0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abdurrahman bey, cihaz deneyimlerini paylaştığınız için teşekkürler.M/m vites değişimlerinde nasıl davranıyor peki araba?Ben Drakebox2 aldım ve kullandım, ancak vites değişimlerinde sorunlar yaşamıştım. Vites değişim zamanlarında hem gaz kesiyor, hem de vites değiştirmiyordu.Sizdeki race chip'in bir internet sitesi var mı? Model v.s....ve montajı nasıl yapılıyor.Yani, bendeki drakebox ile aynı mantıkta mı çalışıyor.
Memnuniyetle halleder tecrübelerimi paylaşırım Mahmut kardeş,hele bir hayırlısıyla gelsin
Teşekkürler abi satıcı perşembe en geç cuma elinde olacağını söyledi kendi gittigidiyora ilanı kattıp beni arıcak bende siparişi verecem tahminen en geç pazartesi elimde olur eğer satıcı en geç cuma kargoya verirse .
İnşallah sende benim gibi memnun kalırsın,sorunsuz problemsiz bir şekilde güle,güle kullanırsın
Abdurrahman abi ne zamandır yoktun ben arabayı sattın zannediyordum:D Yine bomba gibi konularla dönmüşsün. Ünye'ye selamlar.
Sercan kardeş ben teşekkürederim ,ben 1senedir kullanıyorum ama takar takmaz burada yorum yapmayı uygun bulmadım, öncelikle zararı ve olumsuzluklarını görmek istedim ,çok şükür herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım.Son zamanlarda konu hortlayınca ilgilenenlere yardımcı olmak amacıyla bilgi ve gözlemlerimi paylaşmak istedim
Teknik ayrýnýtlar (chip markasý vs) sizde gizli mi kalacak? (konu içinde paylaþýlmadý sanýyorum ve ya ben mi görmedim)Levent hocam cihazin markasi baslikta yazildigi gibi race chip .nasil bir teknik bilgi almak istiyorsunuz.siz sorun ben elimden geldigi kadariyla yanitlamaya calisayim
Mahmutcum ne kadara aldın.
Mahmut sağol kardeşim bilgilendirme için bende düşünüyorum, fakat TRD ninkini bulamadım bir alternatif olarak düşünebilirim.Senden de paylaşımlarını bekliyorum.
Sizde sağolun chip gelsin paylaşımları burda paylaşacağım .
Arkadaşlar bugun race chipin siparişini verdim en geç perşembe elimde olur bende deneyip tecrübelerimi sizinle bu konu altında paylaşacağım .Abdurrahman abi sizden resim istemiştim fakat aldığım yerin aracıda aurismiş resmi ordan temin ettim bilginiz olsun eğer resmi çekmediyseniz boşuna uğraşmayın ama ayar konusunda yardımlarınızı bekliyorum .Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler .
Tamamdır. Mahmut kardeş ,hayırlı olsun
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 13, 2012, 12:23:13Teknik ayrýnýtlar (chip markasý vs) sizde gizli mi kalacak? (konu içinde paylaþýlmadý sanýyorum ve ya ben mi görmedim)Levent hocam cihazin markasi baslikta yazildigi gibi race chip .nasil bir teknik bilgi almak istiyorsunuz.siz sorun ben elimden geldigi kadariyla yanitlamaya calisayim
Race chip te seviye ayarı var mı? Cıhaz takılınca; Yaklaşık ve ya tam olarak aracın kaç hp olduğunu tespitinde bulundunuz mu?Tam gaz vites değişimlerinde her hangi dengesizlik var mı? E modunda ve Es modunda, her ikisinde ayrı olarak en ufak bir sorun kesinlikle yok mu?Ürün tam olarak bu mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.http://www.racechip.de/RaceChip-montaji-11i.html