0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hergün arkadaşlar senin yarise mtv indirimi geliyormuş zarar ettin diye geliyor. Yarise vurmadığı net değil mi bu indirimin? 1.8 motordan başlıyor diye biliyorum ben.
benim araç 10600km oldu. 10bin bakimi icin Ortaköy toyotadan 465tl fiyat aldim. yakin zamanda 10bin bakimi yaptiran varmi? fiyat arastirmasi yapıyorum.
istanbul Kar yetkili servisinde yedek parca ve işçilikten indirimle toplam 410.75 tl ye geldi 10k bakimi. Aracim 10700kmdeydi 650tlye 2 yil garanti ekstra yaptirmak icin son şansiniz dedi servis danismanim ilerde yaptirmak istersem fiyatin 200-300tl km durumuna gore artacağını soyledi. bende ne olur ne olmaz diye yaptirdim. onceki aracimdan cok cektim ozellikle şanzıman arizalari icin 6500tl harcadim.
Bu garanti işi bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası şu ana kadar da hiç yaptırmadım. Onun yerine yol yardımı vs daha ekonomik ve çözüm odaklı gibi. Bunun dışında zaten bakımlarda arıza çıkınca bir çok durum garanti dışında vs deyip parça parası alınıyor. Yani benim düşüncem bu tabi çok fazla yol kat etmediğim için garanti işi benim açımdan cazip değil.
Garanti sürelerini yurtdışı için de araştırmanızı öneririm, ilginç gelebilir.!
Geçen hafta İstanbul merkezden hibrit sistem kontrolü için aranmıştım. Akabinde Çavdarlı ile iletişime geçtim bugün de sabah aracımı bıraktım. Garanti kapsamından amortisörlerle ilgili bir parça varmış (bilya mı ne) değiştirelim isterseniz dediler. Tamam dedim. Garantisi olan arkadaşların bilgisi olsun. Akşam bir aksilik olmazsa teslim edeceklermiş aracı.
antifiriz konusunda napıyorsunuz., kullanma klavuzu ve google aramalarımda hiçbir bilgi bulamadım