0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki birşey merak ediyorum, 2008 Corolla Dizel aractan çıkma bir chip alacağım, bu benim aurise uyum sağlarmı peki ?
uyumlu olduğunu söyledide bencede uyumlu değildir ...
benim aracım auris 2011 satan kişi 2008 corollada kullanmış icadı, kablosunun uyup uymadığını ancak deneyerek görebilirim sanırım değilmi ? yada neresinden anlayabiliriz ?
Ben daha önce corollası olan birinden alıcam ama kendi aracını satarken çıkartmış çipi satmak için.. ondan nasıl öğrenirim, aslında bana bu lazım.
Evet haklısınız, tanıdıktan almak lazım... sizden mesela , satıyormuydunuz?
Sprint booster benzeri ürün çıkmış (yada ben yeni gördüm) DTE PedalBox racechip satıcısında
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dte-pedalbox-80749943/detaylinkteki aleti söylüyorsun heralde sercan,sprintboosterin muadili çok ama fiyatları hep ona yakın , buda 530 tl civarında yapıyor. forumlarda sprintboosterin yakıt miktarını arttırdığından bahsetmişler ,doğruluk yanı varmı acaba ?bende yakın bir zamanda almayı düşünüyorum.
Sprint Booster ve Race Chip Taktırmak İstiyorum Ama İstanbulda Yaptıran Varmı Hiç ?
Chip uygulamasını takarken şu iki şey gözden kaçırılmazsa iyi olur baskı balatanız erken bitecektir ve ayrıca bizim 97hp lik 207de yaşadığımız gibi bir şanzıman sorunu yaşayabilirsiniz...
1500 km dir 4/2 ayarında kullanıyorum yakıt tüketiminde de 1lt lik bir azalma oldu bilgilerinize...