0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. Sonuç olarak benzin motorunun çekişe hiç katkısı yoktur. Sadece pilleri şarj eder diyebilir miyiz?
Diyelim ki bu arabanın pilleri belli bir süre sonra öldü veya arıza oldu devre dışı bıraktık, söktük vs vs vs. Pillere ihtiyaç olmadan sadece benzinli motorla da çalışır mı? Bundan 10 15 sene sonra pil bulamadığımızı veya pil maliyetinin çok yüksek olduğunu ve değiştirmediğimizi düşünürsek bu araba çöp mü olur yoksa benzinli olarak hayatına devam mı eder?
Pil değişimi 2500$ civarındadır.
Tekin abi bunca bilgiyi nerden aldın varsa kitabı okuyalım
ben de ikinci el bir yaris hybrid almak istiyorum. ancak maalesef diyeceğim bir nokta var ki kayseri de aylardır takip etmeme rağmen hiç satılık yaris hybrid olmadı.yetkili bayiye de bir sefer denk gelmiş ama kaçırmışım onu da. şu anda mevcut aracım 2016 otomatik corsa e kasa. isteğe bağlı takas da edebilirim. sağ olsun Tekin Bozbey (21136) kafamdaki bir kaç soruyu cevaplamıştı. ancak araç bulamadım bu sefer de. belki denk gelir diye buraya da yazmak istedim.
O Kaçırdığın araç şu an benim altımda Mücahit beyle mi görüştünüz? Haziran ayında gelip kayseriden aldım aracı
isim sormadım cüneyt bey. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. bazen kısmet diyorum eğer nasip değilse zaten kayseri de onlarca hybrid olsa da gidip alamazsın. kullanım olarak bana çok uygun. bir başka şehirden almak biraz zor benim için belki zaman içinde o da olur. bekleyip göreceğiz artık. tavsiyeleriniz benim için önemlidir.
Mustafa Bey hibrit düşünmeniz güzel. Yakıt tüketimi konusunda olsun, kıvraklığı olsun... mevcut düzende alınabilecek en mantıklı araçlardan biri gerçekten. Vites geçişi olmamasından dolayı güç kaybı olmadan hızlanmak da bana göre çok güzel bir olay, özellikle kalkışlarda ve virajlı yollarda sarsıntısız ve konforlu bir kullanımı var aracın. Virajlı yollarda akıyor resmen. Konforlu derken "B" sınıfı olmasından dolayı sanırım "C" sınıfı araçlardaki rahatlık yok tabi. Bir de bagaj kapasitesi maalesef az. 1.5 lt motor olmasından dolayı güç istediğiniz anda araç seri bir şekilde size dönüş yapmaktan çekinmiyor. Bunun dışında görüntüsü kalitesi ile yaris hibritler gerçekten sınıfındaki araçlardan bir adım hatta belki daha fazla önde bence. Tavisye olarak "Spirit" olan versiyonu tavsiye ederim imkanınız varsa. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
Mustafa Bey merhaba,http://www.toyotaaksoy.com.tr/ melikgazide aksoy plaza var toyotanın Mücahid bey sık aralıklarla toyota yaris hibrit getiriyor bazıları test aracı getiriyor. bendeki test aracı. Tampondan bikaç darbe almış ama yürürü çok iyi idi istersen özelden mücahid beyin numarasını verebilirim selamımı söylersen yardımcı olur
merhaba.şuan durumum sıkışık olduğundan 60 bin bakımını dışarıda yaptırıcam. 0-20 yağ dışında diğerleri standart mı, neleri değiştirmem gerekiyor?
Mobil 1 0W-20, Litresi 40.-TLYağ Filtresi 15.-TLPolen Filtresi 15.-TL