Gönderen Konu: Japon Asakashi Filtre, NİBK Fren Balata ve Diski Hakkında  (Okunma sayısı 216026 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
Ynt: Japon Asakashi Filtre, NİBK Fren Balata ve Diski Hakkında
« Yanıtla #60 : Ocak 25, 2013, 12:54:32 »
2011 corolla ve 2012 auris için polen filtresi olarak hangi markayı tavsiye ediyorsunuz.
teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 25, 2013, 12:54:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 29, 2013, 00:22:20 »
Ufuk bey merhaba,
ae101 e bir takım ön disk lazım
balata değişiminde tornalanmıştı.Hızlıyken frende hafif titreme yapmaya başladı
1.si kargo ile yollama durumu varmı izmire,fiyatı?
2.balatalar yeni takılmıştı remsa marka 2000 km oldu tekrar değişmesi gerekir mi?

ayrıca sol ön teker bilyası varmı marka ve fiyat?

hayırlı işler iyi günler

İzmire kargo şansımız var ama ağırlığı sebebi ile kargo ücreti çok yüksek çıkar, disk fiyatı ile kargo fiyatını birleştirdiğinizde İzmirde çok kaliteli bir takım disk almak mümkün olabiliyorsa tavsiyem bu olur.

Remsa Bosch markasına üretim yapan İspanyol balata firmasıdır, her ne kadar Japon üretimi balatalar kadar olmasada Avrupalı üreticiler arasında en sorunsuzlarındandır, 2000 km'lik Rema balatanın daha çok ömrünün olacağını düşünüyorum değiştirmeniz gereksiz olur.

Bilya orijinal olarak mevcut elimizde yarın özel mesaj ile fiyatını verebilirim.

Saygılar.

Ufuk bey merhaba,
Forum üyesi olduğum gibi Bülent bey'in de arkadaşıyım.Geçen hafta bana Avensis için amortisör fiyatı vermiştiniz. (Mail olarak).
Sormak istediğim şey şu:Kyb marka amortisörler bana orijinalini arattırmaz değilmi ? Birde bu değişime kalkar isek takribi değişim süresi nedir? (Kaç saat sürer)

KYB amortisörler konfor ve sorunsuzluk olarak orjinalini aratmaz emin olabilirsiniz.

2011 corolla ve 2012 auris için polen filtresi olarak hangi markayı tavsiye ediyorsunuz.
teşekkürler.

Asakashi markasının kalite konusunda aradığınızı verebileceğine emin olabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Şubat 05, 2013, 00:26:20 »
Değerli Ufuk Bey Merhaba;
2007 model düz vites D4-D güncel kasa Corolla aracımın km.'si 89400'dür. 90.000 bakımı için yağ, polen, hava filtrelerine ve gerekirse yakıt filtresine ihtiyacım var. 90.000 bakım için bu ürünleri sizden temin edebilir miyim? lütfen güncel fiyatları ve kargo bedelini (Afyon Merkez) bildirir misiniz? Motor yağı tavsiyeniz ne olur? Aracım çok bakımlı ve iyi kullanılmıştır. Race chip uygulaması, cc uygulaması yaptırdım. 90.000 bakımda neler tavsiye edersiniz?
İyi çalışmalar diler, bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
M.SELEK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Şubat 05, 2013, 00:50:31 »
2007 model düz vites D4-D güncel kasa Corolla aracımın km.'si 89400'dür. 90.000 bakımı için yağ, polen, hava filtrelerine ve gerekirse yakıt filtresine ihtiyacım var. 90.000 bakım için bu ürünleri sizden temin edebilir miyim? lütfen güncel fiyatları ve kargo bedelini (Afyon Merkez) bildirir misiniz? Motor yağı tavsiyeniz ne olur? Aracım çok bakımlı ve iyi kullanılmıştır. Race chip uygulaması, cc uygulaması yaptırdım. 90.000 bakımda neler tavsiye edersiniz?
M.SELEK

Mustafa abi bakımlardan hariç düzenli olarak 10000 km de bir enjektör temizleyici kullanmanızı tavsiye ederim opet istasyonlarındaki rom marka enjektör temizleyici hem uygun fiyatlı hemde etkili bilginiz olsun . Bunu aracınıza özellikle race chip uygulattığınız için tavsiye ederim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #64 : Şubat 05, 2013, 10:39:59 »
M.SELEK

Özel mesaj ile cevapladım Mustafa bey.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Şubat 06, 2013, 23:38:23 »
Mustafa abi bakımlardan hariç düzenli olarak 10000 km de bir enjektör temizleyici kullanmanızı tavsiye ederim opet istasyonlarındaki rom marka enjektör temizleyici hem uygun fiyatlı hemde etkili bilginiz olsun . Bunu aracınıza özellikle race chip uygulattığınız için tavsiye ederim .

