0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abdurrahman abi paylaşım için teşekkürler en geç cuma bende race chip siparişi vereceğim .Montaj ve ayar konusundada takıldığım yer olursa sizi rahatsız edebilirim .
montajı çok kolay yanlız ayar konusunda gerçekten sabırlı olacaksınız,abdurrahman beyle irtibatı kesmeyin
boxın tadını ,birtek kullanan bilir, bu alet chip tuningçilerin ekmeğine kan doğradığı için sürekli karalanmaya çalışılan şansız bir ürün oldu türkiyede.benim anlamadığım servet verip aldıkları arabaları ,endüstri meslek lisesi mezunu,yada hiçbir şekilde yazılım konusunda mühendislik bilgisi almamış insanlara güvenip emanet ediyorlar ve bu adamları yere göğe sığdıramıyorlar ama race chipe gelince alman mühendislerin, tüv ve birçok belgeyi alarak piyasaya çıkardığı ürünü ,ellerinden geldiği kadar kötülemeye çalışıyorlar.
Abdurrahman bey, paylaşımınız için öncelikle çok teşekkürler.Bu konuyu paylaşmanız çok iyi oldu benimde anlatmak istediğim buydu güç olarak artış oluyoır fakat aynı şekilde yakıtı artmıyor. Tabi kullanım değiştiğinde yakıtıda muhakkak artıyor ama çok güzel anlatmışsınız.
Sercan kardeş ben teşekkürederim ,ben 1senedir kullanıyorum ama takar takmaz burada yorum yapmayı uygun bulmadım, öncelikle zararı ve olumsuzluklarını görmek istedim ,çok şükür herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım.Son zamanlarda konu hortlayınca ilgilenenlere yardımcı olmak amacıyla bilgi ve gözlemlerimi paylaşmak istedim
Race Chip ve Sprint Booster maliyeti nedir acaba?
Umutcan son fiyatlardan haberim yok ,ben bir yıl önce fiyat araştırırken 500+500 tl idi
Teşekkürler Race Chipler hakkında kısa bir açıklama yapar mısınız peki?Sadece Chiptuning uygulamasından farkını söylemek bile yeterli olur bana.
chip, boxta olsa tabiki olumlu etkisi tartışılmaz, ama sprint booster olayı bence yanılsama, gaz pedalı tepkimesini 2 kat arttırıyor yanılmıyorsam, sonuçta araca bir güç katmıyor, ve yakıt tüketimini özellikle şehir içinde etkileyeceği aşikar, c30 da tatbik etmiştim bende o sistemi, dur-kalk ta alışana kadar illallah ettiriyor, tabi roll vs. gibi durumlarda , oldukça avantajlı, güzel günlerde kullanın
Aracınız MM, sizde de Es modu bulunuyor mu? eğer varsa box ile uyumları nasıl?