0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
0-b de şuan için bir problem gözükmüyor ama sıkıştırmayada cesaret edemedim
Mahmut ben 5/4 de yeni çıktım Mahmut deneme yanılma yöntemiyle en iyi ayarı bulacağız, ama ikisini aynı anda arttırma motor neyi kabul etmediğini anlamamız lazınm,( devri'mi-torku'mu )
Aynen Mahmut zarar verecek hiç bir şeye izin verme.Konu çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum resmen.
Tamam abi ilgilendiğin için teşekkürler .Abdurrahman abinin yardımıylada işallah zarar vermeden montajı yapacağız .Konu hakkında katılıyorum demin bir mesajı yollarken 2 kere ileti yazılmıştır uyarısı aldımBundada aldım
Arkadaşlar ben teşekkürederim ,ben memnun kaldım isterimki herkes memnun kalsın
Güzel paylaşımlarını bekliyoruz Mahmut, gözüm üzerinde
inanın bende sabırsızlıkla chipi bekliyorum yarın büyük bir ihtimal geliyor taktıktan sonrada burada tecrubelerimi paylaşacağım .
Umarım her şey güzel olur Mahmut kardeşim.Başarılı bir şekilde kullanman dileğiyle.
Haydi hayırlı olsun Mamhmut. Gözlemlerini bekliyoruz.
Abdurrahman abi yanlız birşey soracağım benim chipin içinde jumper falan yok ayar podlarından hariç pinler var fakat üzerinde jumper yok sizinkide öyle mi yoksa benimkinde eksik mi var .3 . sayfada bir resim paylaşılmıştı fakat o pro versiyonu ondan size sorim dedim .
Hayırlı olsun ,diğerinin pro versiyonu olma ihtimali yüksek
Teşekkürler Abdurrahman abi 3 . sayfadaki zaten pro modeli turuncu çerçeveden belli .Bu arada demin biraz yol yaptım arıza lambasını yaktı şu an 2/1 e geri çektim ve kutup başlarını söküp taktım lamba söndü ve bir problerm yok bu şekilde 200 km gidip 2/2 ye almayı düşünüyorum .
senin box 2-1 de çalıştıysa yat kalk şükret ,ben o pozisyonda çalıştırsam başka birşey istemem , bugün 150 km yol yaptım ,artık alışmıştır diye bir kademe arttırdım ,10 km sonunda gene koruma moduna geçti,benim artık bu işle uğraşmaya enerjim kalmadı ,hiç arıza vermeyen mod bende f-b şimdilik bu pozisyonda devam edeceğim ,eskisine göre gayet yeterli benim için bu arada 3. sayfadaki resimi ben çektim , bendeki box race chip pro olan modeli ,sizinkine göre biraz değişiktir
abdurrahman bey , resimdeki kırmızı jumper ne işe yarıyor,ben bunla ilgili hiçbir bilgi bulamadım .
net olarak görünmüyor ama taş direnç olabilir sadece bir fikir alakasıda olmayabilir