0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abdurrahman bey peki hiç 0-100 denemeniz oldu mu? İşin aslı bende almayı düşünüyorum ama somut birşey görmeden de almaya cesaret edemiyorum. Bahsettiğiniz tork artışı biraz göreceli birşey. Mahmut bey'in paylaşımlarını da heyecanla bekliyoruz bu arada..
bir video fena olmazdı
Not: Race chip 'i araçlarına yeni takan veya takacak arkadaşlar ilk başlarda benim yakaladığım performans ve ayarını yakalamayabilirler ( benim ayar 1.pod 5 - 2.pod 4 de),yavaş yavaş ,kademe kademe motoru alıştırarak ilerlemek lazım bilginiz olsun
abdurrahman bey , resimdeki kırmızı jumper ne işe yarıyor,ben bunla ilgili hiçbir bilgi bulamadım .
soltaraftaki güç tripotunu yavaş yavaş yükseltirken ,sağtaraftaki devir tripodunuda birliktemi yükselteceğiz yoksa önce sol ,daha sonrada sağdaki tripodumu yükselteceğiz ,
Ahmet bey şuan ayarınız kaça kaç? birde en son ayardan sonra kaç km. yaptınız?
Abdurrahman abi benim chip yarın elimde olur siz ilk başta hangi ayarda kullandınız direk 5-4 te mi taktınız yoksa en düşükten kademeli olarak 5-4 e mi çıktınız .
fabrika ayarı f-b de idi ,dediğiniz gibi yapıp 0-b konumunda 100 km yaptım ,şimdi ne yapacağım?
keşke öyle basit olsa .boxı takıp ,ayarıda 5-4 konumuna getirip yola çıkarsanız 500 metre sonunda motor korumaya geçer.bende öyle oldu ,
Şimdi 1/c yapın ve yola yüklenmeden devam,eğer arıza ışığı yanarsa 1/ b ye geri çekin
Motor korumaya geçti derken sadece arıza lambası mı yandı yoksa stop falan mı etti benim bildiğim sadece arıza lambası yanıyor .Bu arada ben ayarı en düşükte takıp her 75-100 km de bir , bir kademe arttırmayı düşünüyorum taki istediğim performansı alana kadar zaten ben aracın performansından memnunum sadece 2000 devir altı az birşey canlansın istiyorum ondan fazla bir beklentim yok .