0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son hız değişmesede örneğin 180 km hıza daha çabuk ulaşmasıda benim için önemli. Anladığım kadarı ile bunu yapabiliyor.
Çok şükür
Bu konuyu kapatın artık.Yeter, masraf ettireceksiniz.40 yaşından sonra beni böyle şeylere bulaştıracaksınız.Allah Allah.
Konuyu kapatmayında Hakkı Abidende ceza yemeyin hız limitini çok aştınız .:D
Hakan bey eğer aracınıza box takarsanız ,esas 40 yaşından sonra araba kullanmış olacaksınız 40-18= 22 yıl boşa gitmiş
Farkındayım ama ayara kafayı takar.Gece gündüz araba sürmeye kalkarım.Hanımla bozuşuruz.
...1.4 motor diye seni küçümseyip dikkate almayanlar plakanı okumak zorunda kalacaklar .
Bu olmadı işte Mahmut. Arkadaki araçlar plakanı okuyabiliyorsa , sistem yeterli performansta değildir , biz böyle bilirdik .Şaka bir yana , bu box/chip konusunda biraz da algı farkı yokmu acaba? Yani normal aracınızla gazı alışageldiğinizden daha da fazla kökleyerek elde edilebilecek bir ataklığı , boxlı durumda gaza daha az basarak elde etmenin farkı yok mu bu algının içinde? Yani tabii ki boxın bir katkısı var ama hissettiğinizin hepsi boxdan değil pedalın pozisyon/gaz seviyesi ayarının değişmesinden kaynaklanıyor gibime geliyor bir kısmı da.
Arkadaşlar şunuda belirtmekte fayda var SİYAH DUMAN olayı takar takmaz yaşanan bir olay değildir.Araç ile chip biraz süren ilişkisinden sonra Şöförün aracı çok zorlayarak kullanmasından kaynaklıdır.
bu konuda yanılıyorsun sercan ,ben 3 yıldır box kullanıyorum,anolog boxı aracına taktığın an ,dip gazlarda arkadan simsiyah duman atıyor,yani ilerleyen zamanlarda filan olmuyor, boxı söktüğüm zaman , siyah duman anında kesiliyordu.ben race chiple tanışmadan önce ,bütün boxların aynı mantıkla çalıştığını düşünüp, siyah duman olayına 3 yıl katlandım ama başka bir forumda en az 40 kişiden race chipin duman attırmadığını duyduktan sonra sipariş verdim ,gerçektende aracı son limitlerine kadar sıkıştırsanda hiçbir şekilde siyah duman attırmıyor.şimdilik boxla 3000 km oldu ,hala siyah duman gözükmüyor.
off diyorum bu nasıl bir konudur böyle arkadaşlar usanmadan okudum butun sayfaları emeği geçen herkese teşekkürler. bu uygulamayı yapmayı bende düşünmüyorum değil ama hanımla beraber kullanıyoruz aracı sadece şu vites geçişlerini seri hale getirme ve 1 ve 2. vites arası bayılmayı engelleme için uygulamak mantıklımı yoksa böyle kullanmaya devammı edeyim? teşekkürler.(araç 3 aylık şuan 2.000 km de m/m)