0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben 5.5 lt ortalamada kalmayı başardım
Yaris Hybrid'in en soğuk bölgelerde dahi Kışlık tüketim değerleri tüm motorların altında.
Ben arabamdan çok memnunum, memnun olmadığım hususlar ise çok sessiz olmasından dolayı millet farketmiyor ezme riski doğuyor Bir de yine çok sessiz olduğu için en ufak çıtırtıda aha tampon gitti yok arabada bozuk bişey var diyorum arabayı durdurup kontrol ediyorum ağaç dalı ezmişim
Özellikle yazın kalabalık sokaklarda hız çok düşükken arkada da araç yoksa önünüzde giden gruptan bir kişinin sizi fark edip diğerlerini uyandırmasıyla ortaya çıkan muzip manzara ve yüzdeki tebessümler çok başka. Bir de mahalle aralarında top oynayan çocuklardan sırtı dönük olan kaleciyi avlamak anlatılmaz yaşanır "Abi bu elektrikli mi? " diyen küçük çocuk sayısındaki artışı da belirtmem lazım. Hibriti tam çözemeseler de .... Genelde korna kullanmıyorum. Insanlar kendisinin fark etmesini bekliyorum. Boyle daha eğlenceli oluyor. Korna hem rahatsız edici hem de korkutucu. Acelem yoksa kullanmıyorum.
BU vitesteki B'ye aldığımda araç 50 gibi bir hızla gidiyorsa önce yavaşlıyor daha sonra gaza biraz dokunduğumda sanki motor freni tamamen kapanıyor araç gazı bıraktıktan sonra hızlanmaya devam ediyor. Çalışma mantığını tam anlamadım
B Break ama kaliper freni değil, motor kompresörü freni anlamında.Önce jeneratörün şarj kinetiğinden faydalanarak aracı yavaşlatır, eğer pil dolu ise bu kez benzinli motoru devreye alarak, yakıt tüketmeden motor kompresörü yaparak aracı yavaşlatır.Sistemin çalışması için özel bir sürat yoktur. Hybrid araçlarda vites sayısı olmadığı için gerekli gördüğünüz herhangi bir süratte B'ye geçebilir ve kompresörle aracınızı yavaşlatabilirsiniz. Özellikle hızlı uzun yada yavaş dik yokuş aşağı tüm inişlerde kullanabilirsiniz.Gaz pedalına bastığınızda sistem devre dışı kalır bıraktığınızda yine kompresöre devam eder.