0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araca yapılan işlem box değil direk ECU ya müdahale idi ve bu sorunlar hurafa değil bizzat kuzenimin yaşadığı sorun bu sorunlarda geçen hafta ortaya çıktı araç şuan orjinal yazılımda...
Ctesi günü bakım için servise gittiğim için racechipi sökmüştüm.Servisten sonra taktım ayarını değiştirmedim fakat 4/1 ayarında check engine uyarısı vermeye başladı. Başlangıçta test için takılan aparatı taktım fakat yeşil ışığı yanmadı (kontak açıkken ve çalıştırıpta denedim) Satıcıyla irtibata geçtim bakalım ne olacak. Bu arada satıcıya auris için uygun ayarları sordum "Toyota 1.4 D için F/1. Veya maximum 1/1 ayarı öneririz"yanıtını verdiler.Bilginize...
bende 1000km f-7 ile gezdim hiçbir şekilde arıza ışığı yanmadı, arabayı servisde bilgisayara bağladılar,servis çıkışında tekrar taktım 50 km sonra arıza ışığı yandı,şimdi tekrar b-7 ayarına düşürdüm bir problem yok firma race chipi düşük ayarlarda kullandırmak istiyor,söyledikleri ayarların tamamı hikaye, en güzel ayar kendinizin memnun kaldığı arıza ışığı yakmayan ayardır.
Ahmet bey hayırlı olsun güle güle gazlayın
Ahmet abi artık dyno verisi alsak iyi olur senin araçtan.
sercan, tokat ta dyno vardıda bizmi girmedik
konu hakkinda neredeyse butun mesajlari okudum. racechip uygulamasini bende dusunuyorum, acikca soylemem gerekirse bir kac forum gezindim ama bu forumdaki kadar doyurucu bilgiye rastlamadim. aklimdaki sorulara cevap bulmak vede kullanicilarin tecrubelerinden faydalanmak icin bu foruma uye oldum. umarim yardimlarinizi benden esirgemessiniz...