0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey merhaba,ae101 e bir takım ön disk lazımbalata değişiminde tornalanmıştı.Hızlıyken frende hafif titreme yapmaya başladı1.si kargo ile yollama durumu varmı izmire,fiyatı?2.balatalar yeni takılmıştı remsa marka 2000 km oldu tekrar değişmesi gerekir mi?ayrıca sol ön teker bilyası varmı marka ve fiyat?hayırlı işler iyi günler
Ufuk bey merhaba,Forum üyesi olduğum gibi Bülent bey'in de arkadaşıyım.Geçen hafta bana Avensis için amortisör fiyatı vermiştiniz. (Mail olarak).Sormak istediğim şey şu:Kyb marka amortisörler bana orijinalini arattırmaz değilmi ? Birde bu değişime kalkar isek takribi değişim süresi nedir? (Kaç saat sürer)
2011 corolla ve 2012 auris için polen filtresi olarak hangi markayı tavsiye ediyorsunuz.teşekkürler.
Değerli Ufuk Bey Merhaba;2007 model düz vites D4-D güncel kasa Corolla aracımın km.'si 89400'dür. 90.000 bakımı için yağ, polen, hava filtrelerine ve gerekirse yakıt filtresine ihtiyacım var. 90.000 bakım için bu ürünleri sizden temin edebilir miyim? lütfen güncel fiyatları ve kargo bedelini (Afyon Merkez) bildirir misiniz? Motor yağı tavsiyeniz ne olur? Aracım çok bakımlı ve iyi kullanılmıştır. Race chip uygulaması, cc uygulaması yaptırdım. 90.000 bakımda neler tavsiye edersiniz?İyi çalışmalar diler, bilgilendirmeler için teşekkür ederim.M.SELEK
Mustafa abi bakımlardan hariç düzenli olarak 10000 km de bir enjektör temizleyici kullanmanızı tavsiye ederim opet istasyonlarındaki rom marka enjektör temizleyici hem uygun fiyatlı hemde etkili bilginiz olsun . Bunu aracınıza özellikle race chip uygulattığınız için tavsiye ederim .
Mahmut Bey ;Wurth marka enjektör temizleyici kullandım. Memnundum ama biraz pahalıydı. Tavsiyene çok teşekkür ederim. bu ürünü kullanacağım. Sizin tavsiyenizle Race Chip ayarlarında hiç sorun yaşamadım. Aracımdan memnunum. Ama sizin memnun olmamanıza üzüldüm. Kazasız sağlıklı günler dilerim.Mustafa SELEK
ufuk bey selamlar. filtreleri bugün teslim aldım( ptt anadolu yakası dağıtımında gerv oldugu için geç geldi ) teşekkürler.filtreler dediğiniz kadar var, gerçekten kaliteli ele alındığı zaman verilen paranın hakkını veriyor. tabi filtreleme geçirgenlik konusunda ne kadar güvenilir bu konudada bilgilerinizi rica ederim.tekrardan teşekkürler.
ufuk bey benim avensisin de bakımı yaklaştı yağ olarak castrol edge 5w/40 kullanıyorum filtre lerin fiyatları denizliye kargo ücretini öğrenebilirmiyim? İlginize şimdiden teşekkürler. ( araç 2005 avensis 1.6 comfort )
2010 model auris garantiden çıkmışmıdır, hala servise götürmek zorunlu mu?saygılar,
Tem otomotivden hava filtresi ve polen filtresi (asakashi) aldım orjinalinden farkı yok.tavsiye ederim.