Gönderen Konu: Race Chip + Sprint Booster  (Okunma sayısı 137635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Race Chip + Sprint Booster
« Yanıtla #340 : Mart 30, 2012, 09:57:53 »
Son hız değişmesede örneğin 180 km hıza daha çabuk ulaşmasıda benim için önemli. Anladığım kadarı ile bunu yapabiliyor.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #340 : Mart 30, 2012, 09:57:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #341 : Mart 30, 2012, 10:02:21 »
Son hız değişmesede örneğin 180 km hıza daha çabuk ulaşmasıda benim için önemli. Anladığım kadarı ile bunu yapabiliyor.
Evet Serkan abi hemde acayip yapıyor sana nasıl anlatsam bilmiyorum ki yaşamak lazım inan aracı tanıyamıyacaksın ve trafikte 1.4 motor diye seni küçümseyip dikkate almayanlar plakanı okumak zorunda kalacaklar . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #342 : Mart 30, 2012, 11:58:43 »

Çok şükür :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #343 : Mart 30, 2012, 12:46:28 »
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #344 : Mart 30, 2012, 20:16:19 »
Bu konuyu kapatın artık.Yeter, masraf ettireceksiniz.40 yaşından sonra beni böyle şeylere bulaştıracaksınız.Allah Allah. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #345 : Mart 30, 2012, 20:24:37 »
Konuyu kapatmayında Hakkı Abidende ceza yemeyin hız limitini çok aştınız .:D:D
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #346 : Mart 30, 2012, 20:26:53 »
Bu konuyu kapatın artık.Yeter, masraf ettireceksiniz.40 yaşından sonra beni böyle şeylere bulaştıracaksınız.Allah Allah. :D

Hakan bey eğer aracınıza box takarsanız ,esas 40 yaşından sonra araba kullanmış olacaksınız :D
40-18= 22 yıl boşa gitmiş  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #347 : Mart 30, 2012, 20:27:59 »
Konuyu kapatmayında Hakkı Abidende ceza yemeyin hız limitini çok aştınız .:D:D

:D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #348 : Mart 30, 2012, 20:31:19 »
Hakan bey eğer aracınıza box takarsanız ,esas 40 yaşından sonra araba kullanmış olacaksınız :D
40-18= 22 yıl boşa gitmiş  :islik:

Farkındayım ama ayara kafayı takar.Gece gündüz araba sürmeye kalkarım.Hanımla bozuşuruz. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #349 : Mart 30, 2012, 20:32:46 »
Farkındayım ama ayara kafayı takar.Gece gündüz araba sürmeye kalkarım.Hanımla bozuşuruz. :D
Anladım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #350 : Mart 31, 2012, 00:28:17 »
Beyler, bu forumu kücüklerinde okudugunu düsünerek trafik kurallarini cignediginiz veya cignemeyi özendiren mesajlar yazmaktan kacinmanizi istiyoruz. Trafige acik bir yolda yapilan yüksek hiz ve benzeri tarz rakamlari yazmayiniz.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #351 : Mart 31, 2012, 07:25:06 »
ilk 4/3 macerasından sonra dün 1/4 ayarıyla yaklaşık 50 km yol yaptım aracın şu anki hızlanmaları iyi.Siyah duman vs sıkıntısı yok. Ayrıca sanki motor gürültüsü ve titreşiminde de iyileşme oldu gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #352 : Nisan 01, 2012, 15:01:01 »
Arkadaşlar şunuda belirtmekte fayda var SİYAH DUMAN olayı takar takmaz yaşanan bir olay değildir.
Araç ile chip biraz süren ilişkisinden sonra Şöförün aracı çok zorlayarak kullanmasından kaynaklıdır.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #353 : Nisan 01, 2012, 15:28:08 »
...1.4 motor diye seni küçümseyip dikkate almayanlar plakanı okumak zorunda kalacaklar . :D

Bu olmadı işte Mahmut. Arkadaki araçlar plakanı okuyabiliyorsa , sistem yeterli performansta değildir , biz böyle bilirdik :D.

Şaka bir yana ,  bu box/chip konusunda biraz da algı farkı yokmu acaba? Yani normal aracınızla gazı alışageldiğinizden daha da fazla kökleyerek elde edilebilecek bir ataklığı , boxlı durumda gaza daha az basarak elde etmenin farkı yok mu bu algının içinde? Yani tabii ki boxın bir katkısı var ama hissettiğinizin hepsi boxdan değil pedalın pozisyon/gaz seviyesi ayarının değişmesinden kaynaklanıyor gibime geliyor bir kısmı da.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #354 : Nisan 01, 2012, 15:38:37 »
Bu olmadı işte Mahmut. Arkadaki araçlar plakanı okuyabiliyorsa , sistem yeterli performansta değildir , biz böyle bilirdik :D.

Şaka bir yana ,  bu box/chip konusunda biraz da algı farkı yokmu acaba? Yani normal aracınızla gazı alışageldiğinizden daha da fazla kökleyerek elde edilebilecek bir ataklığı , boxlı durumda gaza daha az basarak elde etmenin farkı yok mu bu algının içinde? Yani tabii ki boxın bir katkısı var ama hissettiğinizin hepsi boxdan değil pedalın pozisyon/gaz seviyesi ayarının değişmesinden kaynaklanıyor gibime geliyor bir kısmı da.

