0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla 5/1 yaptım hoşuma gitti 6/1 yaptım dedim ne oluyor
110.000'deki d4d'ye takılır mı bu arkadaşlar?
Takılır abi niye takılmasın .
Km biraz yüksek ya o bakımdan dedim.Yağ yakma problemi falan yapar mı?
Yok Mustafa abi birşey olmaz araç şu an yağ yakmıyorsa aynı şekilde yağ yakmaz .
Şükür, yağ yakma problemimiz yok.Sitesine baktım da 2 tipi var. Forum bunlardan hangisini tercih ediyor?Normal ile pro arasında çok fiyat farkı var ama değerler arasında o derece fark görünmüyor.Ucuz etin yahnisi yavan olur mu ki?
Abi bildiğim Ahmet abi hariç herkes normal olanını kullanıyor bence pro ya gerek yok .
Umut kusura bakma telefonuna bakamadım musait değildim . Geldiği ayarda dediğin gibi çok fazla birşey farketmiyor ben bugün 5/1 e aldım ama ondan önce 4/1 de 4000 km civarı kullandım benim araçta 2. podu ellemedikçe arıza ışığı yakmadı dün 5/2 ye almıştım biliyorsun .2. podu 2 ye alınca yine arıza ışığını yaktı şu an 5/1 de arıza ışığıda söndü performansıda çok güzel oldu sende 4/1 de biraz kullan fakat aracı aşırı zorlama senin hatan bence aracı çok zorlaman olmuş ben daha 4000 deviri geçmedim çipli en fazla 3500 devirlere gelirim bilemedin 4000-4200 de değiştiririm vitesi zaten üstü dizel motorlarda gereksiz .Abdurrahman abiyi dinlemenide tavsiye ederim o benden daha tecrübeli . Bide bu chip araçlar aynı olsada her araçta aynı tepkiyi vermiyor yani aynı araç aynı motor 2 araçtan birinde 5/1 de arıza ışığı yakmaz iken diğerinde arıza ışığı yakabiliyor . Ama senin araçta 4/1 de arıza ışığı yakacağını zannetmiyorum ama ilk başlarda aracı zorlamamanı tavsiye ederim .
Mahmut kardeşim zaten yeterince yardımcı oldun sağol ... Şimdi ayarı 2/1 alacam alıştıra alıştıra gidecem çünkü dün stop edince biraz tırstım diyebilirim..Sende 6/1 al mahmut bende sana tavsiye daha yeniyim ama tavsiye veriyorum oda güzzel
Ne demek Umut her zaman yardımcı olmaya çalışırım .5/1 güzel oldu fazlada zorlamayim diyorum . Gerçi en son 4/1 e aldığımdada bu ayarı daha ellemem diyordum ama bakalım ne olacak . Bu arada Umut yine hatırlatim aracı 5000 devire kadar zorlama ne olur ne olmaz zaten gerekte yok 4000 den sonra tork birden düşüyor .Bide vidası boşa dönüyor demiştin onuda halletmeye bak aldığın yeri ararsan mutlaka yardımcı olacaklardır .
Konuştum aldığım yerle bir bilgisayarcıdan uzununu bulmam lazım onun ondan sonra problem kalmaz..Yine söylüyorum mahmut al 6/1 e bak doyamazsın tadına 5/1 tam ivmelenmeyi sağlamıyor .. 6/1 güzel ama sen bugün 6/1 al mahmut Öyle yapacam çok zorlamayacam artık .. İlk sürüştü dayanamadım
mahmut kardeşim doğru söylüyor ,pro almanıza hiç gerek yok.2.0 motorlar için pro olanını tavsiye ediyorlar .ben o yüzden aldım.
Ok alak bakalım 6 ya ne olacak zaten 7 en yüksek seviyeydi galiba .
Bekliyorum cvbını dayanamadı aldı
Yok daha almadım Umut bugün yarın denerim bakalım nasıl olacak .İyi olacağı kesin ama önemli olan arıza ışığı yakıp yakmayacağı .
Yakmaz mahmut al sen o ayara
Bana diyene kadar sen alsana arkadaşım niye gaz verip duruyorsun Şaka bir yana merak ettim akşama arabayla bir yere gidersem deniceğim bakalım ne olacak .
Ee ben dün gece aldım sonra geri 2/1 aldım bugün sabah Mahmut sende hiç vites geçerken ses filan yapıyor mu chipten sonra.. Veya motorda bir anormallik var mı sesinde veya farkettiğin birşey?
İnternetten mi aldınız arkadaşlar?Sıkıntısız geliyor mu cihaz?Ayrıca, kendiniz montajlayabilirsiniz, diyor ama sıkıntısız montaj yapılabiliyor mu?Önceki mesajlarda muhtemelen vardır cevapları ama çok sayfa birikmiş, kusuruma bakmayınız.