0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar şunu anlamıyorum:Hem yakıt düşüyor hem performans artıyor. Bu durumda buna neden olarak tek aklıma gelen şey yanma verimliliğin artması.Turboya dokunmadığınıza göre püskürtmeyle olmalı işiniz.Araca hangi durumda enjektörlerden ne kadar mazot püskürtüleceğini ECU belirlemiyor mu.O zaman siz ECU dan daha akıllı ona hükmeden bir cihaz mı takıyorsunuz araca?
Merhaba Mahmut .Race chip ayarlarını 4-4 yaptım. 2-3 gün hiç sorunsuz bindim. Biraz basayım dedim ve 4000 devire çıkınca chek engine mesajını verdi.akü başını defalarca söküp takmama rağmen mesajı silmedi. Aracım garantili olduğu için race chip i söküp servis yolunu tuttum. Servise giderken yolda mesajı kesti. Kutuyu hemen takıp ayarlarını 1-1 e aldım. Hata mesajı vermedi. Artık ayarlarla oynamam herhalde. Bu arada Cenk bey ilk başlangıç ayarı olarak 0-1 yapabilirsiniz. Hata mesajı vermiyor.500 km kadar gittikten sonra ayrı 1-1 yapın. Yok 4-4 yapmak istiyorum diyorsanız yapın, kabul eder fakat 3750 devirin üstüne çıkarsanız mutlaka benim gibi hata mesajı alıp tekrar 1-1 e çekersiniz. Kolay gelsinSelamlar ve SaygılarMekanikci
Merhaba arkadaşlar.Birde sizin dediğiniz gibi deneyeyim. Umarım sorun olmaz. 1-1 ayarında 2. podun 1 olması ve gücün geç devreye girmesi şehir içi trafiğinde hiç işe yaramıyor.Durmak yok. Motoru yakıncaya kadar devam ozaman.Teşekkürler. Selamlar ve SaygılarMekanikci
Selam arkadaşlar, hafta sonu F-1 ayarıyla 350 km yol yaptım. İlk başlarda 2500-3000 devirde gazdan ayağımı aniden çekersem "vıııınn" diye bir ses geliyordu. Racechipi aradım turbodan çıkan havanın sesi dediler. Şuan sesi nadiren duyar oldum. Uğur bey sizin dediğiniz gibi yapıp 1-1 veya 1-2 ayarını kullanacağım herhelde ama gönlüm 2. podu 4 yapmakta. Acaba diyorum 0-4 veya 1-4 yapsam ve böylece 300km kullansam nasıl olur
f-4 de arıza ışığı yakmıyor ,sonra 0-4, 1-4 , 2-4 gibi yükselte bilirsiniz.gerçekten devir podu yükseldikçe performans daha çok artıyor ama başdaki güç podunu da açarsanız arıza ışığı yakma ihtimali yükseliyor ,
Arkadaşlar racechip.de sitesi dahada ucuz 0 euro filan fark ediyor nerden baksanız yurdışı sitesi 24 saatte teslimat yazıyor şimdiye kadar 36 sayfada yorum yapan arkadaşlardan sipariş eden varmı almanyadan güvenebilirmiyiz teslimata?
RaceChip Ultimate diye birşey daha çıkartmışlar. Fiyatıda uçukmuş, 479 euro.
Check engine yazısıyla kullanmaya devam edersek sıkıntı olur mu?
Sercan bey bence bu şekilde kullanmayın e/4 ayarını bir deneyin bu ayar çok güzel oluyor .
F/5 ayarındaydı bende E/5 ayarına çektim kendi kendine uyarı kayboldu.Zaten merak ettiğim için sormuştum