0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla nın sıkıntısıdır abi o esp gerektiğinde devreye girer heralde
Aynı virajlara aynı süratle giriyorum, ESP'nin varlığı nedeniyle sadece insanın içi rahat olduğundan öyle hissettiriyor. Şimdilik ESP ışığını yakmadım, yaktırmayıda düşünmüyorum, zaten duble yolların geniş açılı virajlarına 110km/h ile girmek yeterince hızlı.
mutlaka güven hissi veriyodur esp, ama geçen yıllar ve gelişen teknoloji ile 2006 corolladan daha iyi bir yol tutuşa sahip olabilir
ESP'den değil o, ön takımlarda kullanılan metaller eski toyotalara göre daha rijit yeni Yarislerde.
kusura bakmayın mizansen yaptım biraz.kimsenin ne kazandığı nasıl harcadığı hangi araca nasıl bindiği haddim değildir.
geçenlerde ani fren yapmam gerekti. frene basınca araçta titreme oluştu.daha sonra musait bir yerde ani fren yaptım araçta yine titreme oldu.abs den oldugunu söylediler bende öyle düşünüyorum ama ses ve titreme bana fazla gibi geldi. baya baya titretiyo ve yüksek bir ses çıkıyo. bu normal mi acaba.
ecular uyustugu surece sorun olacagini dusunmuyorum. sorun varsa butun araclar icin gecerli olan bir sorundur.
Tekin bey yasadiginiz sehir neresi bilmiyorum ama istanbul sehir icinde ki degerleriniz nedir? birde uzun yolda 1,33 cvt ye gore hybrid tasarruf yapiyor mu acaba?
2 yolculu ve klimalı yakıt tüketim değerleri şu şekilde;Şehir içi: 4.4L/100km Şehir dışı: CC sabit 110km/h - 4.7L/100kmKlimanın, gündüz yaklaşık 1L/100km, gece ise 0.5L/100km yakıt farkını, yukardaki ortalama tüketimlerden düşmek abartı olmayacaktır.