0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaris Hybrid Spirit aracımın kataloğundaki donanım listesinde Follow me Home özelliğinin varlığını gösteren Nokta bulunduğu halde, El kitabını da araştırdığım halde bir türlü nasıl çalıştığını bulamamıştım, aracın ön aydınlatması benim evin girişine ters olduğundan dolayı ihtiyacımda olmamıştı. Biraz önce motoru stop edip tam araçtan ineceğim sırada küçük oğlum uzun sellektör verir gibi kolu çekti ve farlar kısa hüzmede takılı kaldı, yaklaşık 15sn yanık kaldıktan sonra söndü.Sellektör kolu çekip sistemi aktif ettikten sonra hemen vazgeçerseniz kolu tekrar çekiyorsunuz, lambalar sönüyor.
Şok oldum abi ) senden nasıl kaçtı bu ya HOV Türk kültüründe ( bozulmuş halimizde) OLMAZ ! Bizki ışıkta 4m öne geçmek için yan şeride geçen, yaya ya yol veren İNSANA hayvanca söven bir milletiz.... Biz kim HOV kim ?! Kongo uydu sahibi olunca belki.
Follow me Home dedikleri bu mu? Tekin abi yegenimiz mucit olacak insallah
Dün izlediğim bir programda benden sonraki yakın gelecekte uçan arabalar olacak, artık benim yerime açıklamalara sen devam edersin..Teveccühünüz, aslında uçak imal etmek istiyorum diyor.. şaka değil!
Armızda o kadar yaş farkı yok ayrıca hayatımızda ki riskleri düşündüğümüzde ben bir tık öndeyim saki ve de sen lastikden benden daha iyi anlıyorsun ) Uçak işine girmeyelim ! Bu aralar aram bozuk zaten ! istanbul çardak kayseri istanbul.... Bayram sabahı!
3 öne 3 arkaya G yiyeceksin ne güzel işte.. iç basıncınız 14psi olsun, ayar yapamıyorsanız teknisyeninizi bilgilendirin.
Engin bey sorsaydınız söylerdim Bende merak edip internetten araştırmıştım.