Mahmut Bey ;
Wurth marka enjektör temizleyici kullandım. Memnundum ama biraz pahalıydı. Tavsiyene çok teşekkür ederim. bu ürünü kullanacağım. Sizin tavsiyenizle Race Chip ayarlarında hiç sorun yaşamadım. Aracımdan memnunum. Ama sizin memnun olmamanıza üzüldüm. Kazasız sağlıklı günler dilerim.
Mustafa SELEK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #66 : Şubat 07, 2013, 00:40:41 »
Mahmut Bey ;
Wurth marka enjektör temizleyici kullandım. Memnundum ama biraz pahalıydı. Tavsiyene çok teşekkür ederim. bu ürünü kullanacağım. Sizin tavsiyenizle Race Chip ayarlarında hiç sorun yaşamadım. Aracımdan memnunum. Ama sizin memnun olmamanıza üzüldüm. Kazasız sağlıklı günler dilerim.
Mustafa SELEK

Abi benim memnuniyetsizliğim araçtan çok servisinde . :)

Race chipin ayar konusunda yardımcı olabildiysem ne mutlu . İnanın dizel aracı olan herkesin kullanması gereken bir cihaz .

Enjektör temizleyici konusunda bende bir kere würth kullanmıştım ama inanın dediğim rom marka enjektör temizleyicisinden bir farkını göremedim zaten toyota servislerinin sattığı enjektör temizleyicide rom ile aynı sadece toyota kendi ambalajına katıyor ve 30 tl ye satıyor opet istasyonlarında ise 7.5 tl gibi bir rakama satılıyor ben 7500 - 10000 km de bir kullanıyorum .

İyi dilekleriniz için teşekkür eder size aracınızla kazasız belasız yolculuklar dilerim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 787 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Şubat 08, 2013, 00:57:20 »
ufuk bey selamlar. filtreleri bugün teslim aldım( ptt anadolu yakası dağıtımında gerv oldugu için geç geldi :) ) teşekkürler.
filtreler dediğiniz kadar var, gerçekten kaliteli ele alındığı zaman verilen paranın hakkını veriyor. tabi filtreleme geçirgenlik konusunda ne kadar güvenilir bu konudada bilgilerinizi rica ederim.
tekrardan teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #68 : Şubat 08, 2013, 15:52:39 »
ufuk bey selamlar. filtreleri bugün teslim aldım( ptt anadolu yakası dağıtımında gerv oldugu için geç geldi :) ) teşekkürler.
filtreler dediğiniz kadar var, gerçekten kaliteli ele alındığı zaman verilen paranın hakkını veriyor. tabi filtreleme geçirgenlik konusunda ne kadar güvenilir bu konudada bilgilerinizi rica ederim.
tekrardan teşekkürler.

Merhaba Sedat bey,

Çok çok özür dilerim bu kadar uzun süreceğini bilseydim inanın özel araç ile gönderirdim,PTT'nin azizliğine uğradık.

Filtreleri beğenmenize çok sevindim,JNBK firmasının ürünlerini biz sattığımız için söylemiyorum ama gerçekten kaliteli ürünler,balatası olsun, diski olsun, silecekleri, filtreleri gerçekten piyasadakiler ile mukayese edilecek ürünler değil.

Hee daha kaliteli ürünler yok mu? var tabi (Denso, VIC, Toyo) ancak fiyat/performans/güvenlik kriterlerini göz önünde bulundurduğumuz da Asakashi öne geçiyor, zaten bu kriterleri göz önünde bulundurmasak Japonyadan bir firma seçip ürünlerini tihal etmek yerine herkesin yaptığını yapardık.