:D

Eftal abi normal hali ile boxlu hali arasında ciddi bir fark var ondan algı farkı veya pedal pozisyon farkından olduğunu sanmıyorum dün arkadaşım bindi arabaya o bile farketti ne yaptın bu arabaya falan demeye başladı ve ilk fırsatta kendi arabasına almayı düşünüyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #355 : Nisan 01, 2012, 23:04:55 »
Arkadaşlar şunuda belirtmekte fayda var SİYAH DUMAN olayı takar takmaz yaşanan bir olay değildir.
Araç ile chip biraz süren ilişkisinden sonra Şöförün aracı çok zorlayarak kullanmasından kaynaklıdır.

bu konuda yanılıyorsun sercan ,ben 3 yıldır box kullanıyorum,anolog boxı aracına taktığın an ,dip gazlarda arkadan simsiyah duman atıyor,yani ilerleyen zamanlarda filan olmuyor, boxı söktüğüm zaman , siyah duman anında kesiliyordu.ben race chiple tanışmadan önce ,bütün boxların aynı mantıkla çalıştığını düşünüp, siyah duman olayına 3 yıl  katlandım ama başka bir forumda en az 40 kişiden race chipin duman attırmadığını duyduktan sonra sipariş verdim ,gerçektende aracı son limitlerine kadar sıkıştırsanda hiçbir şekilde siyah duman attırmıyor.şimdilik boxla 3000 km oldu ,hala siyah duman gözükmüyor.eski uyduruk boxımı dumanlı bir şekilde 30 bin km kullandım ,aracımı 75 bin km de sattım  en ufak arıza çıkartmadı.ben performanslı ve hızlı araç sürmeyi çok severim ona rağmen hiçbirşey olmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #356 : Nisan 01, 2012, 23:10:59 »

eftal bey olay gerçekten psikolojik  değil,eskiden 1. vitesden 2 ye çektiğim zaman, araba hafif bir boğulur gaz yemez  ,sonra turbo devreye girince kendine gelir ve uzardı,şimdi 1. vitesden 2. vitese çekip gaza bastığım an araba  patinaj çekiyor.aracın turbosunun  devreye girinceye kadar olan hantallığını ortadan kaldırıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #357 : Nisan 02, 2012, 09:11:35 »
bu konuda yanılıyorsun sercan ,ben 3 yıldır box kullanıyorum,anolog boxı aracına taktığın an ,dip gazlarda arkadan simsiyah duman atıyor,yani ilerleyen zamanlarda filan olmuyor, boxı söktüğüm zaman , siyah duman anında kesiliyordu.ben race chiple tanışmadan önce ,bütün boxların aynı mantıkla çalıştığını düşünüp, siyah duman olayına 3 yıl katlandım ama başka bir forumda en az 40 kişiden race chipin duman attırmadığını duyduktan sonra sipariş verdim ,gerçektende aracı son limitlerine kadar sıkıştırsanda hiçbir şekilde siyah duman attırmıyor.şimdilik boxla 3000 km oldu ,hala siyah duman gözükmüyor.

Abicim bana görede dediğim gibi yani limitleri zorlayıp 20.000km yaptıktan sonra misal aracı çok sıkıştıran birinin aracından sağlıklı bir işletim göreceğini sanmam.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #358 : Nisan 02, 2012, 13:29:28 »
off diyorum bu nasıl bir konudur böyle arkadaşlar  :alkis: :alkis: :alkis:  usanmadan okudum butun sayfaları emeği geçen herkese teşekkürler. bu uygulamayı yapmayı bende düşünmüyorum değil  :D ama hanımla beraber kullanıyoruz aracı ;) sadece şu vites geçişlerini seri hale getirme ve 1 ve 2. vites arası bayılmayı engelleme için uygulamak mantıklımı yoksa böyle kullanmaya devammı edeyim?
teşekkürler.
(araç 3 aylık şuan 2.000 km de m/m)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #359 : Nisan 02, 2012, 13:50:29 »
off diyorum bu nasıl bir konudur böyle arkadaşlar  :alkis: :alkis: :alkis:  usanmadan okudum butun sayfaları emeği geçen herkese teşekkürler. bu uygulamayı yapmayı bende düşünmüyorum değil  :D ama hanımla beraber kullanıyoruz aracı ;) sadece şu vites geçişlerini seri hale getirme ve 1 ve 2. vites arası bayılmayı engelleme için uygulamak mantıklımı yoksa böyle kullanmaya devammı edeyim?
teşekkürler.
(araç 3 aylık şuan 2.000 km de m/m)
Sedat abi ben 2000 devir altı için aldım zaten aracımın performansından memnundum ve bence almaya değer eğer bulunduğunuz yerde satan varsa geri alma koşulu ile satarlarsa öyle alıp deneyebilirsiniz memnun kalmassanız geri iade edersiniz ama iade edeceğinizi sanmıyorum .