0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alakası yok kısmına katılıyorum .
))Elektronik parçaların genelde üstünde parça kodları yazar bc237(transistör), 7805 (sabit güç regülatörü) 16f877a(pic mikrodenetleyici) gibi üstünde herhangi bir kod yok sanırım taş direncinde üstünde değeri yada kodu yazıyomuydu hatırlayamadım öyle bir fikir geldi aklıma demek ki sağlam sallamışım
Teşekkürler Abdurrahman abi 3 . sayfadaki zaten pro modeli turuncu çerçeveden belli .Bu arada demin biraz yol yaptım arıza lambasını yaktı şu an 2/1 e geri çektim ve kutup başlarını söküp taktım lamba söndü ve bir problerm yok bu şekilde 200 km gidip 2/2 ye almayı düşünüyorum .
Mahmet sen de force yapacaksın ha... Kutup başlarını sök tak neden yapıyorsun ki?Seviye düşürünce, bir süre yol yaptıktan sonra lamba sönmesi gerekiyor.
Sagolasin sercan yalniz araba kalkislarda cok hizli ve atak beni korkutuyor.onun icin ayarini kisacagim
Abi verme gazı yoksa elimdeki son paraylada Chip aldırıcan bana.
Sercan aynen bende senin gibi düşünüyorum Hangi siteye girersem gireyim google reklamlarda race chip reklamı çıkıyor. İlla aldırtacaklar bana
Abi verme gazý yoksa elimdeki son paraylada Chip aldýrýcan bana.
Gaza gelme:) ama gercekten cok manyak kalkiyor .korkuyorum
Serkaným alsakmý acaba gerçi ben TRD ninkinin peþindeyim aam biraz pahalý
Serkanım alsakmı acaba gerçi ben TRD ninkinin peşindeyim aam biraz pahalı
kalkýþlarýn hýzlý oluþu debriyaj balatasýnýn ömrünü olumsuz etkileyecektir diye düþünüyorum. umarým öyle olmaz.
Zaten ucuz birşeyle karşıma çıkmıyosun ki ne alcak olsak pahalı
sercan daha pahalisina gerek yok bu isini cok rahat gorur .bizim araclar fazla gucu kaldirmaz ben dun kalkislarda resmen arabaya nos vermis gibi kalktim.korktum
Arkadaşlar bugün 2/1 de 70 km daha yaptım hiç bir sorun yok yakıtım ise sürekli şehir içi 5.6 oldu .Performans konusunda ise ilk taktığımda aracı çok zorlamamıştım bugün biraz zorlamak zorunda kaldım. Sonuç 2/1 de bile performansı çok iyi heralde 100 km sonra 3/1 yapar bırakırım .