0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
500km sonra bakıma gideceğim, bakalım ne yapacaklar?İki hafta önce Hybrid Test yapıldığında öyle bir laf edildi ama teyid edilmedi..?
Bakım kartında (sinyal koluna takılan) 20.000 yazıyor. Gittiğin zaman son gelişmeyi paylaşırsan sevinirim abi.
Bir de son zamanlarda hibrit testi yapılacak diye servise çağırma oluyormuş. Güncelleme geldi de deniyormuş. Eğer böyle bir güncelleme varsa bunun neyle ilgili olduğunu paylaşırsanız sevinirim.
Hibrit testi değil de "hibrit sistem kontrolü" için yılda bir kez çağırıyorlar. Hatta ben bir yıl dolmadan 2. Sefer gitmişim ama kontrol yapıldı dediler. O da yetmedi aralık ayında plazadan tekrar arayınca kasım ayında geldiğimi söyledim. Sonra danışman bayan hatırladı (!) bozuntuya vermeden toparladı Güncelleme konusu da doğrudur. Bana da söylediler. Ama neyi güncellediler sormadım açıkçası [emoji1] (Bir onceki gidişimde yazılım güncellemesinden bahsetmişlerdi)LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncellemeden sonra yakıt tüketiminde artış oldu mu acaba? Veya araç daha fazla benzin motorunu kullanır oldu mu?
Honda Civic Hybrid'lere zamanında güncelleme gelmiş, ardından araç pili daha az kullandığı için yakıt tüketimi bir miktar artmış doğal olarak. Fakat bu güncellemeye rağmen 5-7 yılda pil tamamen tükenmiş.Yurtdışında fazlaca kullanılan Prius'a bakarak Toyota Hybrid Synergy için bunu söylemek mantıklı olmayabilir ama bu otomobil üreticilerinin hiçbirine güvenmiyorum ben.Konuyu takipteyim...
Akım çeken her şey enerji tüketimi demektir.
Led dönüşümü olursa olursa hybrid yakıt verimliliği artar mı?