Birde işin şu boyutu var ki çok can sıkıcı, çok kaliteli markaların taklitleri cirit atıyor piyasada keza E15 kasa Corolla'lar için  Denso Polen filtresi, Nichiro kutusu içinden çıkan Denso hava filtresi gibi ürünler piyasa da dolaşıyor ancak sahte olmasını bir kenara bıraktım birde "orjinal" diye satıyorlar, çok özür dileyerek tenzi ederek söylüyorum ama bu kazığı müşterisine atan satıcılar akşam nasıl uyuyorlar çok merak ediyorum.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 787 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Şubat 08, 2013, 17:54:04 »
teşekkürler bilgi için.
tabiri caiz ise sizin gibi esnaflara ihtiyacımız var ;)
hayırlı işler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 82000
  • Model Yılı: '11
  • 5 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Şubat 08, 2013, 22:49:33 »
ufuk bey benim avensisin de bakımı yaklaştı yağ olarak castrol edge 5w/40 kullanıyorum filtre lerin fiyatları denizliye kargo ücretini öğrenebilirmiyim? İlginize şimdiden teşekkürler. ( araç 2005 avensis 1.6 comfort )
2011 Avensis 1.8 Elegant Extra Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #71 : Şubat 09, 2013, 01:39:50 »
ufuk bey benim avensisin de bakımı yaklaştı yağ olarak castrol edge 5w/40 kullanıyorum filtre lerin fiyatları denizliye kargo ücretini öğrenebilirmiyim? İlginize şimdiden teşekkürler. ( araç 2005 avensis 1.6 comfort )

Kullandığınız yağ çok iyi bir yağ seçimi, Asakashi filtre seçiminiz de çok yerinde olur. Yağ, hava ve polen filtrenizin toplam tutarı 50TL kargo ücreti bizden :) Bu fiyatın ve kargo ücretini karşılamamizin sebebi ürünlerin tanıtım sürecinde olduğunu hatırlatmak isterim.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • AURİS D4-D COMFORT EXTRA
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 11 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Şubat 16, 2013, 00:34:37 »
2010 model auris garantiden çıkmışmıdır,  hala servise götürmek zorunlu mu?

saygılar,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #73 : Şubat 16, 2013, 00:44:06 »
2010 model auris garantiden çıkmışmıdır,  hala servise götürmek zorunlu mu?

saygılar,

Uğur bey

Aracınızı aldığınız tarih 15/02/2010 dan önce ise garanti süreniz doldu. Sonra ise aldığınız gün ve ayda aracınızın garantisi doluyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #74 : Şubat 28, 2013, 19:21:14 »
Mart sonu Nisan başı Japonyadan elimize ulaşmasını beklediğimiz ürünlerin listesini siz değerli forum üyeleri ile paylaşmak istedim.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '22
  • 4 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Mart 14, 2013, 19:59:37 »
Tem otomotivden hava filtresi ve polen filtresi (asakashi) aldım orjinalinden farkı yok.tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #76 : Mart 15, 2013, 13:28:10 »
Tem otomotivden hava filtresi ve polen filtresi (asakashi) aldım orjinalinden farkı yok.tavsiye ederim.

Güle güle kullanın, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • 11 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Mart 16, 2013, 04:14:40 »
Ufuk Beyden bende hava filtresi, Polen filtresi ve yağ filtresi aldım. Hava ve Polen filtresini kullanmaktayım yağ filtresini de 170.000 bakımında kullanıcam. Ayrıca Fren balatasıda alıcam sevkiyatı bekliyorum. Ürünlerden memnunum ama özellikle fren balatasını bekliyorum
2001 Avensis 2.0 D4 sol extra

Uyarı!!! Ağzınızı kullanmadan önce beyninizle olan bağlantısını kontrol ediniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #78 : Haziran 05, 2013, 22:54:36 »
Ankarada bulunan forumdaşlarım için;

Yeni Dörtnal Toyota Özel Servisi'de JNBK ürünlerimiz olan Asakashi Filtre, NİBK Fren Diski ve Fren Balatarını stoklarına dahil etmiştir.İlgilenen arkadaşlarımız ürünler ile ilgili bilgiyi Sadık Usta'dan alabilir.

Bilginize arz edilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 787 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Haziran 18, 2013, 12:44:45 »
ufuk bey selamlar,
dün verdiğim sipariş geldi teşekkürler.
ilk defa hava filtresi sipariş verdim ve gerçekten çok kaliteli duruyor.
hayırlı işler