0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MahmutNedeme yanılma ile çözdükten sonra 50 kuruşluk direnç ilede ben o performansı alabilirim.
Merhabalar,Aranıza yeni katıldım ve sizin bu konu çok ilgimi çekti. Racecip ve sprintbooster kullanıcılarına sormak istediğim birkaç soru var. Yaklaşık olarak 2 seneyi buldu galiba kullanım süreniz. Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı hiç? 2010 model 190 nmlik mmt corolla da sorun yaratır mı? Mmt sanzımanların dik rampada kalkma problemlerine hic faydası oluyor mu? Bende sayenizde bu cihazlara talip oldum fiyat/performans kıyaslaması yapabilir misiniz? Ödenen paraya değer mi? Özellikle Abdurrahman Bey, Ahmet Bey ve Mahmut kardeşimin cevaplarını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Peki Mahmut Hocam sprintbooster kullanıyor musun sen? Acaba o nasıl fiyat/performans açısından.
Robotize şanzıman araçlarda spritbooster şanzımana, özelliklede baskı balataya inanılmaz fazla zarar veriyor
Race chip yerine Remap'i tavsiye eder misin ahmet abi.
Makyajlı kasalara (205 Nm olanlara) remap yapılamaz.Emisyon sorunu olmaması için map bölgesi sadece read only.ECU imal edilirken 1 defa yazılır ve bir daha değiştirilemez.
Mehmet gazihan 205 torklulara daha önce yaptığını söyledi ve değerlerin 120 hp-255 nm olduğunu belirtti.
Ben race chipi almadan önce yazılımı da araştırdım ve bana yaptıklarını fakat beyni söktüklerini ilettiler . Hem beyin söküleceğinden hemde araç yağ eksilttiğinden vaz geçtim . Şu anda araçta kullanmıyorum motor değişimi sonrası yaklaşık 200 km kullanıp geri söktüm çünkü yeni bir araç aldım ve ona sadece kabloları alıp bağlamayı düşünüyorum şu an rodaj süresinin geçmesini bekliyorum ama belki takmaya bilirim de çünkü araç hız yapılacak bir araç değil .
Hayırlı olsun abi connect.
Mahmut hocam hayırlı olsun yeni aracın. Race chipin yeni aracına uyumu ile ilgili tecrübelerini burada paylaşırsan seviniriz.