0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba 1-2 gündür sprint booster olayı aklıma takılıyor.Rüyamda bile görüyorum artık,bu saatte de öyle fırladım yataktan 1,33 Corolla'ma sprint booster taktırmak istiyorum.Böyle birsey mümkün müdür?Maliyeti ne kadar olur?Verim alınır mı?
arkadaşlar bu race chip 500 lirayada var 1500 lirayada. arasındaki fark nedir.
2014 mmt d4d aracımda race chip ve sprint booster kullanıyorum uygulamayı istanbul da yaptırdım araç bebzinli gini akıcı ve rahat ilerliyoreski sürüş tekniğimi kullanıyorum agrasıf devirlerden kaçınıyorumsprint booster mmt şanzıman için yeni yazılım geliştirdi ve son sürümü yüklediktepkime birazdaha iyi olduMesaj Birleştirildi: Mart 30, 2015, 12:28:442007 den beri mmt d4d kullanıyorum yeni kasa mmt d4d birkaç ay önce aldımrace chip mantıklı kullanılırsa araca zarar vereceğini zannetmiyorum ama durumu zaman gösterecekgecen yıl avrupa turunda 10000 km yol yaptım 19 ülke 29 şehir ziyaret ettimbu yıl race chip ve cruse control ile daha keyifli bir tur düşünüyorumcruse control 2014 mmt d4d de sorunsuz çalışıyor ahmet güveye teşekkür ederim
merabalar sizce beinm aracımda nasıl bir etkisi olur pedal box'ın aracım corolla 2005 1.6 110 hp sizce çok fark ettirirmi sonuçta ben gaza bastığım anda normaldede hızlı tepkime alıyorum ne kadar faydası olabilir?