0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi hayırlı olsun. Gelince bir tur verirsin artık
tabiiki Vedat, 1.6'lık dizel corollamı deneyebilirsin ) Burgaz'a geldiğinde buluşalım. oğlak sözümüzü gerçekleştirelim...
Ünal abi nasıl yani 1.6 dizel corolla
chip takınca 1.4 oldu 1.6
Ünal abiBence oldu 1,8 benim arabaya binenler eğer araba hakkında birşey bilmiyorlarsa bu 2.0 mı diye soruyorlar . 1.4 deyince önce turbo benzinli sanıyorlar yok dizel deyince kendilerle dalga geçtiğimi düşünüyorlar .
Söylediğin doğru Mahmut, 1.4 tsı motorun performansı ile neredeyse aynı düzeyde. Daha önce 1 yıl kadar 140'lık dsg jetta kullanmıştım. Hakikatten müthişti. Chip takıldıktan sonra Corollam jetta'yı aratmaz oldu.
ya bu konu tam final dönemime denk gelmiş nasıl bu muhabbetleri kaçırdım anlamadım hepsini okumaya vaktim yok bana sadece istanbulda nerede yapıldığını söyleyin hem gaz tepkimesi için hemde box için gidip yaptırayım hemen
Arkadaşlar geldi racechip taktım çalıştırır çalıştırmaz arıza ışığı yaktı.. Biraz dolandım zorladım filan sönmedi ışık.. Satıcının gönderdiği ayarda da hiç bir fark göremedimm yani şimdi ayarları değiştirsem arıza ışığı söner mi acaba
Satıcının ayarı kaça kaç???
f/1 di satıcının ayarı şimdi yine test sürüşünden geliyorum 5/1 yaptım söndü arıza ışığı biraz zorladım çok güzel gidiyordu .. 5 000 devire kadar bastım bir ara zorladım baya sonra stop etti durdum çalıştırdım arıza lambasını yaktı .. Daha sonra biraz dolaştım 6/1 yaptım ayarı bir süre sonra söndü arıza lambası .. İnş bir daha yanmaz bu ayarda kalır çünkü 6/1 ayar çok iyi gidiyor..
Hocam senin arıza ışığın sönmez ,sen aracı alıştırmadan son ayarlara getirmişin ve gücün torkun tadına varmışsın, keşke düşük ayarlardan alıştıra alıştıra yükseltseydin.
Abdurahman abi mahmut kardeşimle konuşmuştum 2. podu oynamasan arıza ışığını yakmıyor benim araçta dedi.. bende o şekilde yaptım ama stop etmesinin sebebi ney anlamadım neden stop etti öyle ?
O zaman yarın 3/1 yapiyim abi biraz öyle kullanıyim yavaş yavaş 4/1 yapiyim .. Stop ediyorum yani böyle zorladığım zaman sürekli abi ?
2/1 yap ,acele etme ecu denilen sitem alışsın, kabullensin gücü benimsesin