0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğrudur Ahmet abi 3/1 de ben memnunum ve böyle kullanacağım kapağı kapattım bidaha açıp oynamayı düşünmüyorum her araç farklı ayar kabul ediyor zaten tüm araçlara uyma sebebide bu bence herkez kendi ayarını kendi bulmalı işin ilginç tarafı f/4 300 km gittim ve 170 km si şehirler arası hızım 70 ile 90 arası idi ve aracı hiç zorlamadım .Bana ayar konusunda yardımcı olan Abdurrahman abi ve Ahmet abiye tekrardan çok teşekkürler özellikle Abdurrahman abiyi chipi almadan önce ve aldıktan sonra özelden olsun bu konu üzerinden olsun baya rahatsız ettim sağolsun hiç çekinmeden elinden geldiğince yardımcı oldu .
oooo Konu almış başını gitmiş aramıza yeni arkadaşta gelmiş
Evet abi 20. sayfa oldu daha sprint boostera gelemedik bir 20 de o sürer gerçi onun ayarları basit 3 ayar var galiba biri kapalı konum , biri orta , 3. konumda en hızlı tepki verdiği konum . Yanlışım varsa düzeltmenizi rica ediyorum .
Yanlışın yok mahmut ayarı 3 e getiriyorsun ,ayağını hafif gaza değdiriyorsun araba yerinde durmuyor
Ver gazı abi ver gazı . Şaka bir yana sprint boosterda almayı düşünüyorum fakat şu an maddiyat izin vermiyor .Abi bide servise giderken sprint boosteru çıkarıyormusun .
Daha öncede söylemiştim Race chip + Sprint booster Yağ ile bal ,tahin ile pekmez, aslı ile mecnun, kerem ile aslı gibidir Servise giderken of konumuna getiriyorum,servisdeki arkadaşlar duvara toslamasın diye
Abi şeytan diyor ver siparişi şimdi 2 gün sora gelsin ama şu an maddi açıdan musait değilim. Aslında zorlasam alırımda chipi yeni aldım onu ödeyim onada sıra gelecek .
Sprint boosterı nerden bulabiliriz
Gaza gelme sen Abdurrahman abiyi boş ver Sprint booster varya ooofffff
Sprint booster tek başına aracınıza güç katmaz
sprint booster ın audi a4 ün dsg şanzıman beynini bozduğunu ve garantiden değiştiğini yazmış kullanan biri,acaba mmt vitesde durum nasıl
Abi istediğin kadar gaz ver depo boş depoda yakıt olsa çoktan almıştım şimdi aracımda takılıydı . Abi Sercan beyde race chipi aldı önceki mesajları okursan görürsün gözden kaçırmış olmalısın .
Ahmet abi baskı balatasını bitirmiş olsa anlarımda beyni bozacağını sanmıyorum . Tabi kesin birşey söylemek yanlış olur sadece benim fikrim beyne herahangi bir hasar vereceğini sanmıyorum ama tepkiyi hızlandırdığı için baskı balatayı biraz erken bitirebilir .
Yurtdışında 100-150 dolar civarında satılıyor turkiyedeki fiyatida bu rakamlara yakınsa alabirim
Balatayı normal kullanımda nasıl ani kalkışlarda bitiriyorsa ,sprint booster de aynı şekilde bitirir .Beyin arızasına gelince hiç bir bilgim yok
Özür dilerim ben atlamışım
2008 model audi a4 üme takdım aracım otomatik ben 650 tl ye aldım birde sanırım biraz kazık yedim şimdi bu konuyu okuyunca 500 e alanda varmış.. ilk 2 ay her şey güzeldi sonraları yolda giderken araba sanki kendi kendine fren yapar yada vites küçültünce araba bir kendini geri çekerya o misal hafif tutukluklar başladı çok titiz biriyimdir allahdan hemen daha hisseder hissetmez işi gücü bırakdım servise gittim çünkü aklıma şanzıman geldi ilk bu tür bir arızaya neden olabilicek parça olarak.. yol yakınken hemen gidiyim dedim arıza büyümeden.. aracı makineye bağladılar araç şanzıman elektrik bilmemne arızası gösteriyordu servisde tanır beni aracım op orjinaldir öyle performansla işim olmaz sprint boosterıda hani trafikde araba otomatik ilk kalkışda bir hantallık olurya o gitsin diye taktırmışdım neyse adam yüzüme bakdı abi sen bu araca bir şey takdınmı dedi yalan söyledim yok dedim çünkü aklıma şanzıman falan komple değişmesi gerekirse sprint booster taktık desem garanti dışı kalıcak.. yalanıda sevmem ama bir şanzımanda heleki audi herhalde 7-8 bin tl den aşağı değildir.. neyse adam abi biraz daha kullan ben arızayı sildim dedi eğer tekrar ederse şanzımanı indirip bakmamız lazım dedi bende ok dedim direk ordan çıkdım bu sprint boosterı aldığım yere gittim çıkartın dedim.. abi geri almam falan dedi bende sana geri vericem demedim aldık bir kere çıkart dedim adam çıkarttı.. sahibindene satılığa koydum bir arkadaşa sattım ama satmadan başımdan geçenide anlattım dedim onada belki sprint boosterdan belki değil ama başımdan böyle bir şey geçdiği için satıyorum dedim arkadaşda onu kabul etti aldı 400 tl ye sattım.. Diyiceğim şu benim başıma böyle bir şey geldi belki sprint boosterdan belki değil aletede çamur atmıyorum sadece böyle bir şey geldi sprintboosterı takmadan önce yokdu çıkardıkdan sonrada tekrar etmedi.. yukarıdaki yazı sprint booster takan audi sahibinin başına gelen talihsizliği anlatıyor