0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tekin bey in yeni aracı ona hayırlı olsun eski aracını da ben aldım o da bana hayırlı olsun
Genel görüşüm, şehir içinde özellikle yoğun saatlerde köprü trafiği gibi bir uzun dur/kalk yoğunluğunda hybrid çok işe yaramıyor. Klima yada ısıtma açıksa hybrid çok çabuk devreden çıkıyor. İstanbul merkezi içinde kullanmak için değil. Sakin şehirlerde daha avantajlı olabilir.
benim korna bisiklet kornasi gibi. sizinkilerde oyle mi ?frenlere mi alisamadim yoksa genel bir durum mu acaba frenler cok hassas kendimi acemi hissediyorum. birde frene basinca debriyajada basmis oluyoruz ya. ( yada ben oyle biliyorum ) bu kademeli mi. yani pedala basar basmaz debriyaj ayirici devreye giriyormu ya da once fren sonra derbiyajmi. biraz karisti ama... bizimkiler hibrit degil ama bilgilerinizin genis oldugunu dusunuyorum.bilgisi olan arkadaslardan da yardim bekliyorum.
Olacak okadar sonuçta ufaklık artık pek ufaklık değil, hele içi Urban Suv desem abartmış olmam, yanılıyormuyum? Ön kısım gerçekten yüksek.
Abi Yarisin içi C sınıfı birçok araçla yanı belkide daha geniş abartmıyorum, 2005 Corollamı satıp yarise binince aynı hissi aynı kaliteyi hissettim ve öyle tercih ettim, Geçen hafta izmirde Tunç arkadaşımızın yanındaydım Yeni Leon FR sini kullandım , çok güzel araç ancak kafam tavana değmeye 2 parmak kalıyordu yariste 1 karış boşluk var
yaris 1.33 cvt fun 2013 fren pedali debriyaj ayirma isini merak ediyorum.***yokus inerken frenleyince arac kendisi kompresore biniyor ve kompresorle iniyor.isiga yaklasinca frenliyorsunuz durmaya yakin arac bir rahatliyor sanki vites bosa alinmis gibi. sadece duracagi zaman boyle yapiyor.