0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anormal bir ses yok bende chipsiz nasılsa chiplide öyle .Mustafa abi ben internetten aldım Umut'ta galiba internetten aldı montaj zor değil zaten aldığınız yer telefonla destek veriyor konya'da eğer bayisi varsa deneyerekte alabilirsiniz .Konyada bayisi varmış .Konya bayisinin telefon numaraları .İŞ: 0332 230 00 70 GSM: 0539 726 19 00Yetkili kişi : Hakan KOCAMAZBu bilgilere race chipin Türkiye sitesinden ulaştım isterseniz arayın deneyerek alma şansınız olur .
Teşekkür ederim Mahmut kardeşim.Deneyerek almak daha iyidir tabi ki.
İnternetten mi aldınız arkadaşlar?Sıkıntısız geliyor mu cihaz?Ayrıca, kendiniz montajlayabilirsiniz, diyor ama sıkıntısız montaj yapılabiliyor mu?Önceki mesajlarda muhtemelen vardır cevapları ama çok sayfa birikmiş, kusuruma bakmayınız.
Muhtemelen. 1700 devirde motor. 2000 dede chip devreye giriyor ve ufak sarsilma oluyordur.her vites atisinda devir 2000 den asagi dustugu icin herdefasinda hissediyordursundur
Abdurrahman abi şimdi yine sürdüm 3000 devire kadar yüklendim biraz gazdan ayağımı çektiğim anda bir sarsılma oldu ?
umut kardeş bu konu hakkında bilgim yok.ama istersen cihazı sök ve öyle dene problem cihazdamı diye deneyelim
Arkadaşlar bir sorunla karşılaştım 2000 devirle 4000 devir arasına gaza yüklendiğim de vites atarken araba o an bir tekleme gibi bir olayı oluyor.. Yani tam olarak kendi kendine gaz verip sonradan kesiyor gibi oluyor neden kaynaklanıyor acaba bu ayar da 2/1 de..
http://forum.donanimhaber.com/m_43940391/mpage_11/key_/tm.htmlinkteki forumda aynı sorunu yaşayan 2 tane opel astra sahibi vardı,hatta bende aynı sorunu yaşamıştım . çözümü ;race chipin sağdaki devir podunu 4 ve üzerinde tutarak ,başdaki güç podunu 1 ve altına doğru kısmakta bulduk , astra dizel kullanan arkadaş 1-7 ile bu sorunun çok büyük derecede azaldığını söyledi,bende b-7 ayarında kullanıyorum bendede problem kalmadı .race chip,turbodan önce devreye girerse gazda kesilme hissi çok azalıyor ama turbodan sonra devreye sokarsanız motorda söylediğiniz durumlar gözleniyor .ben bizzat şahit oldum.
Ahmet bey'in dediğine katılıyorum,ama malesef bu durumda ciddi bir güçden mahrum kalacaksın
Benim araç mmt ,bende olmuyor ,ama senin için yarın bir deneyeyim
Abdurrahman abi ne oldu denedin mi ? Benimde aklımda son ayarı /7 yapmak var acaba 4/7 veya 5/7 de de öyle bir sorun yaşanır mı ?
kesinlikle yasarsin .sen chipi devre disik birak ve sonra tekrar tak sil. bastan 1/2. Ayardan devam et
Tamam abi bugün denerim..
Umut sağ taraftaki pod ( senin sağın ) 1 de sabit kalsın ,sol tarafı her 100-150 km de arttır bakalım nerde arıza ışığı yakarsa bir geri alır orada bırakırsın