bahsettiğiniz NİBK markası için hiç bir forum sitesinde yada başka bir sitede yorum yada bilgiye rastlayamadım. dolayısıyla neden herkes tarafından bilinen ve test edilmiş bir marka olan TRW ye karşı NİBK yı tercih etmem lazım sorusuna somut yanıtlar bulamadım. bu konuda hem beni hem de benim gibi düşünen diğer toyota kullanıcılarını biraz daha açıklayıcı ve karşılaştırmalı bilgilerle donatırsanız herkes açısından faydalı olacağını düşünüyorum.
2010 MODEL TOYOTA COROLLA OTOMATİK BENZİN/LPG ARACIMA 50.000 KM BAKIM İÇİN GEREKLİ PARÇALAR VARMI NE KADAR TUTAR ŞUAN ERZURUMDAYIM BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİRNİM
Merhaba Ufuk Bey. 2006 corolla 1.6 benzinli HB aracım var 120bin km olmak üzere. Değişmesi gereken parçalar ve maaliyeti nedir? Ayrıca V kayışında ufak tefek çatlaklar var sanırım değişmesi gerekiyor sizde bulunur mu?
izmit zirve otomativde bakıma girdiğimizde,değişecek parçaların kaliteside bu bahsettiğiniz parçalardan olucak sanırım ? sizin verdiğiniz fiyatlarla oradaki fiyatlar arasında bariz fark varmıdır ufuk bey ?