0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa bey bunu biliyorum ama olay öyle değil işte benim aracımda, nekadar sakinde kullansam uzun yolda bile değerler hep yanlış. depoyu fulleyip ortalama yakıt tüketimini sıfırlıyorum max 718km diyor neye göre 718km diye belirtiyor ? daha marşa basmadımki ortalama değerim belli değil ! 718 değil 900km gidiyorum ama ben. neye göre karar verdi bu araç 718km olduğuna ?Mahmutçum babamın 2010 Focusunda dğer ne gösterirse araba okadar gidiyor en fazla 20 30 km oynuyor , Toyotadaki gibi 150 200km oynamıyor valla ben böyle saçmalık görmedim becerememişler resmen.
Arkadaşlar merhaba;Ben de bugün 1,4 D4D 2009 model Auris aracıma racechip taktırmayı düşünüyorum. Ama cihazı taktırmadan önce Almanya'aki teknik servise cihazın hangi ayarlarda çalıştırılması gerektiğini sordum gelen cevap 9/b ayarları sizin araç için en uygun olanı diye cevap geldi. Ancak burada yapılan yorumlarda sağdaki podun 1 üzerine alınmasının sıkıntı yarattığı ile ilgili konular konuşulmuştu. Pod ayar listesine baktığımda 9/b ayarının (91,5 hp ve B= 2400 / 3400 rpm) olduğu görülüyor bunun bana saçma geldiğini cihazın araca sadece 1,5 hp ilave güç katmasının saçma olacağını söylediğimde cevap olarak gelen mesajı aşaıda gönderiyorum."The RaceChip always begins to work on about 1800 RPM and each position that you set higher the RaceChip turns about 100-150 RPM off later.With 9/b your car has about 15% more power."Nasıl olduğunu hala anlamadım. Cihaz ayarlarını nasıl yapsam?Teşekkürler
İLk 20000km açıkçası düşünmüyorum ama heran aklım kayabilir. gazihan da chip için çok karaarlıyım. Chip öncesi ise, manifolddan itibaren gzos borularını genişletip son susturucuyu custom bir susturucu ile değiştireceğim. Dizelde ses çıkmadığı için remustur ottodur sadece görünüm hangisi hoşuma giderse o olacak. Sonrası soft bir yazılım ile 120beygir dolaylarını görmeyi planlıyorum.
Arkadaşlar bu uygulama 2000 Model 1.3 VVTI LPG li araçlara da yapılabilir mi?
Aracınızın gaz pedalı telli ise gerek kalmıyor Sprint booster a ama eğer gaz pedalı elektronik ise sprint booster ile tepkisini artırabilirsiniz.Racechip aracınıza uygun değil bence bazı sistemler benzinli araçlarda % 5 ile %15 arası performans sağlıyor pek tavsiye etmiyorum.
Ben benzinliye takilmiyor diye biliyorum abi
Ercüment sen doğru biliyorsun .
Takılıyor gençler ama verim alınmıyor düzgünce yani dizeldeki artış olmuyor.
Abi bizde onu demek istemiştik zaten . Bu arada abi nasılsın iyimisin ?
Yani takılıp performanta artış oluyor ama onunla vakit ve para kaybetmek boşuna oluyor.İyiyim bea aynı nası olak.
Allah iyilik versin abi . Dediğiniz gibi atmosferik benzinli araca chip boşa zaman ve para harcamak olur .
Ayneen convaynen. Sen nasılsın nası gidiyor?
Arkadaşlar motor değişimi sonrası yaklaşık 1000 km yaptım ve bugün chipi en düşük ayarda taktım . Araç muhteşem oldu . Chipsiz tadı yok aracın .
Mahmut abi costu geliyor yav hadi bakalim bi filtre bi egsoz bekliyorum yakinda