0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.4 d-4d lerin nasıl tepki verdiğini bilmiyorum,eskiden kullandığım analog box bir kere bile olsun arıza ışığı bile yakmadı corollada ,şimdi aracım verso 2.0 d-4d bunda ,motor uyarı ışığı yanıyor,peşinden vsc uyarı ışığı yanıyor ,2 sn sonunda da araba daha gaz yemiyor sadece rolantide çalışıyor,ozamanda mecbur kenara çekip, boxın ayarlarını düşürüp ,akünün başını söküp tekrar takıyorum, herşey normale dönüyor
eğer arıza ışığı yanarsa bu işlemi burada bitirecekmiyim ,yoksa sol taraftaki güç podunumu yükselteceğim 2-b ,3-b gibi,birde arabayı nezaman sıkıştırabileceğim , uzun yola giderken araba sollarken ister istemez motoru zorluyoruz ,
Mahmut kardeş bazen motor stop eder ,bazende arıza ışığı verir ,sen sakin kullanarak 100km den önce ,benden habersiz oynama ,sonra şevkin kırılır aşağı yukarı çıkartarak motor sürekli arıza algılar hiç kabul etmez üzülürsün.Not: Ahmet bey bir türlü ayar tutturamiyor ,kendisi size anlatsın
arıza ışı yanmassa 100km den sonra 2/c yaparak 200km de daha gidin ,bu arada araç güçlenmiş durumdadır,hafif hafif hız denemeleri yapın bakalım tepkisi ne olacak.Arıza ışığı yanarsa 1/b ye çekin 200 km devam edin, motorun alışması için zamana ihtiyacı vardır anlamına geliyor
Tamam Abdurrahman abi peki ilk kattığımda hangi ayarda kullanım . Ahmet bey sizin adınıza üzüldüm bilgilendirme içinde teşekkürler umarım sizde bir an önce ayarları halledip gönül rahatlığıyla kullanmaya başlarsınız .
Bu arada bir şey sormak isterim sağa çekip stop edip bir kaç dakika beklemek mantıklı olmazmı?
geldiği ayarı bak ve kullan bakalım durum ve sonucu ne olucak ,bakarsın problem çıkmaz
dediğinizi yapıyorum ama gene düzelmiyor, arıza ışığını söndürmek için mecbur akü başı sökülmek zorunda .
Abdurrahman abi adam kendi kullandığı şekilde ayarlayıp gönderecekti yani bana fabrika ayarlarında gelmicek olmassa takarım baktım sorun oldu en düşük ayarda takar bir 150 km gider yükseltirim .Sizin ilk başta kullanmak için tavsiye edeceğiniz bir ayar var mı bu arada benim ürün normal olanı pro değil .
Ben cihazı ilk aldığımda gaza geldim podları 2/2 yaptım,işten çıkışta 1.6 motorlu arkadaşın arcıyla ışıkta kapışayım dedim,arkadaşta ok. dedi.ışıklar yeşile döndü biz gaza bir abandık ( iyide kalkmıştım ) 1.2.3. vites derken diiiiiiiiiitttt diye bir ses ve ardından motor stop etti ,ben yolun ortasında kala kaldım ama çok korktum du
Mahmut tamam da adam o ayara gelene kadar neler yaşadı kim bilir geldiği ayara bak ve tak kullan arıza yaparsa 1/1 çek arıza vermesse bir müddet kullan 1/1 yeni kullanan için çok iyi bir rakam,ama ilk başta 200 km git motor adapte olsun acele etme altında 50.000 tl lilk araç var unutma
bu durumun aynısını en az 100 kere yaşadım ,artık ayarları denemek için en ıssız yolları seçiyorum ,araba korumaya geçerse trafiğin ortasında rezil olmayayım diye bu arada motor kaputu açık yolun sağında bir toyota görmek insanlarında garibine gidiyor,bilmiyorlarki boxla cebelleştiğimi
Başaracağız inş. Şuan bir problem yok değilmi ??
Tamam abi 1/1 de takacağım ilk başta ondan sonra kademe kademe arttırım . 5/4 e geldiğimdede orda bırakırım .Son bir soru pod ları arttıracağım zaman ikisini bir mi arttırım teker teker mi teker teker ise önce hangisini arttırım .