0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Acaba bu uygulamalar dizel yarise uygulanabilir mi?
kardeşim dünyaya bidahamı gelcez:) tadına bakmak lazım:)
amin kardeşim cümlemize 110 hp 270 nm yaris de kulağa hoş geliyor aslında Auris corolla , verso var race chipli.Yaris de olsun
iki gün önce Tekirdağ da benim 2008 m/m corollama race chip taktırdım. Arabam corolladan önce kullandığım 140'lık jettamı anımsattı. Hakikatten arabama can geldi diyebilirim. Vites yükseltme aralıkları kısaldı. yakıt tüketimi de 1- 1.2 lt kadar düşük seyrediyor. Depoyu fulleyerek tüketim miktarını ölçeceğim.
Hakan bey, değerli düşünceleriniz için ben size teşekkür ederim, gerekli yardımı bilgili dostlar zaten yapacaktır emin olabilirsiniz.
abdurahman bey son hızda bir değişiklik olmadığını söylüyolar ben öyle duymuştum...sadice kalkışlarda etkili oluyomuş diye biliyorum....doğrumudur??
evet , okudugum kadari ile bundan hic suphem yok.. gerci forumdan epey bilgi sahibi oldum. ama racechip elime gectiginde asil sorularim olabilir. aklima gelmisken ilk sorumu sorayim bari, racechiple aracini en fazla kim kullandi acaba? kisa vadede bu tur uygulamalarin zarari olmayabilir ama fazla km lerde yada fazla kilometreli bir aracta zararli olurmu? arac yeni olsa hic dusunmeyecegim ama 160bini gecmis bir aracta acikcasi cekinmiyor degilim??
Teşekkür ederim arkadaşlar, chip takan yetkili chip kutusu üzerinde 0-10 arasında kademe olduğunu, benim aracım için 7. kademenin uygun olduğu için 7. kademeye ayarladığını söyledi. Bugün yakıt ortalamsını sıfırlayarak 50 km şehirler arası 100 km ortalama hız ile yol yaptım. son ortalama 4.1 lt idi.
ben dizel corollamda t-tuning denen analog boxla eksozdan simsiyah duman çıkarta çıkarta 40 bin km bindim ,en ufak arıza yaşamadım ,sonra dizel verso aldım ilk işim 2bin km civarında box takmak oldu busefer boxın ucuzuna kaçmadım race chip aldım ,bunda eksozdan duman atma olayı hiç olmadı,aracımda 10 bin km ye yanaştı.anlıyacağınız 48 bin km lik box tecrübem oldu şimdiye kadar çok şükür hiçbir arıza olayım olmadı .160bin km avrupa arabalar için turbonun uzatmaları oynadığı aralık, boxı takmadan önce mutlaka bir ustaya aracınızın kontrolünü yaptırın ,