0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben e/4 te kullanıyordum e/5 e arıza ışığı yakar diye hiç almadım madem öyle bende e/5 i denerim ama malesef ben şu an sökmüş durumdayım yağ yakma sorunu var merkez yağ lambası yakarsa arayın demişti yağ seviyeside çubukta alt noktada bende çıkardım chipi çünkü her an yağ lambası yakabilir .
Kaç numara yağ kullanıyorsunuz? Bende 39000 deyim ve 1000 km sonra bakıma gireceğim, yağ çubuğuna baktım 2 parmak eksilmiş servise sordum normal seviyesinde dediler.
ben 17 yaşında lise son sınıf ögrencisiyim , arabalardan anlarım zaten motor okuyom race chip fiyatlarına baktım gözüm açıldı ;-race chip 400 tl-race chip pro 756 tl , bir ögrenciye göre çok yüksek fiyat ama yazın sanayide çalışıyorum hemen hemen 200 tl ayırabilirim kenara birazda babamdan alsam tam olur ama karar veremedim 400 tl ye chip mi alsam yoksa chip pro mu alsam 756 tl ye ?
aynen abi bende öyle düşündüm bide ,toyotası olan birisi satıyo(ismini unuttum) 2. el alsam pek sorun olmaz demi
Merhaba Arkadaşlar;Bende Race chip aldım. Arabam 2007 D-4D 90 bg-190nm tork Corolla Comfort. İlk ayarım nasıl olmalı? Bu ayarda ne kadar km. veya süre kullanmalıyım? Bundan sonraki ayarlar hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Forumun önceki sayfalarında var ama ilk başlayanlar için biraz karışık . Yardımınız için teşekkür eder, kazasız mutlu yolculuklar dilerim.
Mustafa abi selamlar .Abi size muhtemelen f/1 ayarında gelmiştir . Önce 2/1 ayarına alın yaklaşık 300 km sonra 4/1 ayarına alıp kullanın .Bu arada hayırlı olsun .
Merhaba Mahmut Bey;Yanıtın için teşekkür ederim.F/1 ayarında kullanmaya başladım. Biraz alıştı gibi. 100 km. sonra f/2'ye almayı deneyeceğim. Yoksa önerdiğin gibi 2/1 olarak 300 km. sonra 4/1' ayarına mı alayım? Selamlarımla...
Mahmut Bey Merhaba;Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Bu tavsiyelerinize uyacağım. Önce 2/1 300 km. sonra 4/1 ve devam. Sizin aracın yanlış hatırlamıyorsam yağ yakma sorunu mu vardı? çözümlendi mi? yanlış mı hatırlıyorum.Selamlar...
sevgili lise talebesi kardeşim, bahsettiğin fiyatlar seni korkutmasın, şu an vw yle çalışan abt firması bahsettiğin chipi 2900tl ye yapıyor. O fiyatlar yine uygun fiyatlar.
Rocco için 225 bg ulaşıyor diye biliyorum Alper.
210ps diye söylüyorlar 1.4 160lık için, ortalama değer. Ama adamlar chipi yaparken zaten nerdeyse blok fiyatını cebine koyuyor, o saatten sonra sıkıntı oluşsa bile, vw garantiye yaptıkları ödeme sonrasında kardalar. Bide işin içinde olup, bu remap olayının maaliyetinin ilk elde 75 pound olduğunu bilince, bu paraları vermek bana koyar açıkcası, o yüzden ellemem eğer alırsam